Universidad Nebrija Centro de Estudios Hispánicos

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Espanjan vieraana kieltä, tavaramerkki

Espanjan vieraana kielenä (E / LE) on yksi Universidad Antonio de Nebrian keskeisistä piirteistä. Sekä Centro de Estudios Hispánicos että Soveltavien kielten laitos osallistuvat Espanjan kieleen Nebriassa kolmesta alueesta: opetuksesta, koulutuksesta ja tutkimuksesta.

Meidän sitoutuminen laatuun on tehnyt meistä yhden arvostetuimmista espanjalaisista kieltenopiskelu- ja E / LE -opettajakoulutuskeskuksista Espanjassa ja ulkomailla.

Tämä sama sitoutuminen laatuun on johtanut Nebrian tekemään yhteistyösopimuksia erittäin arvostettujen yksityisten ja julkisten laitosten kanssa sekä kansallisella että kansainvälisellä tasolla.

Centro de Estudios Hispánicos liittyy CERCLES (Euroopan korkeakouluopetuksen kielikeskusten keskusjärjestö) ja ACLES (Asociación de Centros de Lenguas en la Enseñanza Superior).

Kun Centro de Estudios Hispánicos avasi ensimmäisen kerran 30 vuotta sitten, espanjaa tutkittiin ensisijaisesti ainoastaan ​​kielen ja espanjan kulttuurin asiantuntijoilla ja harrastajilla. Nykyään espanjalainen on yksi maailman laajimmiten puhuneista kielistä.

Tämän seurauksena opiskelijoiden nykyinen profiili on paljon vaihtelevampi sekä kielen että humanististen opiskelijoiden lisäksi myös oppilaitoksissamme opiskelijat ympäri maailmaa, jotka opiskelevat liike-elämää, journalismia, poliittista tiedettä, lääketieteitä ja tekniikkaa.

Tämä monimuotoisuus kansallisuuksissa ja opintoaloilla on laajentanut Centro de Estudios Hispánicosin ulottuvuuksia ja rikastanut yliopistollamme päivittäistä elämää.

Näiden monien yhteyspisteiden ansiosta olemme pystyneet kehittämään ohjelmistomme tärkeimpiä tavoitteita: auttamaan opiskelijoita vaihtamaan kulttuurienvälistä osaamista. Tämä on yksi vaadituimmista taidoista ja ominaisuuksista globalisoituneessa yhteiskunnassamme.

Miksi opiskella Nebriassa?

Paljon enemmän kuin opiskella ulkomailla.

Nebriassa olemme vakuuttuneita siitä, että ulkomailla opiskelu ulkomailla on paljon enemmän kuin matkan tai kielen kurssi. Ajanne Nebriassa voi ja tulee olemaan kehityksen ytimen ydinosa tulevana ammattilaisena. Ohjelmamme takaavat, että didaktinen opetus ja käytännön kokemus kulkevat käsi kädessä, jotta oppilaamme voivat saada täydellisen käsityksen kurssimateriaalista ja koko maailmasta .

Selitä, miten:

  1. Tämä erinomainen sijainti Madridin keskustassa mahdollistaa meidän laajentaa opetustoimintamme luokkahuoneen lisäksi.
  2. Kansainväliset opiskelijat yli 30 maasta jakavat Madrid-Princesa-kampuksen espanjalaisten opiskelijoiden kanssa. Tämä luo ympäristön, jossa opiskelijat voivat helposti vuorovaikutuksessa ja rakentaa uusia suhteita.
  3. Opintokokonaisuuksien rakenne ja organisaatio ovat innovatiivisia ja joustavia. Nämä ohjelmat on suunniteltu sopeutumaan kunkin opiskelijan tarpeisiin riippumatta siitä, oletko kiinnostunut ottamaan vain espanjaksi luokiteltuja kursseja vai haluatko sisällyttää myös englanninkieliset kurssit aikataulusi mukaan.
  4. Nebrija antaa opiskelijoille yksilöllisen huomion - sinä olet etusijalla.
  5. Meillä on korkeasti koulutettujen ja kokeneiden professorien ryhmä. Oppiminen on heidän etusija. He käyttävät käytännön tapaa opettaa ja ohjata kokemusta jokaiselle opiskelijalle oppimisprosessin aikana.
  6. Vuorovaikutteinen menetelmämme takaa tehokkaan, viihdyttävän oppimiskokemuksen. Tämä menetelmä luo meidät kansainvälisen esikuvan maailmaan espanjaa vieraana kielenä.
  7. Voi-voima yksin ei riitä onnistuneeseen integroitumiseen uuteen kulttuuriin nopeasti ja tehokkaasti. Tarjoamme kulttuurienvälistä koulutusta erilaisten seminaarien, työpajojen ja yksittäisten istuntojen kautta helpottamaan sopeutumisprosessia ja auttamaan sinua nauttimaan ulkomailla kokemuksesta täydellisemmäksi. Tämä koulutus auttaa kehittämään myös kulttuurienvälistä osaamista - erittäin vaateltua ominaisuutta nykymaailmassa.
  8. Monipuoliset retket ja kulttuuriset kokemukset avaavat silmäsi toiseen kulttuuriin, mahdollistavat sinut integroitumaan elämääsi Nebriassa ja tarjoamalla monia mahdollisuuksia ystävyyteen.
  9. Madrid, yksi Euroopan tärkeimmistä kaupungeista, on myös kaupunki, joka on täynnä kulttuurisia ja sosiaalisia tarjouksia.
  10. Opiskelupalvelun osastomme tekee vierailustasi mahdollisimman joustavasti. He tarjoavat sinulle internetyhteyden, kirjaston tiedot, asuminen jne.

Sijainnit

Madrid

Osoite
Calle Santa Cruz de Marcenado, 27-31
28015 Madrid, Madridin yhteisö, Espanja