43 Air School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

130956_CostalPhoto.jpg

© 43 Air School

43 Air School toivottaa sinut tervetulleeksi maailmanluokan lentäjien koulutukseen

Toimitamme tämän asettamalla korkeimmat vaatimukset, vertaansa vailla olevat tilat ja vakavan intohimon ilmailulle. Olemme ammattitaitoisesti kouluttaneet yli 6000 valmistumista yleis-, lento- ja sotilasilmailualalla viimeisen 30 vuoden aikana, mutta kyky ylittää asiakkaidemme odotukset erottaa meidät.

Sijaintimme RSA: lla on ehdolliset lentoliikenteen koulutusalueet, alhainen lentoliikenteen tiheys ja helppo pääsy instrumenttiharjoittelupaikkoihin, joissa opiskelijat keskittyvät siihen, mihin he ovat ilmoittautuneet.

 • 9 simulaattoria
 • 75 ohjaajaa
 • 240 työntekijää
 • 70 ilma-alusta
 • 300 opiskelijaa

130950_SchoolProfile1.png

© 43 Air School

Kokenut ohjaajat

43-ohjaajamme kokemus on vertaansa vailla teollisuudessa. Ryhmää johtavat ammattilaiset, joilla on ollut merkittävät urat ilmailualalla. Olemme sitoutuneet varmistamaan, että olemme ajan tasalla teollisuuden kehityksestä ja ilmailun opetusmenetelmistä.

Superior palvelut

43 Air School omistaa mantereen suurimman ja parhaiten ylläpidetyn lentokonekannan, ja lasi-ohjaamotarjoukset ovat saatavilla monimutkaisilla kouluttajillamme.

Laaja kokemus ja johtajuus koulutuksessamme asettaa 43 Air School ilmakoulun kansainvälisten koulutusstandardien eturintamaan.

Mikään muu mantereen koulutusorganisaatio ei voi tarjota sinulle

 • 70 pysyvää ja sopimussuhteista ohjaajaa, joita valvoo vanhempi lennonjohtoryhmä, jolla on laaja kokemus lentoyhtiöstä, ilmavoimista ja tilausalasta
 • Yli 50 erinomaisesti ylläpidettyä ilma-alusta, jotka ovat päivittäin käytettävissä koulutusta varten
 • 30 vuoden kokeilu pilottikoulutuksesta
 • Yli 6 000 lentäjää valmistui onnistuneesti
 • Saumattoman koulutuksen varmistamiseen tähtäävä huipputeknologia ja sähköiset tarjoukset
 • Saatavana lukuisia koulutusapua ja -ohjelmia, entry-tasoille
 • Hyväksytyt ilmailunhuollon mekaanikot ja lennonjohtokurssit
 • Simulaattorit kolmessa paikassa, jotka kattavat Ab-Inition, yritys- ja lentoyhtiökoulutuksen
 • Moderneilla kampuksella sijaitsevilla tiloillamme ja varusteillamme varmistetaan, että kaikki opiskelijoiden tarpeet otetaan huomioon
 • 240 kokopäiväistä henkilökuntaa varmistaen maksimaalisen keskittymisen koulutukseen
 • Esikurssin edeltävä COMPASS ™ -arviointityökalu, joka antaa opiskelijapotentiaalin tarkan tavoitteen
 • Dedicated Ground School -tilat, joissa työskentelevät ammattiopettajat
 • ATC-simulaattoria käytetään parantamaan ilmailua, englantia ja mielenterveyttä
 • Pilot Shop palvelee kaikkia tarpeitasi kampuksella
 • Erinomainen turvallisuusrekisteri kaikilla ilmailukoulutuksen osa-alueilla

130951_SchoolProfile2.png

© 43 Air School

43 Air School tänään

43 Air School on erikoistunut lentäjien ja ilmailukoulutuksen urajärjestö, joka palvelee yksityistä, yleistä kaupallista, lentoyhtiö- ja sotilassektoria. Sillä on laaja kokemus itsenäisten ja yrityksen tukemien lentäjien, lennonjohtajien ja ylläpitäjien kouluttamisesta eri kulttuuritaustoista ja eri maista ympäri maailmaa.

Koulu pystyy tarjoamaan korkealaatuista palvelua, koska sillä on kaikki perusteet, jotka ovat välttämättömiä tehokkaalle koulutukselle. Ympäristössä, joka sopii hyvin perusopetukseen ja edistyneeseen lentotoimintakoulutukseen, jossa on kaikki tarvittavat varusteet ja välineet, koulu on tarkoitettu erityisesti ja yksinomaan lentokoulutukseen. Kaikilla ohjaajilla on laaja käyttö- ja koulutuskokemus.

43 Air School on suorittanut uralentäjien koulutusta yli 30 vuotta, sillä on tähän mennessä yli 6 000 tutkinnon suorittanut tutkijaa, ja se voi perustellusti väittää olevansa Afrikan suurin ja arvostetuin lentokoulutuslaitos, jolla on kansainvälinen maine.

Tarvittaessa tarjotaan erikoistuneita moduuleja, kuten järkyttymisen palauttamiskoulutus, MCC (monihenkilöstöyhteistyökoulutus) ja CRM (miehistöresurssien hallinta), mainitakseni muutama. Koulussa on 57 koulutuslentokokonaisuutta ja sillä on yli 250 kokopäiväistä työntekijää, joista noin 70 on lento- ja maa-ohjaajia.

Port Alfred -kampuksella tarjotaan täydet asumismahdollisuudet keskimäärin 300 kadettilentäjän opiskelijaväestölle.

Lentoharjoittelu

Koulu tarjoaa lentävän koulutusympäristön, joka soveltuu hyvin kadettilentäjän asteittaiseen koulutukseen ja kehittämiseen: varhainen peruskoulutus varten omistettu ja laaja koulutusalue, jolla on pääsy laajempiin tiheämpiin operatiivisiin tilanteisiin edistyneemmille vaiheille. kurssi.

Rannikon sää tarjoaa altistumisen olosuhteille, joihin lentäjän on vastattava tulevaisuudessa vaarantamatta harjoituksen turvallisuutta tai taloudellisuutta. Kaupallinen liikenne häiritsee minimaalisesti ja yleisten koulutusalueiden läheisyys varmistaa koulutuksen taloudellisuuden.

Alueelliset lentokentät ja ilmatilat

Port Elizabethin, Bishon ja Itä-Lontoon lentokentät ovat lähellä 43 Port Alfredia, ja ne alueelliset lentokentät ovat kaikki ihanteellisia instrumenttilentämiseen.

Jotta opiskelijoille annettaisiin mahdollisuus soveltaa taitojaan laajemmassa toimintaympäristössä, koulutuslentoja suoritetaan kaikkiin Etelä-Afrikan suurimpiin keskuksiin, kuten Kapkaupunkiin, Durbaniin ja Johannesburgiin. Lisäksi on ainakin yksi harjoittelu kansainväliseen määränpäähän.

130952_SchoolProfile3.png

© 43 Air School

Sijainnit

Port Alfred

Osoite
Port Alfred Aerodrome, Bathurst Street, Port Alfred
6170 Port Alfred, Itä-Kap, Etelä-Afrikka

Lanseria

Osoite
Hangar 104C, Lanseria International Airport
1748 Lanseria, Gauteng, Etelä-Afrikka

Port Elizabeth

Osoite
30 Edward St, Port Elizabeth Central, Port Elizabeth
6001 Port Elizabeth, Itä-Kap, Etelä-Afrikka

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin