MISS - Marbella International Spanish School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Koulu

Koulumme sijaitsee aivan Marbellan keskustassa, mutta rauhallisella kadulla, vain 3 minuutin päässä rannalta ja rantakadulta ja lähellä kaikkia kaupungin keskustan mukavuuksia, ja se on myös helpon kävelymatkan päässä rannikkoasemalta, joka kulkee Malagan ja Esteponan välillä.

Meidän opetukset pidetään tilavissa, ilmastoiduissa luokkahuoneissa, joissa kaikissa on luonnonvaloa, ja joissa on useita multimedian muotoja ja jotka tarjoavat korkeatasoisen mukavuuden.

Koulun lähellä on maanalainen autotalli, tai voit pysäköidä kadulle, vaikka pysäköinti voi olla vaikeaa tietyissä aikoina.

111149_111114_IMG_0108.JPG

Opettajat

Korkeasti koulutetut opettajamme ovat äidinkielenään puhuvia, joilla on vuosien opetuskokemus vyönsä alle. Valitsemme vain sellaisia opettajia, jotka rakastavat tehdä sitä, mitä he tekevät, ja olemme sitoutuneet jakamaan oppilaidensa kanssa tiedänsä. Ne ovat Marbellan kansainvälisen espanjalaisen koulumme tärkeimpiä varoja. Meillä kaikilla on sama filosofia: ensisijaisena tavoitteena on helpottaa viestintää. Tarkkuus paranee vakaan luokkatyön, toiminnan ja arkaluonteisen korjauksen avulla ja tietysti mahdollisuuden säännölliseen harjoitteluun.

Jatkuvasti kasvava tiimimme koostuu ihmisistä, jotka uskovat mukauttavansa menetelmiä opiskelijoiden profiiliin ja joilla on tarvittava kokemus tämän onnistumiseksi. Kuten me kaikki tiedämme nyt, jokainen oppii toisin.

Maribel Ortiz

Minun rakkauteni kieli on väline kommunikoida ihmisten kanssa eri kansallisuuksista ja kulttuureista sekä kunnioituksesta ja kiinnostuksesta muihin kulttuureihin, jotka johtivat minut opiskelemaan käännöksiä ja tulkkausta Malagan yliopistossa, monien vuosien jälkeen opiskelemalla englantia ja saksaa Espanjassa ulkomailla. Mutta se oli minun elinikäinen intohimoni opetukseen, joka johti minut erikoistumaan kieltenopetukseen, erityisesti äidinkieleni espanjaksi.

Oman urani aikana olen tavannut monia ihmisiä eri maista ja opettanut monille heistä espanjaa, esittelemällä heidät espanjalaiseen kulttuuriin ja espanjalaiseen elämäntapaansa, mutta olen myös oppinut paljon niistä kummastakin. Näin ollen iskulauseeni on joskus opettaa aina oppimista.

111157_111115_IMG_0195.JPG

Marbella

Marbella on yksi Euroopan parhaista lomakohteista. Myös tuhansilla ihmisillä kaikkialta maailmasta on vieraanvarainen ja elinvoimainen rannikkokaupunki. Espanjan kielen oppimisessa Marbellassa on runsaasti etuja. Ensinnäkin on sijainti, joka on vain 40 minuutin päässä Malagan kansainväliseltä lentokentältä ja helpon matkan päässä tärkeimmistä Andalusian pääkaupungeista Granadasta, Sevillasta, Cordobasta ja Cadizista, puhumattakaan brittiläisestä Gibraltarin kaupungista ja jopa Marokosta muutaman tunnin päässä. Toiseksi ilmasto on fantastinen, joten asukkaat ja vierailijat voivat nauttia siitä ympäri vuoden. Kolmanneksi Marbella tarjoaa jännittävän ja ihanteellisen yhdistelmän kosmopoliittisesta tyylikkäästä ja perinteisestä väristä hallittavissa olevissa suhteissa. Sitten on neljäs, viides ja niin edelleen - mutta tule ja selvitä, mitä etuja itsellesi on!

Sijainnit

Marbella

Osoite
C/ Notario Luis Oliver 6, Edif. Liceo 3º A
29602 Marbella

29602 Marbella, Andalusia, Espanja