Universidad de Alicante - Centro Superior de Idiomas

Esittely

Lue virallinen kuvaus

AlicanteLogos

UNIVERSIDAD DE ALICANTE / CENTRO Superior de IDIOMAS

Alicanten yliopisto / KIELIKESKUKSEN

Espanjan kurssit ja sisältö Kurssit vuodesta 1995, yksi Spain's modernein ja innovatiivisia yliopistoja, noin 30000 opiskelijaa kaunis kampuksen Välimeren.

Alicanten yliopiston kielikeskuksen (Centro Superior de Idiomas de la Universidad de Alicante) on yksi Espanjan suosituimmista kohteista tutkia Espanjan vuodesta 1995. Kielikeskus on osa yliopiston kanssa 30000 opiskelijaa yksi 32 yliopistotutkintoja tarjoamia tiedekuntien ja yliopisto kouluissa. Kampuksella on tarjolla laaja syistä, jossa on puutarha, metsäalueet ja tekojärven, vain 4 km päässä keskustasta. Alicanten yliopiston tarjoaa erinomaisen ympäristön, jossa opiskelemaan Espanjan, mukavuudet, kuten museo, taidegalleria, sisä-ja jalkapallokentällä, ravintoloita ja pankkeja, joten se on yksi kauneimmista ja täydellinen kampuksilla Euroopassa.

Escuela102

Nauti ja oppia Välimerelle.

Alicante on vilkas kaupunki Välimeren rannikolla Espanjassa, erinomainen kansallisia ja kansainvälisiä liikenneyhteyksien ja sijaitsee ytimessä Costa Blanca, yksi ylistetyn matkailukohteisiin Espanjassa. Kaupunki, maakunta ja yliopiston tarjoavat erilaisia ​​kulttuuri-, akateemisten ja urheilutoiminta, (kuten vesiurheilua), jotka tekevät siitä erittäin suosittu kohde opiskelijoille Espanjan vieraana kielenä.

Meidän Kielikeskus

Sen lisäksi, että eri Espanjan Programs (Intensive Program, Lukukausi Kurssit, kulttuurienvälisen viestinnän ohjelma, espanjalainen + suora ilmoittautuminen Bachelor Degree kurssien jne) tarjoamme Englanti, Ranska, Italia Saksa ja arabian kielen kursseja, kehitämme eurooppalaisen Research Projects, ja tarjoavat erilaisia ​​palveluja tarvitaan kansainvälistymisen yliopiston: Translation Service, asunto-, Visa neuvonta, akateemista ohjausta ja hallintoa "vierailevien" / suora ilmoittautuminen yliopiston opiskelijat Alicanten ...

Escuela101

Enemmän kuin vain luokkia

Meidän luokat ovat toiminta suuntautunut, selvästi keskittyneet tekemään oppimisesta hauskaa ja rikastuttava kokemus, että et jakaa opiskelijoita eri puolilta maailmaa. Haluamme kuitenkin myös opetella ulkopuolella luokka: tehdä parhaan loman, tarjoamme myös laajan valikoiman kulttuuri-, liikunta- ja vapaa-ajan toimintaa tavata Espanjan ja muiden kansainvälisten opiskelijoiden ja nauttia täysin mullistava kokemus opiskeluaika ulkomailla. Veden urheilu ovat selvästi suosituin toimintaa, mutta kokkauskursseja, matkoja, retkiä, kieli vaihto, viini-maistiaisia, kulttuurivierailuja osallistuminen juhlat ja perinteisiin, ne kaikki johtavat elävät Espanjan elämää parhaimmillaan, jonka todellinen real upottamalla kokemus.

Escuela103

Sijainnit

Alicante

Osoite
Centro Superior de Idiomas.
Universidad de Alicante.
Edificio Germán Bernácer.
San Vicente del Raspeig

03690 Alicante, Valencian yhteisö, Espanja

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin