IEEF Instituto Español para la Educación y la Formación

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Kuka me olemme

IEEF on syntynyt Carlos Lázaron innostuksesta ja työstä, joka, kun hän on omistautunut koulutukseen jo vuosien ajan, päätti kehittää oman metodologiansa, jossa keskitytään kahden opiskelijan kahden päätavoitteen saavuttamiseen: tehokkaan oppimisen ja hyvän työn saavuttamiseen.

Instituutti on aluksi henkilökohtainen hanke.

Lähes kymmenen vuoden ajan, joka on omistettu yksinomaan koulutukseen, Espanjan koulutuslaitoksella on kaksi viitekeskusta Madridissa. Yksi keskustan alueella (Avenida de América) ja toinen Móstolesissa (Calle Villaamil), jossa on kunkin erikoisalueen parhaat ammattilaiset ja opettajat. Tällä hetkellä IEEF on koulutuksen alalla akkreditoitu ja arvostettu laitos sekä henkilökohtaisesti että etäyhteyden kautta.

IEEF: n tärkein saavutus ja paras esittelykirjeemme ovat opiskelijat, jotka täyttävät kurssimme ja niiden myöhemmän ammatillisen liikeradan: IEEF: n opiskelun jälkeen työhön osallistuvien opiskelijoiden suuri osuus.

Olemme innoissamme tulevaisuudesta. Autamme sinua saavuttamaan kaikki ammatilliset tavoitteet.

109929_2.jpg

Miten se toimii?

Tiedekunta: IEEF: n professorit ovat ammattilaisia, joilla on laaja kokemus alaltaan ja jotka ovat työskennelleet opiskelijoidensa opintojen parissa, joten he ovat täysin tietoisia siitä, mitä ammattilainen tarvitsee oppia. Monet ovat olleet akatemiassa sen perustamisen jälkeen. Opetushenkilöstön osallistuminen on yksi IEEF: n menestyksen ainesosista, ensimmäisestä oppitunnista ja harjoittelun päättymisestä, koska he löytävät parhaat kohteet opiskelijoidensa käytäntöihin.

Houkutteleva esityslista: Eri esityslistat laaditaan BOE: n (Virallinen virallinen lehti) ohjeiden mukaisesti, joten ne ovat valtion määräysten mukaisia, ja niitä täydentävät opettajien kokemukset, jotka lisäävät niiden mielestä tärkeitä. työn suorituskyky Näin opiskelijat pyydetään niiden yritysten joukosta, jotka vaativat henkilöstöä käytäntöihin.

Aikataulujen joustavuus: Joustavat aikataulut auttavat oppilaita järjestämään aikaa ja liikkumaan vauhdissaan.

Tukimateriaali: IEEF: ssä käytetään intensiivisiä tukimateriaaleja oppimisen helpottamiseksi. Näin opiskelijat pääsevät videoihin, täydentävään englanninkieliseen kurssiin, opetustekniikan koulutukseen ja kaikkeen, mitä he tarvitsevat koulutuksensa loppuun saattamiseksi.

Osallistuminen: Luokat kannustavat osallistumista, jotta opiskelijat eivät ole niiden katsojia, vaan aktiivinen osa oppimisprosessiaan.

Käytännöt: IEEF etsii jatkuvasti parhaita kohteita ja yrityksiä oppilaidensa käytäntöihin ottaen huomioon kunkin henkilön erityisolosuhteet, läheisyyden, opiskelijan kanssa harjoitettavan työn harjoituskeskuksessa ja mahdollisuuksien päättymisen. palkkasi.

109926_3.jpg

IEEF: n kurssien valmistelu

IEEF-kurssi kestää vähintään vuoden sen alkamisen jälkeen, kunnes se käynnistetään virallisesti. Se luodaan hallituksen kunkin ministeriön vaatimuksiin perustuen, ja sitä laajennetaan tiedoilla, joita professorit pitävät ammatillisesta kokemuksestaan tarpeellisena tuleville ammattilaisille.

Se sisältää laajan kuulemisasiakirjan ja merkittävän määrän audiovisuaalista materiaalia sisällön omaksumisen helpottamiseksi. Näillä kursseilla on mahdollista läpäistä viralliset sertifiointitutkimukset, ja useita kursseja on myös Juan Carlos I -yliopiston sertifioima.

Käytännöt ovat myös ratkaisevan tärkeitä, sillä mitä opitaan arvostetaan, ammatillista pätevyyttä osoitetaan, ja monissa tapauksissa se on suora tapa palkata työharjoittelun lopussa. Käytäntöjen paikka valitaan ottaen huomioon kunkin opiskelijan erityistarpeet, olemassa oleva kysyntä ja palkkaamismahdollisuudet.

109928_1.jpg

Sosiaalinen toiminta

IEEF työskentelee myös maahanmuuttajien ja pakolaisten kanssa kotouttamisen helpottamiseksi sekä kielen että ammatillisen pätevyystodistuksen avulla, joka monissa tapauksissa tuo jo alkuperämaahansa.

109927_4.jpg

Sijainnit

Madrid

Osoite
Avenida de América nº 8, 2º B 28028
Madrid, Madridin yhteisö, Espanja

Móstoles

Osoite
Calle Villaamil, 78 28934
Móstoles, Madridin yhteisö, Espanja