Lue virallinen kuvaus

Tavoitteenamme

Tarjoaa huippuosaamisen ympäristö, joka rohkaisee jokaisen opiskelijan kehittämään täyden potentiaalinsa urheilussa, koulutuksessa, henkilökohtaisessa kehityksessä ja elämän valmistelussa.

Ollessata keinotekoinen lahjakkuuden kehittäminen. Harjoittelemaan ja tuottamaan mestareita. Kehittää johtajia ja myönteisiä tahoja yhteiskuntaan.

Valmennusfilosofia

TGSE: ssä valmennusfilosofia perustuu käsittelemään jokaista pelaajaa yksilönä, jolla on ainutlaatuiset ominaisuudet ja ominaisuudet. Koulutamme taitoja ensin ohjaamalla soitinta löytämään omat optimaalisen reitin hallitsemiseksi. Uskomme perustekijöiden käyttämiseen käytämme laajaa valikoimaa sekä perinteisiä että innovatiivisia tapoja saavuttaa parhaan golfmme pelaajillemme. Jatkamme oppia jokaiselta pelaajiltamme ja pysymme avoimina kaikille parantamisen ja oppimisen keinoille. Ammatillinen golf on tulossa paljon enemmän kuin vain lahjakkuutta ja tekniikkaa, ja me TGSE: ssä pyritään pysymään golfvalmennuksen kehityksen kärjessä ".

Koulutusfilosofia

TGSE-koulutus-filosofia keskittyy hallitsemaan keskeisten suorituskykyominaisuuksien kehittämiseen. Uskomme, että jokaista taitoa voidaan kouluttaa ottaen huomioon oikea oppimisasenne, työetiikka, opastus ja oppimisympäristö. Taitojen kohdennetusta koulutuksesta pääsee jokaisen pelaajan tarpeisiin ja asettaa esitystyön ennen estetiikkaa ja nopeuttaa oppimista.

Seuraamme myös Long Term Playerin kehityksen periaatteita, kouluttavat junioreja eri tavoin jokaisessa kehitysvaiheessa.

Tarjoamme kokonaisvaltaista koulutusta kaikilla seuraavilla alueilla;

  • Taitojen koulutus
  • Tekniikka
  • Golf Fitness
  • Mielenterveyshäiriö
  • Kurssistrategia

Muita arvioitavia tekijöitä ovat:

  • Laitteet
  • Lifestyle
  • Ravitsemus
  • Turnauksen valmistelu
Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Diplomit

The Golf School of Excellence

Pelaa ja opi golfia Etelä-Afrikan täydellisessä ympärivuotisessa säässä. ... [+]

Yleiskatsaus

Unohdatko osallistua golf-opistoon? Jos sinulla on intohimo golfia varten ja haluat tehdä uraa rakastetusta pelistä, niin tämä kolmen vuoden kurssi / golf-pätevyys on sinulle.

Saada elite-suorituskykyä kouluttamalla sinut pelaamaan uraa.Tutki golf-spesifisiä PGA-aiheita valmistaaksesi sinut golfin uraan.Hanki käytännön kokemusta, mukaan lukien mahdollisuudet 8 viikkoa valmennukseen Yhdysvalloissa.Säilytä amatöörin tila koko opintojen ajan, jotta voit kilpailla amatööripiirissä, edustaa maakuntasi tai jopa maasi.Noin 25% opiskelijaelimestä on kansainvälisiä opiskelijoita.Valmennusohjelma

Opiskelijat saavat huipputason suorituskyvyn koulutuksen TGSE-valmennustyöryhmältä, käyttäen Total Golf Coaching System -ohjelmaa. Taitojen koulutus ja tekninen valmennus tulevat sekä yksittäisten että ryhmätyöskentelyjen muodossa.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Request Info
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi