Instituto BME

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Instituto BME on koulutuskeskus espanjalaisille laukkuille ja markkinoille (BME), joka on Euroopan neljäs markkinoiden ylläpitäjä. Se perustettiin vuonna 2005 jatkamalla MEFF-instituutin vuodesta 1990 tekemää levitystyötä, joka kuvastaa Espanjan nykyisten arvopaperimarkkinajoukkojen sekä korvaus- ja selvitysjärjestelmien yhdentymisprosessia.

Instituto BME toiminta perustuu rahoituskulttuurin edistämiseen, ja se perustuu erilaisten rahoitusmarkkinoihin liittyvien koulutuspalveluiden järjestämiseen.

Erityistä huomiota on kiinnitettävä kaikkiin niihin näkökohtiin, jotka liittyvät suoraan Espanjan arvopaperipörssien ja -markkinoiden (osakkeet, korko ja johdannaiset) ja niiden selvitysjärjestelmien muodostavien eri markkinoiden ja kaupankäyntijärjestelmien tuotteisiin, unohtamatta kuitenkaan muita markkinoiden uusia näkökohtia. finanssimaailma seurauksena toisaalta globalisaatioprosessista ja toisaalta alan kokemasta jatkuvasta kehityksestä.

138523_BME2_p1.jpg

Instituto BME koulutustarjonta pyrkii tarjoamaan mahdollisimman suuren tiedon levittämisestä rahoitusmarkkinoista ja sen tuotteista käyttämällä aina hyvin käytännöllistä menetelmää, jota tukevat edistyneet tietokonesovellukset. Tätä varten sillä on lyömättömät henkilöresurssit, jotka koostuvat Instituto BME professoreista ja ryhmästä BME-ammattilaisia, jotka tarjoavat ensisijaisen kokemuksen eri markkinoiden johtamisprosessista. Lisäksi asiantuntijat muilta finanssialoilta sekä tutkijat eri yliopistoista tekevät myös säännöllistä yhteistyötä

"Rahoitusmarkkinoiden tietämyksen maksimointi"

Instituto BME on suunnattu rahoitusalan ammattilaisille ja sen sääntelyelimille, yksityisille sijoittajille, opiskelijoille ja yleensä kaikille, jotka ovat kiinnostuneita pääsemään tai syventymään rahoitusmaailmaan.

Instituto BME jatkaa jokaisen koulutusohjelmansa toimittamisessa asiakkaidensa kanssa laatusitoumusta saatuaan vuonna 1998 yrityksen rekisteröintitodistuksen ja uusittua UNE-EN ISO 9001: 2015 -standardin mukaisesti.

Tilamme

Pörssin palatsi

Instituto BME llä on etuoikeutettu sijainti Palacio de la Bolsassa Castellanan viestintäakselin vieressä. Plaza de la Lealtadissa sijaitseva hotelli on yksi pääkaupungin tunnetuimmista rakennuksista. Se avattiin vuonna 1893 ja sitä on uusittu useaan otteeseen, joten siinä on kaikki tekniikan ja käyttöoikeuksien edistykset.

Instituto BME toimintaansa neljässä luokkahuoneessa (kapasiteetti noin 40 henkilöä jokaisessa), joissa on tietokoneet, markkinasimulaattorit, reaaliaikaiset taloudelliset tiedot ja edistyneimmät teknologiset opetusvälineet.

Lisäksi sen sijainti Espanjan osakemarkkinoiden pääkonttorissa antaa Instituto BME nauttia muista eduista, kuten pääsystä kirjastoon, auditoriossa ja muihin palveluihin.

138524_BME5_p1.jpg

Laadullinen sitoutuminen

Instituto BME on perustanut, dokumentoinut ja toteuttanut laadunhallintajärjestelmän, jonka yrityksen rekisteröintitodistus on saatu vuonna 1998 ja uusittu vuosittain UNE-EN ISO 9001: 2015 -standardin mukaisesti.

Instituto BME laatupolitiikassa vahvistetaan, että:

Instituto BME arvovalta ja johtajuus koulutuskeskuksena voidaan saavuttaa vain, jos jokaisella suoritetulla palvelulla pyritään saavuttamaan täysi asiakastyytyväisyys.

Ymmärrämme, että tyytyväinen asiakas on asiakas, jonka odotukset on toteutettu Instituto BME n Total Quality -sitoumuksen ansiosta.

Kokonaislaatu on huolehtia kaikista yksityiskohdista, jotka palvelun tarjoamisen prosessi edellyttää. Juuri näiden yksityiskohtien hienon huolellisuuden vuoksi Instituto BME toiminta erotetaan kilpailijoista.

Tämä kokonaislaatu heijastuu kokonaislaatua koskevassa tavoitteessa, jonka soveltaminen edellyttää, että koko Instituto BME henkilöstö sisällyttää täysin kaikki siihen liittyvät toimet. Todellisuudessa kokonaislaatuavoite ei ole vain joukko toimenpiteitä, joita kehitetään mekaanisesti, vaan myös henkilöstön asenne, joka haluaa miellyttää asiakasta aina. Kokonaislaatu saavutetaan pienten yksittäisten panosten perusteella.

Toisaalta Instituto BME kokonaislaatutavoite viittaa myös seuraaviin aiheisiin:

  • Muutoksen nopeus. Uusien tyydyttämättömien tarpeiden esiintyminen asiakkaissamme pakottaa Instituto BME päivittämään jatkuvasti palveluita ja niiden tarjoamistapoja.
  • Henkilöstön osallistuminen Jokainen Instituto BME laatii laajuudessaan ehdotuksia ja ideoita, joita se pitää tarkoituksenmukaisina palvelun laadun ja tarjonnan parantamiseksi. Tehokkuutta mitataan myös alhaisempina taloudellisina kustannuksina ja ajan säästöinä.
  • Sisäinen muodostuminen Laadukkaan palvelun tarjoaminen ja itse henkilöstön koulutus ovat läheisessä yhteydessä toisiinsa, ja siksi Instituto BME pitää tätä näkökohtaa kokonaislaatua koskevan tavoitteensa peruspilarina.
  • Toimittajat Tuotteiden ja palveluiden toimittajien on noudatettava lähestymistapamme laatuun ja siksi osallistuttava jatkuvaan parannusohjelmaamme.
  • Kokonaislaatutavoitteen päivitys. Henkilöstön aloitteiden, asiakkaiden tarpeiden tuntemisen ja parhaisiin kilpailijoihin verrattuna johto määrittelee vuosittain painopistealueet, joihin keskittyä, Instituto BME strategisten tavoitteiden mukaisesti.

Lyhyesti sanottuna kokonaislaadun tavoite on aina ensisijainen tavoite, joka vaatii jatkuvia ponnistuksia edistymisen ylläpitämiseksi ja tarkistamiseksi.

Sijainnit

Madrid

Osoite
Instituto BME
Palacio de la Bolsa
Plaza de la Lealtad, 1
28014

Madrid, Madridin yhteisö, Espanja

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin