Lue virallinen kuvaus

Good Hope Studies voit opiskella englantia liittymällä johonkin englannin kielen kursseihimme joko kielikouluissamme Kapkaupungin vilkkaassa keskustassa tai Newlandsin vehreässä, ylellisessä asuinalueella.

Kapkaupungissa sijaitsevassa englanninkielisessä koulussa tarjoamme englantilaisia ​​englannin kursseja, Cambridgein, IELTS: n ja TOEFL: n englanninkielisiä opintojaksoja, englanninkielistä työtä ja yksityisopetuksia.

Vapaaehtoistyö Kapkaupungissa, Etelä-Afrikassa ja Namibiassa

Järjestämme myös oman laajan vapaaehtoisohjelman. Valitse sosiaalisten hankkeiden, suojeluprojektien, lääketieteellisten projektien ja maatilan pysyessä. Meillä on vapaaehtoisia hankkeita Kapkaupungissa ja sen ympäristössä, muualla Etelä-Afrikassa ja Namibiassa.

Opettajankoulutuskurssit Kapkaupungissa

Englantilaisille opettajille tarjoamme suositun CELTA-kurssin Kapkaupungissa. CELTA-pätevyys myöntää Cambridgen englanninkielinen arviointi, osa Cambridgen yliopistoa.

Opiskele englantia Etelä-Afrikassa Good Hope Studies . Tai vapaaehtoisesti yhdessä monista vapaaehtoisprojekteistamme Etelä-Afrikassa ja Namibiassa.

Tehtävänanto

Good Hope Studies tarjoaa kansainvälisille asiakkaille korkealaatuisen kaiken kattavan kielitaitokokemuksen, mitattuna kansainvälisesti tunnustetuille standardeille. Henkilökohtaisella hoidolla ja yksityiskohtien huomioimisella pyrimme varmistamaan, että jokainen Good Hope Studies Studien kautta kulkeva Good Hope Studies lähtee paremmasta kommunikointikyvystä englanniksi ja unohtumattomasta Etelä-Afrikan kokemuksesta.

Good Hope Studies tarjoaa henkilökunnalleen turvallisen ja ystävällisen ympäristön, jossa he voivat kehittyä ammattimaisesti. Jokainen työntekijä on arvostettu osana Good Hope Studies -tiimiä ja heidän panoksensa Good Hope Studies -kehityksen edelleen kehittämiseen odotetaan ja arvostetaan.

Good Hope Studies sijoitetaan etupään kehittyvään Kapkaupunkiin kansainväliseksi tunnustetuksi kielikeskukseksi englannin kielen oppimiseksi. Tällä tavoin pyrimme varmistamaan, että Kapkaupungilla on tärkeä rooli kansainvälisessä EFL-yhteisössä ja siten edistää maailmanlaajuista EFL-teollisuutta.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

Good Hope Studies

Cambridge-kokeet tunnustetaan maailmanlaajuisesti ja yritykset ovat yleisesti hyväksyttyjä todisteena tietystä englannin tasosta. Englanninkielinen Advanced Certificate ( ... [+]

Cambridge-kokeet tunnustetaan maailmanlaajuisesti ja yritykset ovat yleisesti hyväksyttyjä todisteena tietystä englannin tasosta. Advanced Certificate in English (CAE) on yleisesti hyväksytty todisteeksi englannin kielen taidoista yliopiston maahantuloon, erityisesti Yhdistyneessä kuningaskunnassa, ja sen hyväksyy yli 2700 organisaatiota eri puolilla maailmaa.

Tentti valmennuskurssit ovat oikea valinta:

opiskelijoiden, jotka tarvitsevat todistaa, että heillä on korkea englanninkielinen taso työhön, opiskeluun tai maastamuuttoon;opiskelijat, jotka nauttivat kohdennetun kurssin haasteesta selkeillä tavoitteilla;opiskelijat, jotka ovat vahvassa keskitasossa tai sitä korkeammalla, kun he alkavat tenttiosaamisen kurssi;opiskelijat, jotka pystyvät tekemään yhden tai kahden tunnin läksyjä päivässä täydentämään kurssiopintoja.... [-]
Etelä-Afrikka Cape Town
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
9 - 10 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Good Hope Studies

Tämä kurssi on ihanteellinen niille ihmisille, jotka tarvitsevat englantia työelämässä tai liiketoimintaympäristössä. Suosittelemme sitä ihmisille, jotka työskentelevät e ... [+]

Englanninkielinen kurssi on ihanteellinen ihmisille, jotka tarvitsevat englantia työelämässä tai liike-elämässä. Suosittelemme sitä ihmisille, jotka työskentelevät englantilaisessa ympäristössä ja kansainvälisen uran hakijoille.

Aamulla opiskelijat osallistuvat yleiseurooppalaiseen kurssiin; sen jälkeen iltapäivällä opiskelijat osallistuvat englantia työhön. Tämän ryhmän kurssille tarvitaan välitaso tai yli.

Vain Saksan kansalaisille: Tämä kurssi on rekisteröity Bildungsurlaubille Saarlandissa, Schleswig-Holsteinissa, Berliinissä, Brandenburgissa, Hampurissa, Mecklenburg-Vorpommernissa, Rheinland-Pfalzissa, Sachsen-Anhaltissa ja Hessenissä.

Aamuopetukset... [-]
Etelä-Afrikka Cape Town
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 8 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Good Hope Studies

Tenttioppikurssi on oikea valinta opiskelijoille, jotka tarvitsevat todistaa, että heillä on korkea englannin kielen opiskeluun, opiskeluun tai maastamuuttoon liittyvistä ... [+]

Tentti valmennuskurssit ovat oikea valinta:

opiskelijoiden, jotka tarvitsevat todistaa, että heillä on korkea englanninkielinen taso työhön, opiskeluun tai maastamuuttoon;opiskelijat, jotka nauttivat kohdennetun kurssin haasteesta selkeillä tavoitteilla;opiskelijat, jotka ovat vahvassa keskitasossa tai sitä korkeammalla, kun he alkavat tenttiosaamisen kurssi;opiskelijat, jotka pystyvät tekemään yhden tai kahden tunnin läksyjä päivässä täydentämään kurssiopintoja.

Kokeneet opettajat, pienet kokoluokat ja henkilökohtainen huomio kaikille opiskelijoille takaavat parhaan mahdollisen valmistautumisen tenttiin.

Molemmat kurssit tarjotaan vain iltapäivällä vaihtoehtoina yhdessä englannin kanssa aamulla.... [-]

Etelä-Afrikka Cape Town
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
4 - 8 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Good Hope Studies

Opintovuoden konsepti on suunniteltu vastaamaan pitkäaikaisten opiskelijoiden erityistarpeisiin. Se on ihanteellinen, jos haluat tulla ammattitaitoiseksi englanniksi ja / ... [+]

Opintovuoden konsepti on suunniteltu vastaamaan pitkäaikaisten opiskelijoiden erityistarpeisiin.

Se on ihanteellinen, jos haluat tulla ammattitaitoiseksi englanniksi ja / tai haluat opiskella tai asua englanninkielisessä maassa.

Ohjelma on räätälöity niille opiskelijoille, jotka tarvitsevat ylimääräistä tukea sekä luokkahuoneessa että sen ulkopuolella saavuttaakseen englanninkieliset tavoitteensa.

Miksi valita opintovuosi?

Opiskelijoille, jotka haluavat opiskella yliopistossa tai korkeakoulussa englanninkielisessä maassa, opinto-vuosi on suunniteltu auttamaan heitä saavuttamaan oikea englanninkielinen taso. Tarjoamme myös tähän liittyvää tukea: autamme opiskelijoita hakemusten jatkokoulutukseen ja autetaan heitä rekisteröimään ja valmistautumaan tarvitsemaansa englanninkieliseen pätevyyteen (esim. IELTS).... [-]

Etelä-Afrikka Cape Town
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
24 - 48 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Good Hope Studies

Suosittuja yleiseurooppalaisia ​​kurssejamme ovat ihanteellisia, jos haluat parantaa arkipäivän viestintätaitoja ja mieluummin opiskella luokkaasi muiden opiskelijoiden k ... [+]

Suosittuja yleiseurooppalaisia ​​kurssejamme ovat ihanteellisia, jos haluat parantaa arkipäivän viestintätaitoja ja mieluummin opiskella luokkaasi muiden opiskelijoiden kanssa. Pienet luokat ja hyvin koulutetut opettajat takaavat nopean edistyksen. Kurssin sisältö sisältää kieliopin, lehden ja kaikki neljä osaamista: puhuminen, kuuntelu, lukeminen ja kirjoittaminen.

Voit yhdistää aamuryhmäkurssin ja iltapäiväryhmäkurssi nopeampaan etenemiseen tai omien kokemusten avulla keskittyä henkilökohtaisiin tavoitteisiin.

Vain Saksan kansalaisille: GE30-kurssi on rekisteröity Bildungsurlaubille Saarlandissa, Schleswig-Holsteinissa, Berliinissä, Brandenburgissa, Hampurissa, Mecklenburg-Vorpommernissa, Rheinland-Pfalzissa, Sachsen-Anhaltissa ja Hessenissä.... [-]

Etelä-Afrikka Cape Town
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 48 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi

Good Hope Studies Newlands

Good Hope Studies City Centre

Study English in Cape Town

GHS On-site accommodation in Newlands

GHS Student House

GHS Homestay

GHS Student Residence