Academy of York

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Meistä

Academy of York , yrityskoulu ihmisille, joilla on tarkoitus.

Academy of York on vuonna 2006 perustettu akkreditoitu jatkokoulutuslaitos, jossa on yli 14 000 menestyksekästä tutkinnon suorittanutta. Opiskelijamme kaikilla on yksi yhteinen asia, jonka he pyrkivät parempaan elämään, parempaan työhön, ansaitsemaan enemmän tai lisää tietoa ja taitoja. Ymmärrämme yhteiset haasteet, joita monet opiskelijat kokevat opiskelun aikana, jotka ovat aika, raha ja motivaatio. Academy of York ratkaisu näihin haasteisiin tarjoamalla kirjeenvaihtotutkimusta, joka on tunnustettu yhdeksi tehokkaimmista ja todistetuista tutkimusmenetelmistä.

Tarjoamme oppilaille seuraavat koulutuksen tutkinnot:

 • Taitopohjaiset ohjelmat
 • Lyhyt kurssi
 • Kansalliset todistukset
 • Kansalliset tutkintotodistukset
 • Kansainvälisesti tunnustetut todistukset

Lupauksemme sinulle

Akkreditoitu koulutus

AOY on akkreditoitu DHET-rekisteröity yritys, joka on SAQA: n hyväksymien ammatillisten elinten sertifioima ja akkreditoitu

Edulliset kuukausimaksut

Rakennamme sinulle edullisen kuukausittaisen maksusuunnitelman

Fanaalinen opintotuki

22 ammatillista opiskelijaneuvojasi pitävät sinut motivoituneena ilmoittautumisesta valmistumisvaiheeseen

valmistuminen

Juhlimme saavutuksiamme kerran vuodessa järjestettävällä Graduaatiotilaisuudella

Odotamme toivottaa sinut tervetulleeksi Business College -henkilökuntaamme, jolla on tarkoitus!

Tiesitkö?

Kun tutkit jatkokoulutusta ratkaisuna tietojesi ja uramahdollisuuksien nopeuttamiseen, on tärkeää valita akkreditoitu korkeakoulu. Etelä-Afrikassa on enemmän akkreditoimattomia korkeakouluja kuin akkreditoitu? Varmista, että valitset älykkään valinnan, kun valitset oikean oppilaitoksen henkilökohtaisiin tarpeisiisi.

Mikä on siis akkreditointi?

Akkreditointi on joukko standardeja, jotka määräävä elin määrittelee, ja kollegioiden on täytettävä tietyt standardit ja vaatimukset, jotta ne voidaan hyväksyä. Etelä-Afrikassa on satoja eri korkeakouluja, ja jos kukin kollegio asettaa omat standardinsa, ei ole mahdollista varmistaa, että eri oppilaitosten antamat pätevyydet ovat samat. Etelä-Afrikassa on eri organisaatioita ja osastoja, jotka todistavat akkreditoinnin.

Academy of York on väliaikaisesti rekisteröity yksityisen korkeakoulun korkeakoulu- ja koulutusosastoon, kuten jatko- ja täydennyskoulutuslaitosten muutoslaki nro 1, 2013 ja sellaisena kuin se on muutettuna muutoksilla valtion virallisessa lehdessä nro 38072, osa 592 , 8. lokakuuta 2014 - Rekisteröintinumero on 2011 / FE07 / 069

Monet SAQA: n tunnustamat ammatilliset elimet, esimerkiksi SABPP (Etelä-Afrikan ihmisoikeuskeskus), ICB (sertifioitujen kirjanpitäjien laitos ja PMSA (Project Management SA), ovat luoneet standardin ja kriteerit kursseille, jotta voidaan varmistaa, että ammatillinen standardi Tällä tavoin Academy of York tarjoaa kursseja, jotka on sertifioitu ja akkreditoitu tietyillä alan johtajilla, kuten SABPP, ICB, PMSA, CompTIA ja ICDL.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, on Etelä-Afrikan pätevyysvirasto (SAQA). SAQA-luokan tutkinnot kansallisen tutkintojen viitekehyksen (NQF) mukaisesti. NQF on kuin oppimisen silta, koska voit ansaita NQF: n kohdennettuja luottoja eri kursseille. Mitä korkeampi kurssin NQF-taso on, sitä kehittyneempi se on ja mitä korkeampi pätevyys on luokiteltu.

Kollegio on ylpeä siitä, että se on myös akkreditoitu seuraavissa laitoksissa:

 • ICB (sertifioitujen kirjanpitäjien laitos)
 • FASSET (Rahoituspalvelut SETA-palveluntarjoajan numero 1237)
 • CompTIA
 • SABPP (Etelä-Afrikan ihmisoikeuskeskus)
 • Korkeakoulu- ja koulutusosasto
 • PMSA
 • SAIOSH

Sijainnit

Randburg

Osoite
280 Kent Avenue, Randburg
Randburg, Gauteng, Etelä-Afrikka