University of Almería

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Virallinen lausunto

Huolimatta pandemian nykytilanteesta, STUDY ABROAD -ryhmä jatkaa juhlimaan menestyvää kesäohjelmien julkaisua heinäkuussa 2020.

Haluamme myös kertoa opiskelijoille, että Almerían tilanne on hallinnassa ja että Almerian alueella on vähemmän ihmisiä, joilla on COVID-19-tartunnan saaneita ihmisiä.

Tietojen meri

Vuonna 1993 perustettu University of Almería (UAL) on julkinen tutkimusyliopisto, joka on tunnettu tutkimuksen ja kehityksen parissa aurinkoenergian, maatalouden ja vesihuollon aloilla. Noin 40 parhaan joukossa kansallisesti ja 1000 parhaassa maailmassa, siitä on tullut houkutteleva kohde kansainvälisille opiskelijoille, joiden osuus on nyt 12% opiskelijaväestöstä. Akateemisen erinomaisuuden lisäksi yksi houkuttelevimmista piirteistä on sijainti, koska se on ainoa Espanjan kampus Välimerelle päin.

132135_BANCOUAL.png

¿Miksi valita UAL?

Hän on ainoa yliopisto Euroopassa Välimeren vieressä.

UAL: n valitsemiseksi on monia syitä. Sen tilat ja varusteet ovat epäilemättä moderneimpia ja innovatiivisimpia Euroopassa. Korkeasti koulutetut opettajamme nauttivat edistyksellisimmästä tekniikasta opettaakseen aineitaan. Ohjelmat on suunniteltu huolellisesti saavuttamaan korkealaatuinen laaja-alainen koulutus, joka perustuu osallistujien vaatimuksiin ja nykypäivän yhteiskunnan tarpeisiin.

Tiedon kärjessä

Tärkeimmät tietoalueet:

• tekniikka (maatalouden, teollisuuden, mekaanisen, sähköisen, kemian, tietokoneen)

• Tiede (ympäristö, kemia, uusiutuvat energialähteet)

• Yhteiskuntatieteet (liiketalous, taloustiede, talous, kirjanpito, kansainvälinen markkinointi, matkailu, laki, julkinen hallinto)

• Terveystieteet (hoitotyö, fysioterapia, psykologia)

• Humanistiset ja kasvatustieteet (historia, modernit kielet, latinalaisamerikkalainen filologia, englanninkielet, ala- ja keskiasteen koulutus, erityisopetus)

University of Almería yliopisto on Andalusian kolmas yliopisto tieteellisessä tuotannossa. Yhtiöllä on allekirjoitettu yli 300 tutkimussopimusta, noin 20 patenttia, yli 900 julkaistua teosta ja yli 6 tieteellisen lehden painos

132136_10990803_765211853571797_3947666054271627669_n.png

Kesäkurssit STUDY ABROAD of UAL ovat kursseja, jotka ovat suunnitelleet arvostetuimmat asiantuntijat yliopiston edistyneimmillä alueilla ja joita opettavat tunnetun kokemuksen omaavat professorit.

Ohjelmat järjestetään kunkin vuoden heinäkuun aikana. Niihin kuuluvat muun muassa majoitus ja ateriat, paikalliset kuljetuskupongit, sairausvakuutus.

Almerian yliopisto ymmärtää oppimisen merkityksen luokkahuoneiden seinien ulkopuolella. Eurooppalaisen historian ja Espanjan intohimon ymmärtämiseksi he tarjoavat joukon kulttuuritoimintaa, jonka tarkoituksena on auttaa laajentamaan opiskelijoiden tietämystä. On ohjelmoituja vierailuja, kuten kaupunkikierros, matka Cabo de Gatan luonnonpuistoon sekä Granadaan ja Alhambraan.

Ohjelmat voivat kestää 22,5 tunnista (1 viikko) 80 tuntiin (4 viikkoa), ja ne voidaan tunnustaa jopa 10,6 ECTS opintopisteellä kotiyliopistossa. On kursseja, joita opetetaan vain englanniksi tai vain espanjaksi tai joita voidaan pitää englanniksi ja / tai espanjaksi opiskelijoiden valitseman kielen mukaan.

132137_ACTIVIDADESSABROAD.png

Ohjelmiin sisältyvät palvelut

• Opetusmaksu, virallinen sertifikaatti ja tietueiden seloste.

• Majoitus kylpyhuoneellisessa kahden hengen huoneessa Halls of Residence (rakennettu vuonna 2016), oma kylpyhuone, ilmastointi, TV, pyyhkeet, vaatekaappi ja kirjoituspöytä sekä huoneiden siivouspalvelu.

• Täysihoito (maanantaista perjantaihin: aamiainen, lounas ja illallinen; lauantai: aamiainen; sunnuntaina: illallinen).

• Ilmainen WI-FI-yhteys kampuksella ja Halls of Residencessä.

• Täysi pääsy oleskeluluvan ja opiskeluhuoneisiin Halls of Residence -hotellissa.

• Vierailut aiheisiin liittyviin yrityksiin ja koekeskuksiin

• Koulutus paikan päällä ja laboratoriossa

• Vapaa pääsy yliopiston palveluihin: kirjasto, opiskeluhuoneet, tietokonekeskus jne.

• Vapaa pääsy laajaan kampuksen urheilupaviljongiin, mukaan lukien kuntosali, sisäuima-allas ja täysin varustettu spa.

• Paikallisbussikortti (yhdeksi kuukaudeksi) käytettäväksi kaikissa kaupunkiliikenteen linja-autoissa

• Kulttuurinen ja sosiaalinen toiminta

• Retket Almerian kaupungin ja maakunnan sekä sen ympäristön kohokohtiin.

• Terveys-, matka- ja vastuuvakuutus.

15-vuotiaiden opiskelijoiden ryhmiin voi kuulua (maksutta) mukana oleva yliopiston opettaja, jolla on sama majoitus ja puolihoito kuin opiskelijoilla.

132138_CIVITAS.pngCivitas-hoitotalo

Sijainnit

Almería

Osoite
Universidad de Almería
Vicerrectorado de
Internacionalización
Edificio PITA
Planta 2, Despacho 2.34 Ctra.
Sacramento s/n
La Cañada de San Urbano
04120 Almería

Almería, Andalusia, Espanja

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin