Lue virallinen kuvaus

IDEALOG: akkreditoitu keskustaan ​​University of Barcelona

IDEALOG on saanut akkreditointia Barcelonan yliopiston (Kieli-). Tämä tiiviste on tunnustaminen laadun ja tiukkuuden koulussa.

EDUT OPISKELIJAN

Opiskelijalla meidän kursseja Englanti, ranska, saksa ja italia pystyy hankkimaan vastaavan sertifikaatin sinetti Kieli- (Escola d'Kielet Moderns), Tämä asiakirja on voimassa soveltamiseksi kansainvälistä liikkuvuusapurahoja. Kaikki opiskelijat Idealog voivat hankkia EIM kortin ja nauttia alennuksia eri palveluja yhteisössä UB.

Keskus

Ei ole sattumaa, että Idealog sijaitsee Castelldefels; valitsimme tätä erityistä aluetta, koska halusimme tuoda kaikki opiskelijat ainutlaatuinen paikka oppia ja harjoitella kieltä.

Tällä tavalla, joko johtaja yritys, joka tekee upottamalla ohjelmaa meille, tai nuori asukas Castelldefels, löydät täältä poikkeuksellinen ympäristö, laajat tilat ja perusteet, jotka tarjoavat ainutlaatuiset puitteet ensiluokkainen koulutus.

Henkilökohtainen opetus Solid joukko ammattilaisia Aamulla, iltapäivällä ja illalla aikataulut Suuri pysäköintialue Free Internet Ilmainen mediakirjasto Video Library (eri kielillä) Kahvio Lämmitys, ilmastointi ja AV-laitteet kaikissa luokkahuoneissa

Tilamme

Koulumme sijaitsee lähellä kaunis talo puutarhat ylemmässä alueella Castelldefels, upotettu täysin luonnollisessa ympäristössä (on jalka Garraf Natural Park) ympäröivät männyt, 20 minuutin päässä Barcelonasta helppo pysäköinti.

Epävirallinen ja rento ilmapiiri, jossa voit keskittyä paremmin kielten oppimista.

Meillä on 13 luokkahuonetta luonnonvaloa ja kaikki teknologiset resurssit:

TV / Video / DVD CD-soitin Proyectores Ilmastointi Tietokoneet Internet

Meillä on myös luokkia puutarhassa, ja voimme jopa tarjota luokat meidän ulkoterassit tai teltoissa altaan vieressä.

Käymään ja näette, miksi Idealog eroaa muista Language Centers.

Idealog on myös koulu Marrakech tarjoaa samanlainen joukko kielen ohjelmia. Voit etsiä tietoa Marrakech koulu täällä.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti
  • Espanjalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

Idealog

Tämä Espanjan Kurssi on tarkoitettu opiskelijoille, jotka asuvat Espanjassa tai ulkomailla ja täytyy oppia se nopeasti ja tehokkaasti. Vuonna Idealog, tarjoamme opiskelij ... [+]

Tämä Espanjan Kurssi on tarkoitettu opiskelijoille, jotka asuvat Espanjassa tai ulkomailla ja täytyy oppia se nopeasti ja tehokkaasti. Vuonna Idealog, tarjoamme opiskelijoille mahdollisuuden opiskella dynaaminen, osallistava ja viestinnällinen tavalla.

Kurssi on opettanut menetelmän mukaisesti kommunikatiivisen opetuksen, jossa opiskelijat osallistuvat eri käytännön tilanteissa.

Kurssi keskittyy kaikessa Espanjan kielen ja luokat vaihtelevat kieliopin harjoituksia lukemisen romaaneja, lehtiartikkeleita, verkko uutiset, reseptit, ym ...

Kuullun ymmärtäminen toimii käytön kappaleita, katsella elokuvia, dokumentteja, sarjoja ja kuunnella puhelinkeskusteluja kaikenlaista.... [-]

Espanja Barcelona A Coruña
Syyskuu 2019
Englanti,Espanjalainen
1 viikko
Kampus
Lue lisää suomeksi