Lue virallinen kuvaus

Tarjoaa täyden valikoiman ammattilaishelikopteri-palveluita matkustajien siirrosta ja hihnan kuormitusoperaatioista ilmakuviin ja valokuvaukseen. Helicopter Flight Academy on omistautunut tarjoamaan korkealaatuisia helikoptereiden lentäjä- ja dronioperaattoreita Madridin - Cuatro Vientosin ja Malaga - Costa del Solin koulutuskeskusten kautta.

Maailman aviation helikopterin lentokoulutuksessa ymmärrämme, että kaikki tulevat lentäjämme ovat eri taustoja omaavia yksilöitä, joten lennonopetus- ja teoriaosastot mukautetaan vauhtiin, joka toimii parhaiten jokaiselle opiskelijalle. Lisäopintoja on saatavilla ja opettajat ja henkilökunta auttavat mielellään kysymyksiin ja tiedusteluihin milloin tahansa.

Huippulaadukas helikopterilentokoulutus yhdistettynä kattavaan teoreettiseen opetukseen ja tinkimättömiin lentoturvallisuuteen ovat periaatteet, jotka määrittelevät Aviation World Aviation Helicopter Flight Akatemian .

Etsitkö helikoptereita mutta löytänyt lennokoulun sijaan?

World Aviation Helicoptersin kanssa olemme kuulleet kuljetuksista ja lentomatkoista ilmakuviin ja valokuvaukseen.

Koulu

Maailman lentotoiminta Helicopter Flight Academy ATO on sertifioitu Espanjan ilmailuviranomaiselta (AESA), jonka rekisteröinti on E-ATO-272. Olemme ainoa helikoptereiden pilottikoulutuskeskus Espanjassa, joka tarjoaa englannin kursseja. Omalla helikopteri-laivastomme koulutustarkoituksiin käytännön harjoitusten ohjelmointi on yksinkertaista ja sitä voidaan mukauttaa oppilaan ja käytettävissä olevan ajan mukaan. Teoreettinen opetus järjestetään suunnitellun opinto-ohjelman mukaisesti, jossa on etäopetuksen vaihtoehto, joka on käytettävissä tietyllä kurssilla.

World Aviation Helicopter Flight -akatemiassa opiskelijasilot ovat ennen kaikkea asiakkaitamme ja tulevat aina olemaan etusijalla. Pyrimme sopeuttamaan opintosuunnitelmia ja lennonopetusta tarjoamaan alan kannalta kustannustehokkaimmat tulokset.

World Aviation Helicopters pyrkii tarjoamaan täydellisemmän harjoittelun helikoptereille, oletteko lentää iloksi tai yhdyskäytävänä eliitin uran polulle.

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti
Espanjalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

World Aviation Helicopters Flight Academy

Tämä Drone Operator -kurssi on suunniteltu niille, joilla ei ole aiempaa lentokokemusta, saadakseen tarvittavat taidot ja tietämys Advanced Drone Operator Certificate -se ... [+]

yleinen

Tämä Drone Operator -kurssi on suunniteltu niille, joilla ei ole aiempaa lentokokemusta, saadakseen tarvittavat taidot ja tietämys Advanced Drone Operator Certificate -sertifikaatista.

Tämä on virallinen EASA-todistus, jonka ansiosta haltija voi toimia RPAS: n (Remote Piloted Aircraft Systems) operaattorina, jonka paino on enintään 25 kg kaupallisiin, ammatillisiin, urheilu- tai vapaa-ajankäyttöön Espanjan kansallisella alueella tai EU: n alueella. Kurssi antaa opiskelijalle mahdollisuuden hankkia kehittyneitä tietoja ja taitoja monimutkaisten sotilasohjausten käyttämiseksi myös niille, jotka pystyvät purjehtimaan pois visuaalisesta näköyhteydestä. Tämä kurssi on kaikki valmistaa opiskelija ammatilliseen uraan kasvaa alalla Drone ja RPA palvelut.... [-]

Espanja Málaga Madrid
Avoin ilmoittautuminen
Full-time
70 tuntia
Kampus
Online
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
World Aviation Helicopters Flight Academy

Kurssi on tarkoitettu opiskelijalle saadakseen tarvittavat taidot ja kokemukset toimiakseen kaupallisena helikopterilentäjänä, joka käyttää yhden moottorin helikoptereita ... [+]

Kurssi on tarkoitettu opiskelijalle saadakseen tarvittavat taidot ja kokemukset toimiakseen kaupallisena helikopterilentäjänä, joka käyttää yhden moottorin helikoptereita VFR-olosuhteissa.

Kurssin suorittamisen jälkeen saat EASA: n CPL (H) -helikopterilentäjän luvan, joka oikeuttaa lentämään helikopterilla maksullisena ammattilaisena. Tämä antaa haltijalle mahdollisuuden työskennellä lentäjänä sellaisissa tehtävissä kuin matkustajaliikenne, turvallisuuspalvelulennot, mukaan lukien rannikkovartiosto, etsintä- ja pelastustoiminta, valvonta, palontorjuntatoiminnot, rintaliiketoiminta sekä ilmakuvaus ja valokuvaus.

Integroitu ohjelma vie opiskelijan ilman aiempaa tietämystä tai kokemusta aina tarvittavaan pätevyystasoon CPL: n (H) saavuttamiseksi.... [-]

Espanja Málaga Madrid
Avoin ilmoittautuminen
Full-time
281 - 497 tuntia
Kampus
Lue lisää suomeksi
World Aviation Helicopters Flight Academy

Yksityis Pilot License PPL (H) -kurssimme tavoitteena on kouluttaa opiskelija lentämään turvallisesti ja tehokkaasti Visual Flight Rules -sarjoissa joko virkistyskäyttöön ... [+]

Yksityisen pilot-lisenssin PPL (H) -kurssin tavoitteena on kouluttaa opiskelija lentämään turvallisesti ja tehokkaasti Visual Flight Rulesin mukaisesti joko virkistystarkoituksiin tai osana kaupallista ohjauskoulutusta. Kurssi sisältää kaiken, mitä uuden pilotin tulee tulla yksityiseksi helikopterilentäjäksi.

PPL (H) -ohjelma koostuu 112 tunnin teoriaopetuksesta ja seuraavasta lentokoulutuksesta:

45:00 lentokoulutusta R22: ssa tai CABRI G2: ssa

Pohjakoulu: lennokoulussa tai itsenäisessä opiskelussa. On-line-ohjeet ovat saatavilla.

[-]
Espanja Málaga Madrid
Avoin ilmoittautuminen
Part-time
157 tuntia
Kampus
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
Osoite
Carretera del Aeroclub s/n Terminal General, FBO Oficina 13 29004
29004 Málaga, Andalusia, Espanja
Osoite
Aeropuerto de Madrid - Cuatro Vientos. Carretera Barrio de la Fortuna, s/n,
28054 Madrid, Community of Madrid, Espanja