Beyond Borders Wildlife Film School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Enintään kuusi opiskelijaa kohden tietenkin Beyond Borders Wildlife Film School, Joka sijaitsee maailmankuulu Kruger National Park Etelä-Afrikka, Arm sinulle kaikki tieto, käytännön ja yhteystiedot sinun täytyy tehdä unelmasi ja tulla villieläinten elokuvantekijä.

Erikoistunut 3D me myös opettaa sinulle köydet 3D kuvaamisen ja 3D videoeditointiin. Siksi meidän nimi: "yli rajojen" Tarjoamme 25 päivää kurssien ympäri vuoden, mutta jos tämä on liian pitkä ja / tai jos olet matkustaa bug, tarjoamme myös Mobile Photographic ja Kuvaaminen Courses. Tarjoamme myös lyhyitä kursseja (5 ja 7 päivän seminaareja) noin käsikirjoitus, kameran tekniikka ja tekniikoita ja videoeditointiin.

KOHOKOHTA Meidän 25 päivää villieläinten elokuvan kursseja: Saat mahdollisuuden käsikirjoitus, elokuva ja muokata omia kolmen minuutin dokumentti haluamasi aihe meidän toiminta-alueella, joka on Kruger National Park, on paljon tarjottavaa kannalta lyhyellä dokumentteja.

KOHOKOHTA meidän MOBILE SAFARIS: Learning köydet ammattivalokuvauksesta & elokuvan uuden löytämisestä Etelä-Afrikka ja menossa kotiin DVD tuotettu ja muokattu YOU. Yksi ainutlaatuinen mahdollisuus sekoittaa intohimosi elokuvanteosta ja matkoilla. Ja kaiken kukkuraksi, vaikutuksen ystävien ja perheen kotiin!

KOHOKOHTA meidän lyhytkurssit: Lyhyemmät, budjetti tajuissaan ja joustava. Kokemus tarjoamme unohtumattomia!

Sijainnit

Polokwane

Beyond Borders Film School

Osoite
Beyond Borders Wildlife Film School,
Parson 16, Balule Nature Reserve - Limpopo

Polokwane, Limpopo, Etelä-Afrikka
Puhelin
+27 7 2303 0582; +27 7 2976545

Ohjelmat

Tällä hetkellä ei ole ohjelmia näyttää

Tarkenna hakua edellä, tutustu suosittuja luokkia alle tai suorittaa hakusanan.


... or simply by choosing your degree: