Good Hope Studies

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Good Hope Studies voit opiskella englantia liittymällä johonkin englannin kielen kursseihimme joko kielikouluissamme Kapkaupungin vilkkaassa keskustassa tai Newlandsin vehreässä, ylellisessä asuinalueella.

Kapkaupungissa sijaitsevassa englanninkielisessä koulussa tarjoamme englantilaisia ​​englannin kursseja, Cambridgein, IELTS: n ja TOEFL: n englanninkielisiä opintojaksoja, englanninkielistä työtä ja yksityisopetuksia.

Vapaaehtoistyö Kapkaupungissa, Etelä-Afrikassa ja Namibiassa

Järjestämme myös oman laajan vapaaehtoisohjelman. Valitse sosiaalisten hankkeiden, suojeluprojektien, lääketieteellisten projektien ja maatilan pysyessä. Meillä on vapaaehtoisia hankkeita Kapkaupungissa ja sen ympäristössä, muualla Etelä-Afrikassa ja Namibiassa.

Opettajankoulutuskurssit Kapkaupungissa

Englantilaisille opettajille tarjoamme suositun CELTA-kurssin Kapkaupungissa. CELTA-pätevyys myöntää Cambridgen englanninkielinen arviointi, osa Cambridgen yliopistoa.

Opiskele englantia Etelä-Afrikassa Good Hope Studies . Tai vapaaehtoisesti yhdessä monista vapaaehtoisprojekteistamme Etelä-Afrikassa ja Namibiassa.

Tehtävänanto

Good Hope Studies tarjoaa kansainvälisille asiakkaille korkealaatuisen kaiken kattavan kielitaitokokemuksen, mitattuna kansainvälisesti tunnustetuille standardeille. Henkilökohtaisella hoidolla ja yksityiskohtien huomioimisella pyrimme varmistamaan, että jokainen Good Hope Studies Studien kautta kulkeva Good Hope Studies lähtee paremmasta kommunikointikyvystä englanniksi ja unohtumattomasta Etelä-Afrikan kokemuksesta.

Good Hope Studies tarjoaa henkilökunnalleen turvallisen ja ystävällisen ympäristön, jossa he voivat kehittyä ammattimaisesti. Jokainen työntekijä on arvostettu osana Good Hope Studies -tiimiä ja heidän panoksensa Good Hope Studies -kehityksen edelleen kehittämiseen odotetaan ja arvostetaan.

Good Hope Studies sijoitetaan etupään kehittyvään Kapkaupunkiin kansainväliseksi tunnustetuksi kielikeskukseksi englannin kielen oppimiseksi. Tällä tavoin pyrimme varmistamaan, että Kapkaupungilla on tärkeä rooli kansainvälisessä EFL-yhteisössä ja siten edistää maailmanlaajuista EFL-teollisuutta.

Sijainnit

Kapkaupunki

Good Hope Studies - City Centre

Osoite
City Centre Campus,
5 St. Georges Mall

8001 Kapkaupunki, Länsi-Kap, Etelä-Afrikka
Puhelin
+27 21 425 5403