Native Language College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoja Native Language Collegeista

Korkeakoulu sijaitsee parhaalla mahdollisella paikalla Madridissa vain Puerta del Solissa, jota ympäröivät kaupungin vilkkaimmat ja nuoret naapurustot. Todennäköisesti Plaza Puerta del Sol on Madridin tunnetuimpia, tunnettuja ja turistikohteita, runsaasti pubeja, kauppoja, ravintoloita ja parhaita julkisen liikenteen yhteyksiä junalla, metrolla, bussilla ja ohjaamolla.

Korkeakoulu sijaitsee historiallisessa rakennuksessa, jossa on erittäin tilava ja hyvin varusteltu luokkahuone, jossa on Wi-Fi käytettävissä koko koulun, vammaisten opiskelijoiden saatavuus ja täynnä kansainvälisiä opiskelijoita. Native Language College on tietoinen siitä, että majoitus on olennainen osa Madridissa oleskelua. Tästä syystä Native Language College tarjoaa sinulle mahdollisuuden pysyä samassa rakennuksessa, jossa koulu sijaitsee, jotain yksinoikeudella Madridissa.

Lisäksi rohkaisevat espanjalaisia ​​opettajia, että he auttavat sinua saavuttamaan täydellisen ymmärryksenne espanjankielisistä kokemuksista opiskelijoiden kanssa ympäri maailmaa, mukaanlukien espanjalaiset kieltenopiskelijat, jotka opiskelevat Espanjan liiketalouskurssimme.

Tästä syystä Native Language College on paras paikka oppia espanjaa ja uppoutua espanjalaiseen kulttuuriin.

Sijainnit

Madrid

Osoite
Plaza Puerta del Sol 11, Second Floor
28013 Madrid, Madridin yhteisö, Espanja