Think in Spanish

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Meistä

Think in Spanish on espanjankielinen koulu, joka tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman kursseja opiskelijoille, joilla on etukäteen tietoa espanjalaisista, jotka tarvitsevat uppokurssin, jonka avulla he voivat saavuttaa korkeatasoisen espanjankielisen ja Espanjan kulttuurin tuntemuksen.

Mitä me tarjoamme

Intensiivikurssit, jotka kestävät 2–4 viikkoa ja joissa jokaiselle opiskelijalle on räätälöity opetusohjelma, jota ohjaaja ohjaa.

Espanjalaiset erityistarkoituksiin: liike, kirjallisuus, historia ja kulttuuri.

Intensiiviset kesäkurssit opiskelijoille, jotka aikovat opiskella Espanjan perusopinnoissa tai jatko-opinnoissa.

Ainutlaatuinen myyntipisteemme

Kukin kurssi on suunniteltu seuraavan perusrakenteen ympärille:

  • Aamiainen "in Spanish", helpottaa opettaja, keskustelee päivittäisestä poliittisesta ja taloudellisesta uutisesta espanjalaisessa lehdistössä.
  • Erilaiset aamutunnit opiskelijan valitseman ohjelman mukaan.
  • Toden elämän kielen tehtävät iltapäivällä.
  • Harjoitukset, jotka perustuvat merkityksellisiin viestintätilanteisiin kaupungin ympärillä.
  • Mestarikurssit kiinnostavien kohteiden todellisessa kontekstissa, esimerkiksi viininvalmistuksessa viinikellarissa, sekä keskustelut, pyöreät pöydät ja draaman ja ääntämisen työpajat.
  • Viikonlopun urheiluaktiviteetit, kuten hiihto San Isidro -hiihtokeskuksessa, vaellus, vierailut biosfäärialueiden ja kylien alueella.
  • Luostarin reitti
  • Illallinen ja keskustelu ravintoloissa, joissa tarjoillaan perinteistä tai luovaa ruokaa.

Business Spanish

Jos olet ammattilainen, joka tarvitsee oppia tai parantaa espanjaa, koska työskentelet espanjaksi puhuvassa maassa tai harjoita liiketoimintaa yhdessä, Think in Spanish voi tarjota sinulle täydellisen ohjelman, joka on räätälöity tarpeidesi mukaan.114971_NEGOCIOS_557186104.jpg

Espanjan kulttuuri

Jos henkilökohtaiset tavoitteet ja edut sisältävät olennaisten ja erityisten tietojen hankkimisen espanjalaisen kulttuurin näkökohdista, kuten taiteesta, kirjallisuudesta, historiasta tai elokuvasta, Think in Spanish tarjoaa yleisiä kursseja, jotka auttavat sinua.

114970_exterior-catedral.jpg

Kesäkurssit

Jos aiot opiskella espanjalaisessa yliopistossa tai jatko-opinnoissa, kesäkurssimme auttavat sinua parantamaan espanjaa. Think in Spanish intensiivikursseja, jotka maksimoivat viestintätaidot.

Ja paljon muuta.

Opimme lisää, kun oppimisprosessi on viihdyttävä, yllättävää, kannustavaa ja motivoivaa.

Opimme toisen kielen paremmin, kun oppimisprosessiin liittyy ainutlaatuinen kokemus.

Pyydettäessä tarjousta ilman velvoitetta kerro meille syyt, joiden vuoksi haluat oppia espanjaa ja etujasi, ja järjestämme videoneuvotteluhaastattelun antamaan lisätietoja ja vastaamaan kaikkiin kysymyksiin. Meillä on ilo puhua teille.

Sijainnit

León

Osoite
Alférez Provisional, 2, 4ºC
24001 León, Kastilia ja León, Espanja