Lue virallinen kuvaus

ZubiGune Fundazioa on vuonna 2011 perustettu CIFP Usurbil LHII ammatillisen koulutuksen koulu, paikalliset yritykset ja teknologiakeskukset Baskimaassa perustettu voittoa tavoittelematon järjestö, joka on sitoutunut lisäämään teknologisen ja yhteiskunnallisen kehityksen mukana olevien osallistujien yhteistyötä.

ZubiGune sijaitsee Usurbil-San Sebastianissa, vain 10 min. autolla San Sebastianista, Gipuzkoan seudun pääkaupungista, Baskimaasta, Pohjois-Espanjasta.

Erityisesti ZubiGune on uusiutuvien energialähteiden ja energiatehokkuuden viitekeskus Baskimaassa.

98120_98105_trabajandoplacas.JPG

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kesäkurssit

ZubiGune Fundazioa

Kahden viikon kesäohjelma (40 tuntia) tarjoaa monitieteistä tietoa energiatehokkuuden ja uusiutuvan energian aloilla. ... [+]

Miksi osallistua Espanjan uusiutuvan energian kesäkurssille?

ZubiGune -säätiö on osa Usurbilin ammatillisen koulutuksen koulua, joka on uusiutuvista energialähteistä ja energiatehokkuuden alueista (Espanja).

ZubiGune-säätiö osallistuu erilaisiin uusiutuvan energian kansallisiin ja kansainvälisiin hankkeisiin sekä kehittää ja toteuttaa paikallisten pk-yritysten teknologisia ja innovaatioprojekteja.

Vuonna 2018 ZubiGune on myönnetty Australiassa hyväksytyissä "Awards of Excellence" -ohjelmassa, joka on WFCP (World Federation of Colleges and Polytechnics), joka on uusiutuvien energialähteiden korkeakoulujen kansainvälinen verkosto.

Ohjelman ääriviivat

Kahden viikon kesäohjelma (40 tuntia) tarjoaa monitieteistä tietoa energiatehokkuuden ja uusiutuvan energian aloilla:... [-]

Espanja Usurbil
Request Info
Englanti,Espanjalainen
Full-time
2 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi

Presentation of Our Center