Lue virallinen kuvaus

Meistä

Think in Spanish on espanjankielinen koulu, joka tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman kursseja opiskelijoille, joilla on etukäteen tietoa espanjalaisista, jotka tarvitsevat uppokurssin, jonka avulla he voivat saavuttaa korkeatasoisen espanjankielisen ja Espanjan kulttuurin tuntemuksen.

Mitä me tarjoamme

Intensiivikurssit, jotka kestävät 2–4 viikkoa ja joissa jokaiselle opiskelijalle on räätälöity opetusohjelma, jota ohjaaja ohjaa.

Espanjalaiset erityistarkoituksiin: liike, kirjallisuus, historia ja kulttuuri.

Intensiiviset kesäkurssit opiskelijoille, jotka aikovat opiskella Espanjan perusopinnoissa tai jatko-opinnoissa.

Ainutlaatuinen myyntipisteemme

Kukin kurssi on suunniteltu seuraavan perusrakenteen ympärille:

  • Aamiainen "in Spanish", helpottaa opettaja, keskustelee päivittäisestä poliittisesta ja taloudellisesta uutisesta espanjalaisessa lehdistössä.
  • Erilaiset aamutunnit opiskelijan valitseman ohjelman mukaan.
  • Toden elämän kielen tehtävät iltapäivällä.
  • Harjoitukset, jotka perustuvat merkityksellisiin viestintätilanteisiin kaupungin ympärillä.
  • Mestarikurssit kiinnostavien kohteiden todellisessa kontekstissa, esimerkiksi viininvalmistuksessa viinikellarissa, sekä keskustelut, pyöreät pöydät ja draaman ja ääntämisen työpajat.
  • Viikonlopun urheiluaktiviteetit, kuten hiihto San Isidro -hiihtokeskuksessa, vaellus, vierailut biosfäärialueiden ja kylien alueella.
  • Luostarin reitti
  • Illallinen ja keskustelu ravintoloissa, joissa tarjoillaan perinteistä tai luovaa ruokaa.

Business Spanish

Jos olet ammattilainen, joka tarvitsee oppia tai parantaa espanjaa, koska työskentelet espanjaksi puhuvassa maassa tai harjoita liiketoimintaa yhdessä, Think in Spanish voi tarjota sinulle täydellisen ohjelman, joka on räätälöity tarpeidesi mukaan.114971_NEGOCIOS_557186104.jpg

Espanjan kulttuuri

Jos henkilökohtaiset tavoitteet ja edut sisältävät olennaisten ja erityisten tietojen hankkimisen espanjalaisen kulttuurin näkökohdista, kuten taiteesta, kirjallisuudesta, historiasta tai elokuvasta, Think in Spanish tarjoaa yleisiä kursseja, jotka auttavat sinua.

114970_exterior-catedral.jpg

Kesäkurssit

Jos aiot opiskella espanjalaisessa yliopistossa tai jatko-opinnoissa, kesäkurssimme auttavat sinua parantamaan espanjaa. Think in Spanish intensiivikursseja, jotka maksimoivat viestintätaidot.

Ja paljon muuta.

Opimme lisää, kun oppimisprosessi on viihdyttävä, yllättävää, kannustavaa ja motivoivaa.

Opimme toisen kielen paremmin, kun oppimisprosessiin liittyy ainutlaatuinen kokemus.

Pyydettäessä tarjousta ilman velvoitetta kerro meille syyt, joiden vuoksi haluat oppia espanjaa ja etujasi, ja järjestämme videoneuvotteluhaastattelun antamaan lisätietoja ja vastaamaan kaikkiin kysymyksiin. Meillä on ilo puhua teille.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Espanjalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:


Think in Spanish

Kahden viikon espanjalaiset törmäyskurssit 2019-2020. Espanjan kieli ja kulttuuri. Jotkut istunnot järjestetään kaupungissa. Opettaja valvoo heitä ja ne on suunniteltu op ... [+]

Kahden viikon espanjalaiset törmäyskurssit 2019-2020Syyskuusta 2019.Lähtötaso: A1 (peruskäyttäjä).Kokoryhmä: 6-10 opiskelijaa.Kesto: 2 viikkoaAlkaen kunkin kuukauden ensimmäisen työpäivän maanantaina.

60 istuntoa (55 min. Per tunti)

52 oppituntia: espanjan kieli ja kulttuuri. Jotkut istunnot järjestetään kaupungissa. Opettaja valvoo heitä ja ne on suunniteltu oppimaan tosielämän tilanteissa.8 oppituntia: Espanjan ääntäminen ja aksentti, jota koordinoi näyttelijä ja draamaopettaja.

Oppimateriaali mukana.

Opiskelijan tavoitteiden mukaan jotkut 52 oppitunnista voitaisiin omistaa espanjaksi erityistarkoituksiin: BUSINESS Spanish.

Leónin keskusta: Palacio de los Guzmanes ja Gaudin Casa Botines ... [-]

Espanja León
Avoin ilmoittautuminen
Englanti,Espanjalainen
Full-time
2 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Think in Spanish

Intensiivinen yleinen espanja. Espanjan kieli ja kulttuuri. Espanjan ääntäminen ja aksentti. Jotkut istunnot järjestetään kaupungissa. Opettaja valvoo heitä ja ne on suun ... [+]

Intensiivinen yleinen espanjaSyyskuusta 2019Kesto: 1 kuukaudesta 6 kuukauteen.Lähtötaso: A1 (peruskäyttäjä).Aloituspäivä: Joka kuukauden ensimmäinen maanantai.Kokoryhmä: 6-10 opiskelijaa.

20 istuntoa viikossa (vähintään 55 oppituntia kohti).

Espanjan kieli ja kulttuuri.Espanjan ääntäminen ja aksentti.

Jotkut istunnot järjestetään kaupungissa. Opettaja valvoo heitä ja ne on suunniteltu oppimaan tosielämän tilanteissa.

Oppimateriaali mukana.

KulttuuritoimintaLuennot, konferenssit jne.Konsertit, näyttelyt, näytelmät jne.Museot: MUSAC (Nykytaiteen museo), San Isidoron romaaninen museo, katedraali, Fundación Sierra Pambley jne.Retki Riañoon, Las Médulasiin, Astorgaan tai muihin luonnonkauniisiin kohteisiin Leónin maakunnassa.... [-]
Espanja León
Avoin ilmoittautuminen
Englanti,Espanjalainen
Full-time
1 - 6 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Think in Spanish

Yrityksen sisäiset espanjalaiset kurssit organisaatioille ja yrityksille. Erityiset kurssit, jotka järjestetään paikan päällä yrityksen tiloissa ja on tarkoitettu yrityks ... [+]

Yrityksen sisäiset espanjalaiset kurssit organisaatioille ja yrityksille

Think in Spanish mallien räätälöityjä kursseja yhteistyössä kunkin asiakkaan henkilöstötiimin kanssa. Seurauksena on, että ohjelmasi ulottuu yleisen espanjan ja liiketoiminnan espanjan lisäksi myös muihin näkökohtiin, joilla pyritään varmistamaan, että työntekijät saavat sujuvan ja tehokkaan espanjan kielen taitoa suhteessa kunkin yrityksen tärkeimpiin kiinnostuksen kohteisiin, vastuisiin ja yrityskulttuuriin.

Mukautetut kurssimme painottavat myös erityisesti kulttuurienvälisen osaamisen merkitystä, joka on ratkaiseva taito ammatilliseen ja yritystoiminnan menestymiseen globalisoituneessa yritysympäristössä.... [-]

Espanja León
Avoin ilmoittautuminen
Englanti,Espanjalainen
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi

Think in Spanish

Osoite
Alférez Provisional, 2, 4ºC
24001 León, Kastilia ja León, Espanja