Institut d'Estudis Fotogràfics de Catalunya - IEFC

Esittely

Lue virallinen kuvaus

School of Photography IEFC tarjoaa valokuva studiot antaa tarvittavaa koulutusta hakeville uramahdollisuus keinona taiteellisen ilmaisun, tai tietoa, joka auttaa sinua toimintaa.

Koulu on tärkeä viitekehys valokuvataideopetuksessa Euroopan tasolla . Yli 15 000 opiskelijaa on läpäissyt luokkahuoneensa, joista monet ovat omistautuneet ammatilliseen valokuvaukseen , olivatpa ne taiteellisia, akateemisia, kulttuurisia, liike-elämän tai palveluita.

Kuka me olemme?

Institut d'Estudis Fotogràfics de Catalunya on voittoa tavoittelematon kulttuuriyhdistys , jonka filosofia on yleisön palveluksessa.

Vuosi 2010 myönnettiin Katalonian valokuvatahon kunniatohtorin erottelulla.

IEFC: n tehtävänä on kannustaa, edistää ja edistää valokuvauksen tutkimusta, tutkimusta ja levittämistä.

Institut d'Photographic Tutkimukset Katalonian on työstänyt koulutukseen ja uralla valokuvaajia, ja säilyttämistä ja levittämistä valokuvaus perinnön 40 vuotta. Projektimme tavoitteena on toimia kilpailukykyisemmäksi osaamisyhteiskunnassa ja tietoyhteiskunnassa, jossa kuva on tärkeä rooli.

Voittoa tavoittelemattomana kokonaisuutena kaikki IEFC: n tuottamat tulot palaavat tarjottaviin palveluihin, joista osa on ilmaisia ​​ja avoinna suurelle yleisölle . IEFC: n inhimillisen tiimin sitoutuminen yhdessä sellaisten yhteisöjen ja ihmisten kanssa, jotka ovat seuranneet meitä projekteissamme, ovat antaneet meille mahdollisuuden päästä sinne, missä olemme.

IEFC on järjestetty kolmeen osastoon:


Koulun osasto

Tarjoaa valokuvausopetusta ammatillisen koulutuksen tai taiteellisen ilmeen etsimiseen.

Dokumentaation ja tutkimuksen laitos

Säilyttää, hallinnoi ja levittää nykyistä valokuvausdokumentaatiota sekä Katalonian valokuvaperintöä. Se tarjoaa palveluita, jotka ovat avoinna yleisölle kirjastoon, historialliseen arkistoon ja valokuvakirjastoon.

Kulttuuritoiminnan laitos

Se levittää ja edistää valokuvausta kulttuurisena tapahtumana järjestämällä ja osallistumalla näyttelyihin, konferensseihin ja muihin koulutustoimiin (työpajat, valokuvauskurssit, valokuvaus jne.).

IEFC: n historia

Instituto d'Estudis Fotogràfics de Catalunya (IEFC) perustettiin vuonna 1972 Miquel Galmes i Creus (1937-2015), joka oli johtajana vuoteen 2012 asti ja presidentti vuoteen 2015 asti.

Vuodesta 2012 Eduard Bertran on IEFC: n johtaja ja hän on myös presidentti vuodesta 2016 lähtien.

Sijainnit

Barcelona

Osoite
C/ Comte d'Urgell, 187
08036 Barcelona, Katalonia, Espanja