Jeppe College - Johannesburg

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Jeppe College of Commerce and Computer Studies on Jeppen aikuiskoulutuskeskuksen jako, joka voitti vuonna 2001 Guinnessin UDV: n aikuisten lukutaitopalkinnon ainutlaatuisesta ja itsenäisestä aikuisten lukutaidosta Johannesburgin keskustassa. Olemme ylpeitä siitä, että oppilaitoksen perustamisesta lähtien yli 6000 opiskelijaa on suorittanut menestyksekkäästi eri alojen kurssit ja monet heistä ovat joko löytäneet työpaikan tai ovat saaneet sen jälkeen ylennyksiä työpaikoillaan.

Ajatus oppimiskeskuksen perustamisesta käsiteltiin vuonna 1997. Käsite on nyt kasvanut suureksi oppilaitokseksi, jolla on kuusi haaraa, nimittäin Johannesburg, Pretoria, Pietersburg ja Vereeniging. Kaikki keskukset ovat täysimittaisia oppilaitoksia, jotka palvelevat kaikkia erilaisia oppimisohjelmia sekä tietotekniikkajärjestelmissä että liiketaloudessa. Päätavoitteemme on valmistaa huomisen opetustapa käyttäen uusinta tietokoneavustusta, kenttätyötä ja tutkimusta.

Jeppe college tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden opiskelijoille olla vuorovaikutuksessa mahdollisten työnantajien ja johtavien yritysyrittäjien kanssa Etelä-Afrikassa ja ulkomailla. Kurssiensa aikana opiskelijat harjoittavat erilaisia tutkimustoimia, jotka valmistavat heidät riittävästi työmarkkinoille.

Sijainnit

Johannesburg

Osoite
Eloff Street,99
2001 Johannesburg, Gauteng, Etelä-Afrikka

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin