Lue virallinen kuvaus

Regent Business School (RBS) perustettiin tyydyttämään lisääntyvää kysyntää johdon koulutuksen eteläisessä Afrikassa. RBS on rekisteröity yksityinen korkeakoulu Department of Higher Education and Training (DHET) Etelä-Afrikassa. Lisäksi neuvosto Higher Education (CHE) on akkreditoitu RBS ohjelmia myös sen lippulaiva Master of Business Administration tutkinto (MBA). RBS on myös useita muita tunnustuksia eri laitoksissa. RBS tarjoaa valikoiman akkreditoitu ohjelmia suurempi todistus jatko pätevyys. RBS etäisyys ja tukee oppimista ohjelmat tarjoavat ammatillista tutkintotodistusta, joka varustaa jatko käytännön liiketoiminnan tuntemus, jotta menestystä erittäin kilpailukykyinen ja globaalin työympäristön. RBS on tietoinen siitä, että sen ohjelmia vastaamaan johtava kansainvälinen liiketoiminnassa. Tutkimus ja tukimateriaalia kuuluu tapaustutkimus simulointi tosissaan tilanteita erityisesti suunniteltu vastaamaan uusinta kehitystä työtilanteen ja niiden vaikutusta liiketoiminnassa.

RBS on vahvasti sitoutunut liiketoiminnan kehittämiseen ja yrittäjyyteen liittyviä taitoja eteläisessä Afrikassa ja samalla varmistaa meidän opiskelijat kilpailuedun nopeasti muuttuvassa liiketoimintaympäristössä.

Miksi valita REGENT Business School (RBS)

RBS on kehittänyt joukko ohjelmia, jotka on suunniteltu tarjoamaan yksilöiden ja organisaatioiden johdon osaamista ja kriittistä osaamista tarvitaan rakentaa ja ylläpitää kilpailuetua nopeasti muuttuvassa ja monimutkainen liiketoimintaympäristössä. RBS: n osaaminen on kehittynyt kautta jatkuva tutkimus ja kehitys toteutetaan tuottaa erilaisia ​​paikallisia ja kansainvälisiä liiketoiminnan ja johdon koulutusohjelmiin.

Kuten erikoistunut koulutuksen tarjoajan johdon liittyvät oppimisen ohjelmiin, RBS on kykyä, järjestelmiä ja resursseja toimittaa kursseja joustavuutta paikan päällä, offsite sekä verkkopohjaista opetusta ja oppimista. On hyvin tunnettua, että menestyvät yritykset ponnistelemaan päättäväisesti varmistaa, että henkilöstön koulutus ei vaaranna tuotannon ja liiketoiminnan aikaa. RBS tarjoaa kursseja, jotka ovat joustavia ja tukee erilaisia ​​tukitoimintoja eli puhelintuki, kasvotusten luentoja, verkossa ja web-tuki ja virtuaalisia luokkahuoneita. Tämä asettaa järjestöt kärjessä kilpailukyvyn joiden henkilöstö koulutettu ja nostatti samalla silti säilyttäen optimaalisen tuottavuuden.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Jatkotutkintodiplomi

Regent Business School

Jatkotutkinto Management (PG DIP Man) on 1 vuosi jatkotutkinto, joka mahdollistaa oppijoille alan työkokemusta ja pätevyysvaatimuksista ... [+]

Jatkotutkinto Management (PG DIP Man) on 1 vuosi jatkotutkinto, joka mahdollistaa oppijoille alan työkokemusta ja riittävä pätevyys kehittää toiminta- ja heijastava osaamista johtamisesta ja hallinnosta. Ohjelman tavoitteena on kehittää integroituja käsitteellistä ymmärrystä, synteesi ja kriittistä soveltamista erikoistunut laadullisia ja määrällisiä kysymyksiä hallintaan.

Pätevyys on suunnattu opiskelijoille, joilla on alan työkokemusta ja miehittää keskijohdon ja ylimmän johdon tehtävissä ja jotka ovat suorittaneet kandidaatin tutkinto tai vastaava pätevyys. Tämä tutkinto antaa opiskelijoille mahdollisuuden kehittää syvällistä, kuria erityisiä taitoja ja soveltaa osaamista yksityisen ja julkisen sektorin, joka tarjoaa mahdollisuuksia henkilökohtaiseen henkiseen kasvuun, määrätietoisempi työllisyys ja tekemällä parannettu apu yhteiskunnalle. Pätevyys valtuuttaa oppijoita ratkaisemaan ongelmia keskittyneesti ja tehokkaasti hallita ja jakaa resursseja, kommunikoimaan tehokkaasti ja edistää tiedon ja sosiaalis-taloudellista muutosta vastuullisesti ja eettisesti.... [-]

Etelä-Afrikka Durban Johannesburg
Helmikuu 2020
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Regent Business School

Jatkotutkinto Educational Johtaminen (PG DIP EML) on yksivuotinen ... [+]

Jatkotutkinto Educational Johtaminen (PG DIP EML) on yksivuotinen jatko pätevyys, joka pyrkii kehittämään valmiuksia hallinnon ja johtajuuden koulutuksen hallinnan yhteydessä. Painopiste ohjelmassa on parantaa käytännön johtamisen koulutuksen alalla.

Ohjelma mahdollistaa opiskelijoille koulutustausta kehittää integroituja ja toiminnallinen heijastava osaamista koulutuksen hallintaan. Se on tarkoitettu koulutus- johtajille ja niille pyrkivien miehittää johtotehtävissä oppilaitoksissa. Ohjelmassa tarkastellaan kysymyksiä, kuten hallinnan periaatteet, koulutus- hallinnon, johtamisen koulutukseen, taloushallinnon oppilaitoksissa ja tietotekniikan käyttöä opetuksessa.

... [-]
Etelä-Afrikka Durban Johannesburg
Helmikuu 2020
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi