Read the Official Description

Reinventing yliopisto

Uskomme, että korkeakoulutus ei voi yksinkertaisesti olla prosessi, joka päättyy virallinen pätevyys. Korkeakoulutus on tehtävä panosta yksilöiden, yritysten, laitosten ja yhteiskunnassa yleensä. Koulutus on annettava tietoja ja taitoja, jotka mahdollistavat arvoa voidaan osaltaan yhteiskunnalle. Olemme keksiä yliopistossa vuodesta 1995, jolloin UOC luotiin maailman ensimmäinen online-yliopisto.

Tehtävä

UOC on innovatiivinen yliopisto joka on juurtunut Kataloniassa ja avoin maailmalle. Se tarjoaa ihmisille elinikäisen oppimisen auttamaan heitä ja yhteiskunnan etukäteen suorittaessaan tutkimus tietoyhteiskunnassa. Kasvattavaa malli perustuu personointi ja mukana opiskelijoiden e-oppimista.

Visio

UOC haluaa olla yliopisto, että olemalla kytketty verkkoon maailman yliopistojen ajaa luomista globaalin tiedon tilaa ja huippuluokan tutkimusta tietoyhteiskunnassa. UOC on innovatiivinen koulutusmallin joka keskittyy opiskelija. Yliopisto tarjoaa heille laadukkaita ja yksilöllisiä koulutuksen, joka auttaa heitä olemaan kilpailukykyinen ja myötävaikuttaa yhteiskunnan kehityksestä.

Arvot

Viisi ohjaavat arvot UOC toimintaa ovat:

Sitoutuminen opiskelijoita, valmistuneiden ja yhteiskunnan; palvelun laadun ja jatkuvan innovaation organisaation sisällä.
Ihmisten kunnioittaminen, ideoiden, kulttuurien ja maailman.
Avoimuus tietojen ja prosesseja.
Ammattitaito, valtuuttaa ihmisiä, jotka ovat osa organisaation, tunnistamaan onnistumisia ja oppia virheistä.
Kestävyys, onko taloudellinen, yhteiskunnallinen tai ympäristöön, toiminnan, joita kyseinen organisaatio.
Programs taught in:
Englanti
Espanjalainen