Lue virallinen kuvaus

Paramount Aviation Academy on ainutlaatuinen lentokoulu Betlehemin kaupungissa, joka sijaitsee Etelä-Afrikan Maluti- ja Drakensberg-vuorten juurella.

Täällä uskomme, että kokeneiden ohjaajien henkilökohtainen huomio on avain luotettavien ja pätevien poikkeuksellisten lentäjien tuottamiseen.

Miksi valita meidätSeuraavassa on syitä, miksi Paramount Aviation Academy olisi ensisijainen valinta oppimisen lentämiseen:

KÄYTETTÄVÄT OPETTAJAT

Opettajamme ovat erittäin kokeneita ja omistautuneita opettamaan ihmisiä lentämään läheisyydessä.

FANTASTINEN SÄÄRA

Free State Highlands on loistava sää, joten opiskelijat voivat lentää melkein jokaisena päivänä ympäri vuoden.

EI PAINOA / AIKAANPÄÄSTÖÄ

Hiljainen lentokenttä tarkoittaa, että opiskelijat voivat keskittyä oppimaan lentämään ilman kiirehtimistä

KUUMA

Kuumilla päivillä tai korkeammilla korkeuksilla ilmakehä on vähemmän tiheää, joten varovaisuutta tarvitaan

Ympäristö

Kun Paramount Aviation Academy sijaitsee vain 20 minuutin päässä Clarensilta, 2 tuntia maailmanluokan hiihtokeskuksesta ja lukuisista muista upeista nähtävyyksistä, järjestämme usein retkiä, joissa on paljon hauskaa.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

Paramount Aviation Academy

Kaupallinen lentäjä voidaan kompensoida lentämiseen. Lisensoinnin koulutus keskittyy lentokonejärjestelmien parempaan ymmärtämiseen ja korkeamman ilmailun standardiin. ... [+]

Kaupallinen lentäjä voidaan kompensoida lentämiseen. Lisensoinnin koulutus keskittyy lentokonejärjestelmien parempaan ymmärtämiseen ja korkeamman ilmailun standardiin. Kaupallinen lisenssi itsessään ei salli lentäjän lentää instrumentin meteorologisissa olosuhteissa.

Kaupallisen lentokoneen lentäjän on kyettävä käyttämään monimutkaista lentokonetta, koska monimutkaisten (tai turbiinikäyttöisten) ilma-aikojen tietyn määrän tuntisia on yksi edellytys ja ainakin osa käytännön kokeesta suoritetaan monimutkaisessa lentokoneessa.

Tämä lisenssi ei sinänsä salli pilottien perustaa toimintaa, joka kantaa yleisön palkattavaksi; tällaisia ​​operaatioita säännellään muilla asetuksilla. Kaupalliset lisenssit vähentävät usein lentolipun vakuutusmaksuja, koska se on todiste koulutuksesta korkeampaan turvallisuustasoon.... [-]

Etelä-Afrikka Bethlehem
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Paramount Aviation Academy

Private Pilot License on ensimmäinen askel kohti CPL: n hankkimista. Sen avulla voit kuljettaa rajoitetusti matkustajia. ... [+]

Private Pilot License on ensimmäinen askel kohti CPL: n hankkimista. Sen avulla voit kuljettaa rajoitetusti matkustajia.

Vaatimukset aloittaa- 16 vuotta tai vanhempi (voit aloittaa harjoittelun aikaisemmin, mutta sinun on oltava 17-vuotias, jotta hän saisi yksityisen ohjaajan lisenssin ja 16 vuotta voidakseen soittaa yksin)- Pidä voimassa oleva luokkaan 1 tai 2 kuuluva lääketieteellinen kelpoisuustodistus (meillä on Betlehemin lääkärit, jotka pystyvät suorittamaan lennon lääketieteellesi, kun olet aloittanut kurssin)- Sinun pitäisi pystyä puhumaan englantia keskustelustasolla, koska vaaditaan englanninkielisen testin suorittamista saadaksesi radioluvat.Legal Flying RequirementsVähintään 25 tuntia kaksoisopetusta (kaksoiskäyttöinen lennonopetus harjoittajan mukana)Vähintään 15 yksinuntia (tämä koostuu vähintään 5 tuntia maastojuoksusta, 5 tunnin piiri- ja laskeutumiskoulutusta sekä 5 tuntia yleiskoulutusta)5 tuntia instrumenttiopetusta.... [-]
Etelä-Afrikka Bethlehem
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi