Lue virallinen kuvaus

Ammattilaiset innovatiivisia ja kotimaan kaupunkien elinympäristö.

Madrid, elintärkeää, valoisa ja episentrumi kulttuurin, viihteen ja taiteen.

IED Madrid on yksityinen Korkeampi Art Education Center kuulumisesta IED Design Group, kansainvälinen verkosto koulutuksen suunnittelu ja johtaminen Italiassa syntynyt vuonna 1966 ja on nykyään kolmetoista oksat levinnyt välillä Italiassa, Espanjassa ja Brasiliassa.

Vuonna 2014 se täytti 20 vuotta; kokemus, joka on johtanut monenlaisia ​​koulutuksen innovatiivinen, ainutlaatuinen ja tunnistettava akateemisen malli pystyy mukautumaan tarpeisiin muuttuvan yhteiskunnan, joka on johtanut useiden oppilaiden myönnetty kansallisissa ja kansainvälisissä arvokilpailuvoittoja , soitimella parhaalla catwalkeilla ja todellisia hankkeita tiiviissä yhteistyössä yritysten kanssa.

IED Madrid tarjoaa korkeamman asteen Design, joka vastaa Grade College Ammattikoulutus korkeamman tason tutkintojen in Higher teknikko kuvataiteen ja suunnittelu, Diploma IED, yhden vuoden kursseja, Masters, Intensive Masters, Masters of Design ja innovaatio, Kurssit erikoistuminen Kurssit ja Summer Junior Courses.

Koska sen avaamisesta, IED Madrid on kouluttanut yli 30000 opiskelijaa vuosittain ja on 1500 uutta opiskelijaa.

suunnittelu

IED suunnittelu vastaa täysin markkinoiden vaatimuksiin ja odotettavissa sisällön, kieliä, ilmeikäs ja toiminnallinen koodit mitä erilaisimmissa aloilla.

Product Design, Kodin design, kadun kalusteet, design Fashion Accessories, Automobile joitakin kenttiä, joiden arvo suunnittelu on kasvanut viime vuosina. Tässä mielessä suunnittelija, koska uudistaja muotoja ja tehtäviä, tarjoaa trendejä ja toiminnalliset vaatimukset hetki ja olettaa sen kehittämiseen ja toteuttamiseen.

IED Designkurssit kehittää näitä taitoja, opiskelijat hankkivat teknisiä taitoja osallistumalla työpajoissa ja yhteistyössä johtavien alan yritysten.

muoti

Yhteistyö yritysten ja muodin ammattilaisille on välttämätöntä ja se on sitoutunut suurten kansainvälisten suunnittelijoiden.

Koulu opettaa kuinka elää ja tuntea muoti kaikilta osin toimimaan ammattitaitoa ja innovoida uusia luomuksia.

Kurssit kouluttaa tulevia eri alojen ammattilaisille, luova strateginen, organisaation kaupallinen, markkinointi kuviin liittyvien ja viestinnän.

visuaalinen viestintä

IED Visuaalinen viestintä on luova laboratorio, jossa instrumentit ovat oppineet, viestintä- ja ilmeikäs kielet, uusia tekniikoita ja taitoja kehittää projekteja visuaalisen viestintätekniikkaa.

Elämme maailmassa, jossa audiovisuaaliset elementit ovat osa jokapäiväistä elämää ja ovat tärkein väline arvojen ja merkityksiä, jotka välittää ideoita ja tuottavaa todellisuuden myös yhtä monipuolinen kuin muoti, muotoilu, eri teollisuuden tuotanto, mainonta mutta myös kulttuurin, politiikan ja sosiaalisia kysymyksiä.

Olemassaolo konseptin tai hankkeen suinkaan pelkkä lisälaite, vaikuttaa ratkaisevasti onnistumiseen kommunikoida viestin.

Liikkuminen ammattitaitoa ja osaamista tällä alalla tarkoittaa, eklektinen, rajat kulttuurin perustana on perusteellisesti yhtä puolta sosiokulttuurisen yhteydessä, jossa ne toimivat ja toisaalta uuden tietotekniikan jatkuvasti muuttaa paperin kuvat ja äänet viestinnässä.

Tänään on ennustettu ja järjestelmän tuottamasta multimedia; mutta multimedia aina tulkita kahdesta näkökulmasta: kiihkeä ja jatkuva Digitaalitekniikan kehitys ja samalla sovelletaan erilaisia ​​audiovisuaalisen median, jotka vaativat erilaista osaamista ja luovuutta.

IED Visuaalinen viestintä kurssit ovat osa varallisuuden joka tekee tämän koulun ainutlaatuisen koulutuskeskus sisällä Italian panoraama. Jatkuva päivittäminen teknologiaa saatavilla opiskelijoille tehdä ansiosta pitkät perinteet, tutkimuslaboratoriossa, jossa se on kokenut kehittää luovuutta sekä sisällön ja kieliä, jolloin kouluttaa ja saada opiskelijoille, jotta he voivat päästä työmarkkinoille tänään.

Management & Communication

IED Johdon koulutus ehdotus on vastaus tarvitaan jatkuvasti uusia ammattilaisten erittäin dynaaminen ja laajentamalla kentät: mainonta, suhdetoiminta, markkinointi ja henkilöresurssit.

Tiedekunta on laaja kokemus ja koulutus sekä pystyy mukautumaan sisällön kurssien jatkuvan tuotannon ja teknologinen muutos.

Filosofia koulun täydentää suora suhde ammattilaiset, tutkimus markkinoiden vaatimuksiin, sisällyttäminen opintoryhmiin ja analysointi tutkimuksen ja hankkeiden kehittämiseen.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti
  • Spanish (Spain)

Tämä koulu tarjoaa myös:

Diplomit

IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Kurssi kouluttaa ammattimiehen muodin ja identiteetin luomisessa, joka kykenee koordinoimaan viestintäprosesseja muotialalla. ... [+]

KurssitiedostoKurssin tyyppi: Diploma IEDKieli: espanjaKoulu: IED Fashion LabIED-hyvitykset: 180Aloituspäivä: syyskuu 2019Kesto: 3 vuottaTunnit: Aamu ja iltapäivä L / V klo 8.00–18.00.Apu: Paikan päälläNimitys: YksityinenIlmoittautumismaksu: 2500 €Kurssimaksu: 9200 €Kurssimaksu (EU: n ulkopuoliset asukkaat): 10500 €

Kurssi kouluttaa ammattimiehen muodin ja identiteetin luomisessa, joka kykenee koordinoimaan viestintäprosesseja muotialalla.

Viestinnän, muotoilun ja muodin IED-tutkintotodistus on ammattimainen asiantuntija muodin ja identiteetin luomisessa, joka kykenee koordinoimaan viestintäprosesseja monimutkaisessa ja muuttuvassa ympäristössä, kuten muodissa.

... [-]
Espanja Madrid
Request Info
Espanjalainen
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

IED-videopelien tutkintotodistus tarjoaa opiskelijoille sekä teknistä että luovaa tietoa ja videopelin liiketoimintaa varten tarvittavia tietoja ja taitoja, jotta he voiv ... [+]

KurssitiedostoKurssin tyyppi: Diploma IEDKieli: espanjaKoulu: IED Visual CommunicationIED-hyvitykset: 180Kesto: 3 vuottaTunnit: Aamu ja iltapäivä L / V klo 8.00–18.00.Apu: Paikan päälläNimitys: Yksityinen

IED-videopelien tutkintotodistus tarjoaa opiskelijoille sekä teknistä että luovaa tietoa ja videopelin liiketoimintaa varten tarvittavia tietoja ja taitoja, jotta he voivat taata heidän ammatillisen menestyksensä interaktiivisessa sisältöteollisuudessa. Yhä vahvempi teollinen ja taloudellinen voima, jatkuvassa innovoinnissa.

Käsitteellistämisestä ohjelmointiin unohtamatta suunnittelua ja kertomusta. Koulutusohjelma tarjoaa 360 asteen näkymän teollisuudelle, jotta opiskelijat voivat tunnistaa omat ammatillisen uransa virtuaalimaailman luomisessa. Opiskelijat koulutetaan pelin taiteilijaksi, pelisuunnittelijaksi ja / tai peliohjelmoijiksi.... [-]

Espanja Madrid
Request Info
Espanjalainen
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Jatkotutkintodiplomi

IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Hallitse digitaalista työnkulkua projektien suunnittelussa ja prototyypityksessä. ... [+]

KurssitiedostoKurssin tyyppi: Jatko-opintoKieli: englantiKoulu: SuunnitteluOsallistuminen: sekoitettuPätevyys: Yksityinen akkreditointi kurssin lopussa.Ohjaus: tutkinnon suorittaneet tai tutkinnon suorittaneet taiteen, muotoilun, arkkitehtuurin jne. AloillaPääsymenettely: Currículum vitae / Motivation Letter Project Portfolio (max 3Mb) / Web Personal -haastattelu, jota akateeminen koordinointiryhmä pitää tarpeellisena

Digitaalisen suunnittelun ja valmistuksen jatko-opintojakso on suunnitellut suunnittelijoita suunnittelu- ja prototyyppitekniikoissa, jotka käyttävät digitaalista työnkulkua sekä graafisen tuotannon että projektin kehittämiseen tietokoneohjelmistojen (CAD) ohjelmistojen ja digitaalisten valmistustekniikoiden avulla, jotka mahdollistavat mallien nopean prototyypin. Digitaalisen valmistuksen maailma on parhaillaan käynnissä suuressa kehityksessä, ja valmistustekniikoiden hallinnan ansiosta suunnittelijat voivat aloittaa edullisen aseman, kun se valvoo projekteja niiden käsitteellisestä kehityksestä, kunnes ne käynnistetään markkinoilla.... [-]

Espanja Madrid
Request Info
Englanti
Full-time
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Suurista määristä institutionaalisia, sosiaalisia tai urheilutietoja, monimutkaisia prosesseja tai kuvauksia. Opi kommunikoimaan yksinkertaisesti ja visuaalisesti infogra ... [+]

KurssitiedostoKurssin tyyppi: Jatko-opintoKieli: espanjaKoulu: IED Visual CommunicationIED-hyvitykset: 20Kesto: 3 kuukauttaTunnit: Iltapäivä 19.00 - 22.30 h. LV. 3, 4 tai 5 päivää viikossaApu: Paikan päälläPätevyys: Kurssin lopussa opiskelija saa akkreditointitodistuksen.Tarkoituksena on: graafiset suunnittelijat, liikkuvat grafiikat, taiteiden johtajat, toimittajat, kuvittajat ja audiovisuaalisen viestinnän ammattilaiset, jotka haluavat syventää tietojen graafista esitystäPääsymenettely: CV / Motivaatio; Portfolio (enintään 3 Mt) / Web; Henkilökohtainen haastattelu, jos didaktinen koordinointi pitää sitä aiheellisena

Infographic on informaation graafinen esitys. Sitä pidetään keskeisenä välineenä ajatusten välittämisessä visuaalisesti ja yksinkertaisesti, mutta myös analyyttisesti ja tarkasti. Sen prosessien, mahdollisuuksien ja toiminnan ymmärtäminen mahdollistaa minkä tahansa viestinnän tai suunnittelun ammattilaisen luoda tehokkaan viestinnän lukijoidensa tai asiakkaidensa kanssa.... [-]

Espanja Madrid
Tammikuu 2020
Espanjalainen
Full-time
3 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Elektroniikan ja median prototyyppien jatko-opintojakso perehtyy elektroniikan ja ohjelmoinnin oppimiseen, jotta malleja voidaan varustaa mekaanisella käyttäytymisellä ja ... [+]

KurssitiedostoKurssin tyyppi: Jatko-opintoKieli: englantiKoulu: SuunnitteluKesto: 4 kuukauttaOsallistuminen: sekoitettuPätevyys: Yksityinen akkreditointi kurssin lopussa.Ohjaus: tutkinnon suorittaneet tai tutkinnon suorittaneet taiteen, muotoilun, arkkitehtuurin jne. AloillaPääsymenettely: Currículum vitae / Motivation Letter Project Portfolio (max 3Mb) / Web Personal -haastattelu, jota akateeminen koordinointiryhmä pitää tarpeellisena

Elektroniikan integroiminen suunnitteluun on nykyään yhä yleisempää yhdistettyjen mallien, esineiden internetin (WoW), kulumisaineiden jne. Kehittämisessä.Elektroniikan ja median prototyyppien jatko-opintojakso perehtyy elektroniikan ja ohjelmoinnin oppimiseen, jotta malleja voidaan varustaa mekaanisella käyttäytymisellä ja vuorovaikutuksella ympäristön kanssa sekä fyysisesti että digitaalisesti. Tämä jatko-opintojakso on osa digitaalisen valmistuksen ja median päällikön rakennetta.... [-]

Espanja Madrid
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
4 kuukautta
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Täydellinen suunnittelukoulutus joustavien visuaalisten järjestelmien alalla joustavien visuaalisten identiteettien, dynaamisen tuotemerkin ja nestemäisen viestinnän alal ... [+]

Täydellinen suunnittelukoulutus joustavien visuaalisten järjestelmien alalla joustavien visuaalisten identiteettien, dynaamisen tuotemerkin ja nestemäisen viestinnän alalla.

KurssitiedostoKurssin tyyppi: Jatko-opintoKieli: englantiKoulu: visuaalinen viestintäIED Laajuus: 20Kesto: 3 kuukauttaAikataulu: Iltapäivä-ilta 19.00-22.30 h (ma-pe, 3, 4 tai 5 päivää viikossa)Osallistuminen: henkilökohtainenPätevyys: Yksityinen Yksityinen sertifikaatti annetaan kurssin lopussa.Ohjaaja: suunnittelun eri alojen vanhempi tutkinto, kuvataiteen, visuaalisen viestinnän ja graafisen suunnittelun tutkijat, luovat taiteilijat ja käyttöliittymäsuunnittelijat sekä kaikki, joilla on ammatillista kokemusta mainituilla aloilla, jotka etsivät täydellistä koulutusta joustavien visuaalisten järjestelmien alalla suunnitteluprojekteihin lyhyessä ajassa.Pääsymenettely: valinta tehdään ehdokkaiden ansioluettelon, motivaatiokirjeen ja töiden valikoiman perusteella. Henkilökohtainen haastattelu, jos didaktinen koordinointi pitää sitä aiheellisena.... [-]
Espanja Madrid
Huhtikuu 2020
Englanti
Full-time
3 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Kokeile materiaaleja ja tekniikoita luodaksesi toiminnallisia, intuitiivisia ja esteettisiä esineitä, jotka helpottavat käyttäjien elämää. ... [+]

Kokeile materiaaleja ja tekniikoita luodaksesi toiminnallisia, intuitiivisia ja esteettisiä esineitä, jotka helpottavat käyttäjien elämää.

KurssitiedostoKurssin tyyppi: Jatko-opintoKieli: espanjaKoulu: IED-suunnitteluIED-hyvitykset: 20Kesto: 3 kuukauttaTunnit: Iltapäivä 19.00-22.30 h (lv, 3, 4 tai 5 päivää viikossa)Apu: Paikan päälläPätevyys: Yksityinen akkreditoitu todistus kurssin lopussa (pakollinen osallistuminen).Tavoitteena: arkkitehdit ja suunnittelijat / AutoCAD / Professional-kokemuksen tuntemus arvostetaan.Pääsymenettely: CV / motivaatiokirje Porfolio (enintään 3Mb) / Web Personal -haastattelu, jos didaktinen koordinointi pitää sitä tarpeellisena

Tuotesuunnittelijan ammatti on satojen esineiden takana, joita käytämme joka päivä. Se on perustavanlaatuinen ammatti, jolla on yhä enemmän johtava rooli kilpailukykyisessä teollisuudessa, joka pyrkii luomaan parempia tuotteita. Alalla on oltava suunnittelualan ammattilaisia, jotka luovat toiminnallisia, intuitiivisia ja esteettisiä esineitä, jotka helpottavat käyttäjien elämää.... [-]

Espanja Madrid
Huhtikuu 2020
Espanjalainen
Full-time
3 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Suunnittele innovatiivisia strategioita musiikkiteollisuuden taiteilijoiden, tapahtumien, painoksen ja eMusicin hallintaan. ... [+]

Suunnittele innovatiivisia strategioita musiikkiteollisuuden taiteilijoiden, tapahtumien, painoksen ja eMusicin hallintaan.

KurssitiedostoKurssin tyyppi: Jatko-opintoKieli: espanjaKoulu: IED-hallintaIED-hyvitykset: 20Aloituspäivä: lokakuu 2019Kesto: 3 kuukauttaTunnit: Iltapäivä ja ilta klo 19.00 - 22.30. LV. 4 tai 5 päivää viikossaApu: Paikan päälläPätevyys: Kurssin lopussa yksityinen toimitetaan todistus siitä, että se on suoritettu ja läpäissyt.Ohjaaja: kiinnostunut kehittämään uransa musiikkiteollisuudessa. Markkinoinnin, viestinnän, journalismin, graafisten suunnittelijoiden tai lyhyesti kaikkien ammattilaisten ammattilaiset, jotka haluavat erikoistua mihin tahansa musiikkiteollisuuden piiriin kuuluvaan alueeseen.Pääsymenettely: CV: n, motivaatiokirjeen ja työn salkun pohjalta tehdään valinta. Henkilökohtainen haastattelu, jos didaktinen koordinointi pitää sitä aiheellisena.Ilmoittautumismaksu: 1200 €Kurssimaksu: 3100 €... [-]
Espanja Madrid
Request Info
Espanjalainen
Full-time
3 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Kokeile materiaaleja ja tekniikoita toimivien valaisimien mallien ja prototyyppien suunnitteluun. ... [+]

KurssitiedostoKurssin tyyppi: Jatko-opintoKieli: espanjaKoulu: IED-suunnitteluIED-hyvitykset: 20Kesto: 3 kuukauttaTunnit: Iltapäivä 19.00-22.30 h (lv, 3, 4 tai 5 päivää viikossa)Apu: Paikan päälläPätevyys: Yksityinen akkreditoitu todistus kurssin lopussa (pakollinen osallistuminen).Tavoitteena: arkkitehdit ja suunnittelijat / AutoCAD / Professional-kokemuksen tuntemus arvostetaan.Pääsymenettely: CV / motivaatiokirje Porfolio (enintään 3Mb) / Web Personal -haastattelu, jos didaktinen koordinointi pitää sitä tarpeellisena

Valaisevaa objektia voidaan käyttää keinona ilmaista käyttäjän ja tilan henkilökohtainen identiteetti. Luo monipuolisia ympäristöjä ja tuottaa tuotteita, jotka kertovat tarinoita ja herättävät tunteita.... [-]

Espanja Madrid
Tammikuu 2020
Espanjalainen
Full-time
3 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Ryhdy valaistusalan ammattilaiseksi dramaattisten tyylilajien, taiteellisen tyylin ja esteettisten käsitteiden kehittämisessä. ... [+]

KurssitiedostoKurssin tyyppi: Jatko-opintoKieli: espanjaKoulu: IED-suunnitteluIED-hyvitykset: 20Kesto: 3 kuukauttaTunnit: Iltapäivä 19.00 - 22.30 h. LV. 3, 4 tai 5 päivää viikossaApu: Paikan päälläPätevyys: Kurssin lopussa opiskelija saa akkreditointitodistuksen.Tarkoitettu: tutkinnon suorittaneille tai valmistuneille taiteen, muotoilun, arkkitehtuurin, sisustuksen jne. Aloilla.Pääsymenettely: - CV (ammatillinen kokemus arvioidaan) - Motivaatio-kirja - Portfolion (ei yli 3 Mt) verkkosivusto tai blogi, jos ne ovat. - Henkilökohtainen haastattelu, jos didaktinen koordinointi pitää sitä aiheellisena.

Valaistus muuttaa konseptimme nähdä ja ymmärtää lavastus. Eri taiteellisten tieteenalojen, kuten tanssin, teatterin tai musiikin takana valo piilottaa itsensä suureksi päähenkilöksi. Näiden taiteellisten ilmaisujen jälkeen on suunnittelijoita, jotka tekevät työtä, tutkimusta ja valon tutkimista luomalla tunnelmia niin, että jokainen näyttely on ainutlaatuinen.... [-]

Espanja Madrid
Tammikuu 2020
Espanjalainen
Full-time
3 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Jatkotutkintotodistus

IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Opi manipuloimaan valoa ja kehittämään kaikki mahdollisuudet luoda taiteellisia, muoveja ja jännittäviä tuloksia arkkitehtonisissa tiloissa. ... [+]

KURSSI KIELI: SPANISH

"Valistuksen on paljastumisen taito." Riippuen siitä, kuinka voimme valaista tilaa, käyttäjä tuntee, tuntee ja kokee tavalla tai toisella. Valaistus on yksi tärkeimmistä tekijöistä ilmakehän tuottamisessa: se tuottaa suoria konnotaatioita, kuten mittasuhteita, ja aiheuttaa subjektiivisen ja tajuttoman taakan, joka antaa tunnelmia ympäristölle: lämmin, miellyttävä, raikas, laadukas ... synnyttää ja herättää erilaisia ​​tunteita, jotka säätelevät ympäristöä ja yksilöitä.

Nämä tekijät ovat viime vuosina saaneet paljon hyötyä, sillä niillä on suora vaikutus valaistusteollisuuden kasvuun ja sellaisten tuotteiden kehittämiseen, kuten tehokkaampia ja ekologisia valaisimia, uusia valonlähteitä, LED-valoja, yksinkertaisempia valaistusohjausjärjestelmiä käyttää lisävarusteita, jotka muuttavat valoisaa tulosta ...... [-]

Espanja Madrid
Request Info
Espanjalainen,Spanish (Spain)
Full-time
3 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Digitaalisen markkinoinnin, sosiaalisten verkostojen ja Omni-kanavan konvertoinnin jatkokurssi pyrkii vastaamaan digitaalisen ja sosiaalisen ympäristön tarpeisiin ja vaat ... [+]

KURSSI KIELI: SPANISH

Nykyisten henkilöiden, yritysten ja instituutioiden todellisuus syntyy, kehittää ja tarvitsee Internetiä ja digitaalista maailmaa. Nykyään kaikki yritykset ovat riippuvaisia ​​digitaalisesta ympäristöstä täydelliseksi ja kilpailukykyiseksi. Digitaalisen markkinoinnin, sosiaalisten verkostojen ja Omni-kanavan konvertoinnin jatkokurssi pyrkii vastaamaan digitaalisen ja sosiaalisen ympäristön tarpeisiin ja vaatimuksiin.

Ohjelma, joka määrittää perusperiaatteiden käsitteelliset perusteet suunniteltaessa minkä tahansa yrityksen tai instituution digitaalista ja sosiaalista markkinointistrategiaa ja joka määrittelee tärkeät käytännön tapaukset viestinnän 2.0 ja digitaalisen markkinoinnin ammattilaisten käsissä.... [-]

Espanja Madrid
Huhtikuu 2020
Espanjalainen,Spanish (Spain)
Full-time
3 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Luo leima dokumenttisessa valokuvauksessa. Tulkitse ympärilläsi oleva maailma teknisten tietojen ja globaalin ymmärryksen avulla sosiaalisista, poliittisista ja taloudell ... [+]

KURSSI KIELI: SPANISH

Jatko-opintojakso dokumentti-valokuvauksesta ja raportoinnista on ensimmäinen kolmesta moduulista, jotka muodostavat ammatillisen valokuvauksen maisterin IED Madridissa, tämä erikoistumiskurssi on omistettu dokumentti- ja raportointiin. Se sisältää myös tietoa tekijänoikeudesta, mediasuhteista, viestintäteoriasta, kuvaetiikasta, kehittyneestä värinkorjauksesta ja korjauksesta, sijainninhallinnasta ja sopimuksista. Vankka ja houkutteleva henkilökohtainen työ voi vaikuttaa lehdistöjen ja kustantajien vakuuttamiseen. Tämän lähtökohtana asiakirjojen valokuvauksen opiskelijoiden ammatillisen pätevyyden parantamista täydentää henkilökohtaisen työn kehittäminen.... [-]

Espanja Madrid
Tammikuu 2020
Espanjalainen,Spanish (Spain)
Full-time
3 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Esittävän taiteen suunnittelutyön jatko-opinnäytetyö sisältää ammatillisen harjoittelun ohjelmoijille kahden läheisesti liittyvän alueen ympärille. Toisaalta dramaattisen ... [+]

KURSSI KIELI: SPANISH

Esittävän taiteen suunnittelutyön jatko-opinnäytetyö sisältää ammatillisen harjoittelun ohjelmoijille kahden läheisesti liittyvän alueen ympärille. Toisaalta dramaattisen tekstin, teatterin kohteena oleva setti ja toisaalta oopperoiden, musikaalien ja tanssin kohtauspaikka.

Kurssin päätavoite on saada opiskelija lähemmäksi maisemien muovisia mahdollisuuksia, heidän kykyään kertoa ja liikkua sekä kehittää uusia tulkinta- ja käsitysmalleja. Samanaikaisesti tarvittava teoreettinen ja instrumentaalikoulutus on hyvin läsnä, samoin kuin tuntemus skenaattorin ammatillisen kehityksen keskeisten teknisten taustojen perustana.

Ammattiselta kannalta tämä kurssi käsittelee ennen kaikkea kattavaa didaktiikkaa, jonka tarkoituksena on tarjota opiskelijalle mahdollisuus tutustua scenografian suuren ammattilaisen työhön ja visioon, avaamaan reflektio- ja analysointitiloja, oppimaan ja nauttimaan professorien ja yhteistyökumppaneiden kokemuksesta, edistämään viestintää setterien ja entiteettejä tuottavien yksiköiden kanssa.... [-]

Espanja Madrid
Request Info
Espanjalainen,Spanish (Spain)
Full-time
3 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Graafisen ja digitaalisen muotoilun jatkokurssi antaa opiskelijalle teoreettiset ja käytännölliset työkalut, jotka ovat tarpeen globaalin graafisen suunnittelun kehittämi ... [+]

KURSSI KIELI: SPANISH

Graafisen ja digitaalisen muotoilun jatkokurssi antaa opiskelijalle teoreettiset ja käytännölliset työkalut, jotka ovat tarpeen globaalin graafisen suunnittelun kehittämiseksi.

Erityistä huomiota kiinnitetään sellaisen laadukkaan graafisen kuvan kehittämiseen, joka houkuttaa emotionaalisesti kohdeyleisöä. Lisäksi verkon mahdollisuuksia tutkitaan hankkeen tai liikeidean laajentamisen moottorina, joka perustuu helppokäyttöiseen muotoiluun, joka on yleisön saatavilla.

Tavoitteena on yrittäjiä, suunnittelijoita, taiteilijoita ja yleensä kaikkia kiinnostuneita hankkimaan pohjaa graafisessa ja web-suunnittelussa, jonka avulla he voivat kehittää projektin tai liikeidean graafisen viestinnän.... [-]

Espanja Madrid
Request Info
Espanjalainen,Spanish (Spain)
Full-time
3 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Lisävarusteista on tullut haluttu tavoite, oma nimensä ja jokaisen kauden stylistit ja toimittajat etsivät tarvetta. Tänään nimitykset, kuten Manolo Blahnik, Jimmy Choo j ... [+]

KURSSI KIELI: SPANISHHaluatko työskennellä jalkineiden suunnittelijana?

Lisävarusteista on tullut haluttu tavoite, oma nimensä ja jokaisen kauden stylistit ja toimittajat etsivät tarvetta. Tänään nimitykset, kuten Manolo Blahnik, Jimmy Choo ja Christian Louboutin ovat maailmanlaajuinen viitekehys jalkineiden suunnittelussa sekä asiantuntijoille että neofytteille.

Kanariansaalinen suunnittelija Blahnik, kansallinen muotisuunnittelupalkinto ja brittiläisen imperiumin kunnia kunniatoimintona palvelemisestaan ​​brittiläiselle muotiteollisuudelle saavutti kansainvälisen mainetta manolojen, aitojen taideteosten, jotka sarjan protagonistina Sex New Yorkissa Lady Gaga tai Madonna ovat kuluneet useita kertoja. Myös Choo, Malaijin alkuperää oleva suunnittelija, jonka asuinpaikka on Lontoossa, on saanut Britannian imperiumin kunniajäseniä. Walesin Diana otti usein mallejaan ja tällä hetkellä kaikki julkkikset kaipaavat sitä. Se tapahtuu myös Louboutinin kuuluisilla kengillä, joilla on punaiset pohjat, jotka ovat osoittaneet muun muassa Carla Bruni-Sarkozy, Dita Von Teese, Blake Lively, Uma Thurman tai Christina Aguilera.... [-]

Espanja Madrid
Tammikuu 2020
Espanjalainen,Spanish (Spain)
Full-time
3 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Mainosvalokuvauksen ja editorien jatkokurssi on viimeinen kolmesta moduulista, jotka muodostavat IED Madridin ammattikorkeakoulututkinnon. Tämä erikoistumiskurssi on omis ... [+]

TÄMÄ KURSSI MAHDOLLISESTI SUOMALAINEN KIELI.

Mainosvalokuvauksen ja editorien jatkokurssi on viimeinen kolmesta moduulista, jotka muodostavat IED Madridin ammattikorkeakoulututkinnon. Tämä erikoistumiskurssi on omistettu mainonnalle ja julkaisumalle, mikä tarkoittaa, että se sisältää tietoa suunnittelun teoria ja käytäntö, aikakauslehtien ja kirjojen valokuvamallit, kaupallisten kampanjoiden mallit, liiketoimintasuunnitelmat ja sopimukset, tekijänoikeudet, mediasuhteet, viestintäteoria, kehittynyt retusointi ja värinkorjaus ja paikanhallinnasta. Vankka ja houkutteleva henkilökohtainen työ voi tehdä eron, kun on kyse vakuuttavista asiakkaista ja kaupallisista edustajista. Tällöin mainonnan ja toimituksellisen valokuvauksen opiskelijoiden ammattitaidon parantamista täydentää henkilökohtaisen projektin kehittäminen.... [-]

Espanja Madrid
Request Info
Espanjalainen,Spanish (Spain)
Full-time
3 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

IED Madridin visuaalisen kauneuden ja ikkunantuotannon jatkokurssi kouluttaa ammattilaisia, jotka pystyvät näyttämään tuotteesta, brändistä ja muista materiaaleista myymä ... [+]

KURSSI KIELI: SPANISH

IED Madridin visuaalisen kauneuden ja ikkunantuotannon jatkokurssi kouluttaa ammattilaisia, jotka pystyvät näyttämään tuotteesta, brändistä ja muista materiaaleista myymälän kaupallisessa tilassa tai supermarkettien myyntipisteissä, mikä luo identiteetin kyseisen tuotteen ja brändin välillä. että tarkkailija haluaa omistaa sen mihin hintaan tahansa ja siirtyy myymälään hankkimaan sen. Kaikki tämä eri alueilla: muoti, muotoilu, tarvikkeet, herkku ...

Visual Merchandising ja Window Dressing -ammattikorkeakoulun tärkeimmät ammatilliset mahdollisuudet ovat: Ikkunanpesurit, Visual Merchandisers, Freelancers jne.

tavoitteet

Jatkotutkintotilaisuus ikkunan pukeutumisesta ja visuaalisesta markkinoinnista on ohjelma, jonka kehittäminen ja tutkimus takaa seuraavien tavoitteiden saavuttamisen:... [-]

Espanja Madrid
Request Info
Espanjalainen,Spanish (Spain)
Full-time
3 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Jatko Kurssi Fashion Tuottaja esitetään vaihtoehtoinen muoti ammattilaisille, jotka haluavat laajentaa tietoa ja työkaluja ja pystyä nostamaan tarvittavat toimet ja strat ... [+]

Muotimaailman tarjoaa erilaisia ​​mahdollisuuksia ja vaihtoehtoja ammattilaisille, jotka haluavat tulla tai erikoistua tällä alalla. Näiden mahdollisuuksien voimme huomauttaa kaiken veneet ja tuotteen asemointi, toimet vaihtelevat paikannus editorial muodossa, kautta tallentaa, paraateja tai mainonnan monipuolisin vaihtoehtoja digitaalisessa maailmassa.

Kaikki nämä mahdollisuudet ovat yhä vaativampia joustavampi ja poikittaisohjelmalla visio auttaa koordinoimaan mahdollisuuksia ja olennaisia ​​onnistuneesti hyvän muoti tuotanto ammatillista profiilia toimintaa. Tämä luku tuottajan on tiedettävä avaimen, tarpeita ja roolia toimijoiden mukana näissä prosesseissa, joten ne on hallittava näkökohtia kuten suhdetoiminnan, mainonnan lähestymistapoja, tarpeisiin organisaatio paraateja, avaimet esityksen tuotteen, toimitusjohtaja oikeaan suhteeseen median, avaimet muoti tapahtuma, asianmukaisen hallinnoinnin suhde asianmukainen ammatillinen (valokuvaaja, meikkitaiteilija, booker ...), perusteet johdon ja tuotannon luettelo, jne.... [-]

Espanja Madrid
Maaliskuu 2020
Espanjalainen,Spanish (Spain)
Full-time
4 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

IED Madridin huonekalusuunnittelun jatkokurssi on erikoistunut muotoilijoihin, jotka kohtaavat huonekalujen luomisen ja voittavat klassisen dikotomian muodon ja toiminnan ... [+]

KURSSI KIELI: SPANISH

IED Madridin huonekalusuunnittelun jatkokurssi on erikoistunut muotoilijoihin, jotka kohtaavat huonekalujen luomisen ja voittavat klassisen dikotomian muodon ja toiminnan välillä.

Tämä muotoiluala liittyy läheisesti sisustuksen tai arkkitehtuurin aloihin, alueisiin, jotka kehittävät tiettyjen huonekalujen suunnittelua tiloihinsa tai luovat tiettyjä tuoteryhmiä teollistuneelle tuotannolle.

Keskeiset uramahdollisuudet Huonekalusuunnittelun jatko-opintojen kurssille ovat: Suunnittelija suunnittelu- ja huonekalu- tai sisustussuunnittelusta, Freelance, huonekalujen myyntiin liittyvät ammatit.

tavoitteet

Huonekalusuunnittelun jatkokurssin päätavoite on tarjota opiskelijoille teoreettisia, teknologisia, käytännöllisiä ja projektityökaluja, jotka ovat välttämättömiä ammatillisen työn kohtaamiseksi huonekalujen suunnittelussa aina sellaisesta näkökulmasta, joka mahdollistaa niiden kehittämisen teolliseen tuotantoon.... [-]

Espanja Madrid
Request Info
Espanjalainen,Spanish (Spain)
Full-time
3 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Jewelery Design -kurssin jatkokurssi opettaa opiskelijalle mekaaniset jalokeprosessit ja keskittyy koko valikoiman elementteihin sekä toiminnallisiin ja koristeellisiin y ... [+]

KURSSI KIELI: SPANISH

Historia, kuten tiedämme, kirjoittavat ne, jotka uskalevat ryhtyä askeleeseen, antautuvat intohimoisesti ja tekevät eron. Haluatko olla yksi niistä? Löydä IED Madridin Jewelry Design -kurssin jatkokurssi, täydellinen yhdistelmä muotoilua, taidetta ja ammattitaitoa. Tarjoamme sinulle teoreettisen ja käytännöllisen tiedon, joka tarvitaan korujen kokoelmien luomiseen ja korkealaatuisten koru- ja kelloseppien ainutlaatuisten kappaleiden suunnitteluun.

Jewelery Design -kurssin jatkokurssi opettaa opiskelijalle mekaaniset jalokeprosessit ja keskittyy koko valikoiman elementteihin sekä toiminnallisiin ja koristeellisiin yksityiskohtiin. Korujen kokoelmien luominen, kunnes korkealaatuisten koru- ja kelloseppien ainutlaatuiset kappaleet on suunniteltu.... [-]

Espanja Madrid
Huhtikuu 2020
Espanjalainen,Spanish (Spain)
Full-time
3 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Laadukaskurssin jatkokurssi * tarjoaa opiskelijoilleen tarvittavat taidot liittyäkseen apulaatuisen brändin suunnitteluryhmään tai auttamaan heitä tekemään henkilökohtais ... [+]

KURSSI KIELI: SPANISH

Laadukaskurssin jatkokurssi * tarjoaa opiskelijoilleen tarvittavat taidot liittyäkseen apulaatuisen brändin suunnitteluryhmään tai auttamaan heitä tekemään henkilökohtaisen hankkeen, kannustamaan heidän luovaa levottomuuttaan ja edistämään niiden paljastamien tunteiden ja aistien käsitteellistämistä kykyjä ja valmiuksia suunnitteluun; mielenkiintoinen tavoite, joka mahdollistaa tämän alan ammattilaisen jatkuvan luovan kasvun.

tavoitteet

Laadun suunnittelun jatkokurssin päätavoitteista voimme korostaa:

Anna opiskelijalle käytännönläheinen ja teoreettinen tietämys pussirakenteesta.Analysoi lisälaitteen kehitystä sen histo... [-]
Espanja Madrid
Request Info
Espanjalainen,Spanish (Spain)
Full-time
3 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Valo on olennainen aine maailmankaikkeudessa ja elämässämme. Ephemeraalinen ja salaperäinen, valo on tehokas keino herättää tunteita, kertoa tarinoita ja välittää tunteit ... [+]

KURSSI KIELI: SPANISH

Valo on olennainen aine maailmankaikkeudessa ja elämässämme. Ephemeraalinen ja salaperäinen, valo on tehokas keino herättää tunteita, kertoa tarinoita ja välittää tunteita; olennainen osa taidetta sen suuren luovaa potentiaalia.

Työskentelemällä valolla työkaluna on tärkeää ymmärtää se materiaalina sekä analysoida luovuutta, jota valo on ollut koko historian kautta eri tieteenaloilla. Luovaa valosuunnittelua käsittelevässä jatkotutkinnossa opiskelemme kevyestä luovasta valokeilusta käytäviin kokeiluihin nykyaikaisiin tapoihin käyttää valoa työkaluna ja luoda runollisia ja taiteellisia kokemuksia.

Tämän ohjelman aikana löydetään menetelmiä, jotka luovat interaktiivisia kokemuksia digitaalisen valon ja muiden tieteenalojen, kuten kuvan, valokuvauksen, videon, kartoituksen, stereoskooppien, ennusteiden ... avulla. Digitaalisen äänen ja havaitun suhteen äänen ja valon välillä avaruudessa.... [-]

Espanja Madrid
Huhtikuu 2020
Espanjalainen,Spanish (Spain)
Full-time
3 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Muotikuvan ja elämäntapojen jatkokurssi on toinen kolmesta moduulista, jotka muodostavat Master of Professional Photographyin IED Madridissa. Tämä erikoistumisjakso on om ... [+]

KURSSI KIELI: SPANISH

Muotikuvan ja elämäntapojen jatkokurssi on toinen kolmesta moduulista, jotka muodostavat Master of Professional Photographyin IED Madridissa. Tämä erikoistumisjakso on omistettu muotia ja elämäntapaa varten. Siihen kuuluu myös siirrettävät tekijänoikeudet, malleja, liiketoimintasuunnitelmia, mediaviestejä, kehittyneitä värinkorjauksia ja korjauksia, sijainninhallintaa ja sopimuksia.

Tämän kurssin pääluvut ovat valokuvaajia, joilla on laaja kokemus muodista ja studiokuvauksesta, kuten Joséphine Douet, Rafa Gallarand, José Morraja ja retusointi asiantuntija Victor Garrido. Soy Tu Puta -tuotemerkillä toimiva Joan Morey esittelee työnsä, jossa yhdistyvät eri luovien alojen, erityisesti taiteen ja muodin, kielet. Seuraavaksi kurssin johtaja Ricardo Cases opettaa opiskelijoille, miten löytää omat näkemyksensä muotista ja elämäntavoista Deconstructing-muotityöpaikassaan.... [-]

Espanja Madrid
Huhtikuu 2020
Espanjalainen,Spanish (Spain)
Full-time
3 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Persoonallisuudet kuten Harper's Bazaarin muotisuunnittelija vuosina 1936-1962 ja Vogue-johtaja 1962-1971 tai Vogue Pariisin ikonimainen muotisuunnittelija Carine Roitfel ... [+]

KURSSI KIELI: SPANISHHaluatko työskennellä tyylillisesti?

Persoonallisuudet kuten Harper's Bazaarin muotisuunnittelija vuosina 1936-1962 ja Vogue-johtaja 1962-1971 tai Vogue Pariisin ikonimainen muotisuunnittelija Carine Roitfeld ovat luoneet perustan asemalle, joka on ajan mittaan hankkinut kiistaton voima ja vaikutusvalta. Myös Anna dello Russo, tyylikkäämpi ja laaja kokemus johtavien aikakauslehtien, kuten Vogue Italia ja L'Uomo Vogue, on tällä hetkellä vertailuarvo tällä alalla ja moraalin eturivin kansainvälisimmistä muotinäytöksistä. Kaikki ovat jättäneet jälkensä muotiin eteeriseen maailmaan: he ovat onnistuneet määrittämään näkemyksensä, tulkitsemaan visuaaliset koodit ja tunnistamaan aikamme ikonografiset viitteet. Juuri juuri stilisti, ymmärtävät, mitkä ovat hänen aikansa muotiviitteet, ennakoivat trendejä ja rakentavat runollisia universumeja, jotka palvelevat myydä unta, unelma, joka edellyttää välttämättä myyvän muotia.... [-]

Espanja Madrid
Lokakuu 2020
Espanjalainen,Spanish (Spain)
Full-time
4 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Näyttelyalueiden muotoilun jatkokurssi koostuu kahdesta keskeisestä akselista: kulttuurinäyttelytiloista ja yritysten näyttelytiloista, joita kutsutaan myös liiketiloiksi ... [+]

KURSSI KIELI: SPANISH

Näyttelyalueiden muotoilun jatkokurssi koostuu kahdesta keskeisestä akselista: kulttuurinäyttelytiloista ja yritysten näyttelytiloista, joita kutsutaan myös liiketiloiksi. Ne voivat olla pysyviä tai efektejä, ja niiden esitysten valikoima vaihtelee vieraiden vastaanottokeskusten, tulkkauskeskusten, museoiden, tilapäisten näyttelyiden, messujen, tavaramerkkien näyttelyiden, ekspo paviljonkien jne.

Tämä on näyttelytilan järjestäminen itselle, antaen sille uuden ulottuvuuden ja kerronnan laadun, luoda ja uudistaa uusia elävöittäviä ympäristöjä, jotka viestivät sisällöstä. Itse tila on dramaattinen. Kulttuuristen näyttelyjen scenografiassa on luotava kerronnallisia tiloja viestinnän ja oppimisen muodoksi, muovisen kerronnan luomiseksi enklopedianäyttelyn lineaarisuutta vastaan. Messujen, kongressien jne. Näyttelytilat ne ovat tällä hetkellä yksi tehokkaimmista keinoista tuotemerkkien ja yritysten visuaalisen identiteetin ja tiedon välittämiseksi.... [-]

Espanja Madrid
Tammikuu 2020
Espanjalainen,Spanish (Spain)
Full-time
3 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Tapahtumien ja televisio-ohjelmien suunnittelun ja tuotannon jatkokurssi koostuu kahdesta eriytetystä lohkosta: tapahtumien suunnittelusta ja televisioon. Nämä ovat kahta ... [+]

KURSSI KIELI: SPANISH

Tapahtumien ja televisio- ohjelmien suunnittelun ja tuotannon jatkokurssi koostuu kahdesta eriytetystä lohkosta: tapahtumien suunnittelusta ja televisioon. Nämä ovat kahta ammatillista skenaattorikäytäntöä, jotka vaikka suunnitteluprosesseissaan ja toteutuksessaan poikkeavat toisistaan, on myös totta, että ne jakavat usein tilat ja tilat varsinkin tietyn suuruisten tapahtumien tapauksessa, jotka yleensä televisioidaan.

Ensimmäinen lohko, tapahtumien kohtauspaikka, määrittelee kasvaa lähelle efektiivisiä yritysvierailuja. Näiden näyttelyiden visuaalisen viestinnän käsite on syntynyt työn ytimenä ja asetetun suunnittelija pyrkii muokkaamaan plastisesti viestit, jotka halutaan välittää. Tässä moduulissa opiskelija osaa tuntea ammatilliset säätiöt ja lähestyä erilaisten tapahtumien kehitystä.... [-]

Espanja Madrid
Huhtikuu 2020
Espanjalainen,Spanish (Spain)
Full-time
3 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Kesäkurssit

IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Gastronomian kesäkurssin suunnittelua opetetaan englanniksi ja se on jaettu kahteen osaan: ensimmäinen kestää 2 viikkoa, 10. heinäkuuta - 21. heinäkuuta. Viimeinen lohko, ... [+]

Gastronomian kesäkurssin suunnittelua opetetaan englanniksi ja se on jaettu kahteen osaan: ensimmäinen kestää 2 viikkoa, 10. heinäkuuta - 21. heinäkuuta. Viimeinen lohko, heinäkuun 24. ja 28. heinäkuuta välisenä aikana, sisältää matkan Espanjan alueelle La Rioja, joka on kuuluisa viineistään.

Tavoite: Kurssi on suunniteltu siten, että jokainen, joka liittyy suunnittelun ja / tai gastronomian maailmaan, voi hankkia perustaiton ymmärtääkseen niiden välisen suhteen ja liikkua mukavammin ja ammattimaisesti näiden kahden välillä.

Ravintolan sisustuksesta viinipulloon tai säilyketeollisuuteen, kuten myös pöytäastioihin, löytyy resepti-blogi tai odotustyöhön käyttämä univormu. Kaikki, mitä laaja-alainen gastronomian kausi kattaa, kuuluu laajasti muotoiluun.... [-]

Espanja Madrid
Request Info
Spanish (Spain),Englanti
Full-time
3 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Design Experience Summer -ohjelma koostuu neljästä viikon työpajasta, joista jokainen keskittyy suunnittelualueeseen. ... [+]

TÄMÄ OHJELMA ON MAHDOLLINEN SPANILLISESSA JA SUOMALAISESSA

Design Experience Summer -ohjelma koostuu neljästä viikon työpajasta, joista jokainen keskittyy suunnittelualueeseen.

Opiskelijat kehittävät luovia valmiuksiaan kokeellisilla työpajoilla seuraavilla aloilla: muotisuunnittelu, tuotesuunnittelu, sisustus ja graafinen suunnittelu.

Opiskelija oppii suunnitteluprosessissa käytetyn menetelmän ja hallitsee tarvittavien työkalujen käytön poikittaisprojekteissa. Heillä on myös mahdollisuus opiskella tunnettujen ammattilaisten kanssa.

Tavoitteena: Henkilöt, jotka haluavat täydentää ja rikastuttaa taiteellista koulutustaan kokeneiden ammattilaisten johdolla, kehittävät luovuuttaan käytännöllisesti ja intensiivisesti monitieteisten hankkeiden kautta.... [-]

Espanja Madrid
Heinäkuu 2020
Englanti,Spanish (Spain)
Full-time
4 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Digitaalisen strategian ja sosiaalisen median kesäkurssi on jaettu kahteen osaan, joista kussakin on kaksi viikkoa. ... [+]

TÄMÄ OHJELMA KANNATTAANANSAANANAN TIETOJA Digitaalisen strategian ja sosiaalisen median kesäkurssi on jaettu kahteen osaan, joista kukin kestää kaksi viikkoa.

Kurssin tavoitteet:hankkia syvällinen käsitys strategisen suunnittelijan ja sosiaalisen median johtajan tekemästä työstä.oppia kehittämään alt = "sosiaalisen median strategiaa kaikille tuotemerkeille tai laitoksille.oppia käyttämään tarvittavia työkaluja brändiviestin rakentamiseen sosiaalisissa verkostoissa ja seuraamaan olemassa olevia mainintoja ja keskusteluja.kaivaa olemassa oleviin kanaviin ja oppia säännöistä ja ammatillisesta deontologiasta.

Sosiaaliset verkostot ovat muuttuneet paikaksi, jossa tuotemerkit ovat vuorovaikutuksessa kohderyhmäänsä ja tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden osallistua asiakkaan elämään. Yritykset ovat siis assosioineet alt = "sosiaalisen median globaaliin viestintästrategiaansa. Sosiaalisen median johtaja on internetin brändin tiedottaja ja sen pitäisi olla kokenut viestintäasiantuntija, joka kykenee rakentamaan sisältöä ja käsittelemään yhteisöjä. alt = "sosiaalinen media ja ammattitaitoinen seurata web-reaktioita erityisten työkalujen avulla, joiden avulla hän voi tutkia tietoja, jotka hän voi siirtää viestintä- ja markkinointipäälliköille. Ohjelma: Web 2.0 ja sosiaaliset verkostot. Miten suunnitella alt = "sosiaalisen median strategia. Seuranta: analyyttiset työkalut ja raportit. Sosiaaliset verkostot: Tuenti, Twitter, LinkedIn. Käyttäjän luomat sisältöympäristöt: YouTube, Flickr. Yritysten blogit. Tuotemerkin tuottaminen, tarinankerronta. SEO ja SEM Geolokointi ja liikkuvuus Online-maine, ROI: n ja ROR: n mittaaminen.... [-]

Espanja Madrid
Heinäkuu 2020
Spanish (Spain)
Full-time
4 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Upota itse trendien analysointiin ja muotoiluun, jota sovelletaan ihmisiin ja tuotemerkkeihin. ... [+]

Upota itse trendien analysointiin ja muotoiluun, jota sovelletaan ihmisiin ja tuotemerkkeihin.

KurssitiedostoKurssin tyyppi: KesäKieli: espanjaKoulu: IED Fashion LabKesto: 4 viikkoaTunnit: LJ LJ 4.30 - 21.30 - V 4.30 - 19.30Apu: Paikan päälläNimitys: YksityinenOhjaus: Ohjattu muotisuunnittelun, viestinnän, journalismin tai muoti-tyylistä kiinnostuneiden opiskelijoillePääsymenettely: Curriculum Vitae / Portfolio (enintään 3Mb) / Web / Personal -haastattelu, jos didaktinen koordinointi pitää sitä tarpeellisenaMuotityyppi kattaa kaiken aina kunkin kauden trendien analysoinnista kokoelmien saapumiseen loppukäyttäjälle joko toimituksellisten, audiovisuaalisten, verkkosivustojen tai suunnittelijoiden tai tuotemerkkien mainonnan kautta.Se on myös yksi suosituimmista retkistä, koska suunnittelijat tukevat aina muotoilussa kehittäessään kokoelmiaan ja esittelemällä niitä joka kausi. Stylistit ovat todellakin vastuussa suunnittelijoiden erilaisista ehdotuksista kadulle.tavoitteet... [-]
Espanja Madrid
Heinäkuu 2020
Espanjalainen
Full-time
4 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Graafisen suunnittelun ja luovuuden kesäkurssi tarjoaa opiskelijoille teoreettisia ja käytännöllisiä työkaluja, joita tarvitaan globaalin graafisen suunnittelun kehittämi ... [+]

KURSSI KIELI: SPANISH

Graafisen suunnittelun ja luovuuden kesäkurssi tarjoaa opiskelijoille teoreettisia ja käytännöllisiä työkaluja, joita tarvitaan globaalin graafisen suunnittelun kehittämiseksi. Se edistää opiskelijan luovaa potentiaalia, joka pystyy perustietämyksen kautta tuottamaan itsenäisesti graafisen viestinnän, joka tarvitaan hankkeen tai liikeidean kehittämiseen.

Tarkoituksena on: yrittäjät, suunnittelijat, taiteilijat ja yleensä kaikki, jotka haluavat hankkia perustan graafisessa ja web-suunnittelussa, jonka avulla he voivat kehittää projektinsa graafisen viestinnän.

Graafisen muotoilun kesäkurssiin kiinnitetään erityistä huomiota laadullisen graafisen kuvan kehittämiseen, joka houkuttaa emotionaalisesti kohdeyleisöä.... [-]

Espanja Madrid
Heinäkuu 2020
Espanjalainen,Spanish (Spain)
Full-time
3 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Kurssin päätavoitteena on opiskelija hankkia tarvittavat teoreettiset, teknologiset ja projektityökalut, jotka ovat välttämättömiä ammatillisen työn toteuttamiseksi sisus ... [+]

Jokainen tila välittää tunteita ja saa meidät tietoiseksi sen asukkaiden persoonallisuudesta. siinä havaitsemme ajan kulun, sen jäljet, jotka ovat muuttaneet sitä, ja tietysti tulevaisuuden muutosmahdollisuudet. Advanced Interior Designin kesäkurssissa keskitytään keskeisiin kohtiin, jotka määrittelevät ja kuvaavat eri tiloja. Vuoropuhelu aineellisen ja aineettoman välillä; paikan tunnelma ja se, mitä havaitaan ja voidaan havaita, on peräisin monipuolisista ja tarkoituksenmukaisista tilaratkaisuista sekä materiaalien käytöstä, huonekalujen valinnasta, viimeistelyistä ja tekstuureista tai valaistusratkaisuista. käsitteet ja tunteet, joita avaruus sisältää.

tavoitteet... [-]
Espanja Madrid
Heinäkuu 2020
Espanjalainen,Spanish (Spain)
Full-time
3 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Kurssi tutkii asiantuntijoilta tarvittavia menetelmiä, tapoja ja taitoja kuvituksessa ja piirustuksessa, ja tarkastellaan, miten pelata, kokeilla ja löytää ja kehittää ku ... [+]

TÄMÄ KURSSI ON PÄÄLLÄ SUOMEN KIELIIN

Kurssi tutkii asiantuntijoilta tarvittavia menetelmiä, tapoja ja taitoja kuvituksessa ja piirustuksessa, ja tarkastellaan, miten pelata, kokeilla ja löytää ja kehittää kunkin opiskelijan omaa näkemystä ja ääntä. Opiskelija oppii työskentelemään digitaalisen ja painetun median parissa, ymmärtämään molempien alueiden edut ja keskeiset ominaisuudet.

Tavoitteena on auttaa opiskelijoita käyttämään kaikkia käytettävissä olevia resursseja tavoitteidensa saavuttamiseksi mahdollisimman tehokkaasti. Luova prosessi tarkistetaan alusta loppuun saakka, kehittämällä hankkeita, joissa kuva on tärkein työkalu ideasta toteutumiseen.... [-]

Espanja Madrid
Heinäkuu 2020
Englanti
Full-time
3 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Advanced Interior Decoration ja Styling Summer Courseissa keskitymme avainkysymyksiin, jotka määrittelevät ja luonnehtivat eri tiloja. Aineellisten ja aineettomien väline ... [+]

TÄSSÄ KURSSI ON TAAKSE SPANISHISSA

Kehittynyt sisustus- ja muotoilukurssi kestää kolme viikkoa, ja se tapahtuu heinäkuussa.

Ohjelma tutkii sisustustekniikan mahdollisuuksia, mikä parantaa tilaa ymmärtämystä ja mahdollisuuksia muutokseen, herättää eloon neutraali tila ja antaa sille erityisluonteisen persoonallisuuden joko kotona, myymälässä, toimistossa, kuntosalilla, kauppakeskuksessa , institutionaalinen keskus, museo jne. riippuen kunkin hankkeen tarpeista ja vaatimuksista.

Kurssia ohjaa luova johtaja, tuottaja ja sisustussuunnittelija Parolio.

Kurssin tavoitteet:

Suunnittelemaan elementtejä, jotka erottavat ja luonnehtivat erilaisten tilojen sisustusta.... [-]

Espanja Madrid
Request Info
Espanjalainen,Spanish (Spain)
Full-time
3 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Kurssi on yhden viikon työpaja, joka liittyy kuvataiteisiin. Opi kehittämään visuaalisia konsepteja ja luomaan sisältöä digitaalisille medioille! ... [+]

TÄMÄ KURSSI ON PÄÄLLÄ SUOMEN KIELIIN Termiä "tarinankerrontaa" käytetään kapeassa merkityksessä viitata nimenomaan suulliseen tarinankerrontaan ja nykyään se viittaa myös muihinkin tiedotusvälineisiin.

Elämme maailmassa tarinoiden ympäröimänä. Kaikki saamamme kuvat ovat osa tarinaa, jonka tarkoituksena on luoda yhteys meihin ja tehdä niistä mieleenpainuvia. Jokainen kampanja, jokainen juliste, jokainen kuva, jokainen logo, voi kertoa suuresta tarinasta.

Tämä viikon työpaja auttaa opiskelijoita saamaan syvällisen käsityksen visuaalisesta kielestä ja oppimaan kehittämään käsitteen, joka voidaan kertoa eri alustoilla.

Tavoitteet

Ymmärtää... [-]
Espanja Madrid
Heinäkuu 2020
Englanti
Full-time
1 viikko
Kampus
Lue lisää suomeksi
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Kesälomien ovat täydellinen tilaisuus oppia ja luoda. Kurssi Fashion Design Summer Lapset tarjoaa upottamalla houkuttelevan muotimaailmassa, jotka auttavat pienempiä, vuo ... [+]

Kesälomien ovat täydellinen tilaisuus oppia ja luoda. kurssin Muotisuunnittelijat Summer Lapset Se tarjoaa upottamalla houkuttelevan muotimaailmassa, jotka auttavat pienempiä, vuotiaita 9 ja 13 vuotta, tietää itsensä ja heidän ympäristönsä.

Opiskelija löytää salaisuuksia työn muotisuunnittelija kautta kuvia, pelejä ja käsitöitä.

Fashion Design on yksi kurssien Junior Summer Lapset Academy IED Madrid.

Kids Kesäkurssit on suunniteltu kaikille niille nuorena mukana välillä 9 ja 13 vuotta, jotka haluavat kehittää luovaa puolella ja tutustuu suunnittelu ja uuden teknologian kesällä.

Nämä kurssit kestää viikon ja opetetaan 26.-30 kesäkuuta luokat maanantaista perjantaihin klo 10:00 ja 14:00 tuntia. Kokonaiskesto tietenkin on 20 tuntia. Sisältö: ... [-]
Espanja Madrid
Request Info
Espanjalainen,Spanish (Spain)
Part-time
1 viikko
Kampus
Lue lisää suomeksi
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Tutustu uuteen näkemykseen käsityötaitosta ja uusista teknologioista, joita sovelletaan nahkaisten laukkujen suunnitteluun. Kolmen viikon kokemus, johon kuuluu matka nahk ... [+]

Tutustu uuteen näkemykseen käsityötaitosta ja uusista teknologioista, joita sovelletaan nahkaisten laukkujen suunnitteluun. Kolmen viikon kokemus, johon kuuluu matka nahkasuunnittelun kehtoon : Ubrique (Cádiz).

KurssitiedostoKurssin tyyppi: KesäKieli: espanjaKoulu: IED Fashion LabAloituspäivä: 8. heinäkuuta 2019Kesto: 3 viikkoaTunnit: Ilta ja yö 4.30 - 21.30 maanantaista torstaihin ja klo 16.30-19.30 perjantaisinApu: Paikan päälläPätevyys: Yksityinen Kurssin lopussa toimitetaan tutkintotodistus ja todistus siitä, että sama on suoritettu ja läpäissyt.Tarkoitettu: Suunnittele opiskelijat, ammattilaiset tai suunnittelijat muodin maailmasta sen laajimmassa merkityksessä tai freelance, jolla on kokemusta tarvikkeiden suunnittelusektorista, jotka haluavat laajentaa tietämystään suunnitteluprosessissa, laukkujen tuotannosta. markkinoilla.Pääsymenettely: On tarpeen esittää päivitetty ansioluettelo ja, jos kurssin suunta pitää sitä tarpeellisena, haastattelu suoritetaanIlmoittautumismaksu: 700 €Kurssimaksu: 1900 €... [-]
Espanja Madrid
Heinäkuu 2020
Espanjalainen
Full-time
3 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Suunnittelun kokemus Kesäkurssiopiskelijat oppivat suunnitteluprosessissa käytettävistä menetelmistä ja hallitsevat tarvittavia työkaluja monialaisiin projekteihin. ... [+]

TÄMÄ KURSSI MAHDOLLISESTI SUOMALAINEN KIELI.

Design Experience Summer -kurssi koostuu neljästä viikon indipendent-työpajasta, joista jokainen keskittyy suunnittelualueeseen.

Opiskelija kehittää luovia kykyjään kokeellisilla työpajoilla seuraavilla aloilla: muotisuunnittelu, sisustussuunnittelu, tuotesuunnittelu ja graafinen suunnittelu.

Suunnittelun kokemus Kesäkurssiopiskelijat oppivat suunnitteluprosessissa käytettävistä menetelmistä ja hallitsevat tarvittavia työkaluja monialaisiin projekteihin.

Tavoitteet: Henkilöt, jotka haluavat täydentää ja rikastuttaa taiteellista koulutustaan ​​kokeneiden ja tunnettujen ammattilaisten johdolla, kehittäen luovuuttaan käytännöllisesti ja intensiivisesti monitieteellisten projektien kautta.... [-]

Espanja Madrid
Request Info
Englanti
Full-time
1 kuukausi
Kampus
Lue lisää suomeksi

Kurssit

IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Hallinnoi perustavanlaatuisia tekniikoita ja kuvitustyylejä, joiden avulla voit määrittää ideoita ja käsitteitä piirtämällä. ... [+]

KURSSI KIELI: SPANISH

Hallinnoi perustavanlaatuisia tekniikoita ja kuvitustyylejä, joiden avulla voit määrittää ideoita ja käsitteitä piirtämällä.

Haluatko tulla ammatilliseksi kuvaksi? Korkeamman asteen kuvassa opit kehittämään visuaalista kieltä, jonka avulla voit määrittää ideoita ja käsitteitä piirtämällä, tekemällä erilaisia ​​tekniikoita ja taiteellisia tyylejä. Lisäksi aloitat graafisen kerronnan perustavanlaatuisissa strategioissa julkaisujen tai kuviteltujen käsikirjoitusten kehittämistä varten. Käytännöllisen metodologian avulla kehität omia kieliä, jonka avulla voit toteuttaa projekteja eri aloilla, kuten mainonnassa, suunnittelussa, julkaisumaailmassa tai taiteessa.... [-]

Espanja Madrid
Request Info
Espanjalainen,Spanish (Spain)
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Se kehittää omia audiovisuaalisia kieliään menestyksekkäästi käsittelemään valokuvaus- ja videoprojektia. ... [+]

KURSSI KIELI: SPANISH

Se kehittää omia audiovisuaalisia kieliään menestyksekkäästi käsittelemään valokuvaus- ja videoprojektia.

Haluatko oppia käyttämään kameraa ja tietää kaikki tarvittavat näkökohdat, joiden avulla voit kehittää audiovisuaalisen projektin ammatillisesti? Kun valokuvakehys on korkeakoulututkinto, syventää sisä- ja ulkovalotekniikoita, opit hallitsemaan tilaa edustavia elementtejä ja huomaat, mitä tekniikoita voit selata valokuvausprojekteja, tietäen myös tärkeimmät tekniikat ja strategiat videoiden kehittämiseen. Aloittamalla kiinteän teoreettisen perustan, kehität oman audiovisuaalisen kielen, jonka avulla voit toteuttaa projekteja eri aloilla, kuten mainonnassa, suunnittelussa, muotissa, julkaisumaailmassa, kuvajournalismissa tai taiteessa.... [-]

Espanja Madrid
Request Info
Espanjalainen,Spanish (Spain)
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Tavoitteena niille nuorille, jotka haluavat kehittää ammatillista toimintaa audiovisuaalisen tuotannon (elokuva, televisio ja video), videopelien, 2D- ja 3D-animaation, i ... [+]

KURSSI KIELI: SPANISH

Oletko vaikuttunut vaikutuksista ja animaatioista, joita näet elokuvissa ja haluatko tietää, miten ne on tehty? Tämä uteliaisuus voi tulla ammattiin ja viedä sinut kauas animaatioon ja videopeliteollisuuteen.

3D-animaatioiden, interaktiivisten pelien ja ympäristöjen videojohtajien erikoistumiskoulutuksen avulla voit hankkia tarvittavat tiedot vuorovaikutteisten multimediahankkeiden tuottamiseen, luoda virtuaalisia tiloja sekä 2D- ja 3D-animaatioita, hallita jälkiprosessia ja seurata vaikutuksia. painoksesta. Ja kaikki tämä, kun aloitat videopelien suunnittelun jännittävässä maailmassa ja tunnet uusimmat työkalut, joita tarvitaan sovellusten ja pelien kehittämiseen millä tahansa alustalla.... [-]

Espanja Madrid
Request Info
Spanish (Spain)
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Hallitsee vaatteiden rakentamisen prosesseja mallintamisen, mallintamisen, valmistuksen ja viimeistelyn avulla. ... [+]

KURSSI KIELI: SPANISH Hallitsee vaatetuksen kosmoprosessia mallintamisen, mallintamisen, valmistuksen ja viimeistelyn avulla.

CFGS-mallin ja muodin avulla voit löytää salaisuudet muotisuunnittelun ammattilaisiksi. Vain kahdessa vuodessa hallitset haute couture -tekniikan, kehittäkää mannekiinin mallinnusta ja työstää vaatteiden määrää. Lisäksi voit hallita kokoelman luovia prosesseja piirrosten loppuun saattamisesta materiaalien valintaan.

Miksi opiskella korkeamman tason koulutusta kuvioissa ja muotissa IED Madridissa?

Patronaje y Moda -yrityksen korkeakoulututkinnon koulutusohjelma tarjoaa täydellisen koulutuksen, jotta opiskelija pystyy kohtaamaan muotiteollisuuden asettamat haasteet nyky- aikakaudella.... [-]

Espanja Madrid
Request Info
Espanjalainen,Spanish (Spain)
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Interior Design One Year -kurssi (opetettu englanniksi) koskee Design Schoolin opetustarjousta. Se on tarkoitettu niille, jotka haluavat päästä maailmaan sisustusten ja m ... [+]

Interior Design One Year -kurssi (opetettu englanniksi) koskee Design Schoolin opetustarjousta. Se on tarkoitettu niille, jotka haluavat päästä maailmaan sisustusten ja muiden eri tyyppien ja asteikkojen suunnittelusta sisustussuunnittelijoiden ja alan yritysten kanssa toteutettavien hankkeiden ja työpajojen avulla.

Lukuvuoden aikana perusajatukset, jotka ovat välttämättömiä suunnitella ja suunnitella tiloja, ymmärtää käyttäjien ja ympäristön välistä suhdetta, ihmisen ja tilavuuden mittakaavassa, kun taas tietokone- ja viestintävälineitä, ilmaisu- ja tutkimustekniikoita opetetaan sekä kulttuurillisia kursseja .

Erinomaisia ​​ovat käsitteelliset, ilmeikkäät ja muodolliset projektit ja harjoitukset, joita voidaan soveltaa kaupallisten, vapaa-ajan, julkisten ja yksityisten sisätilojen suunnitteluun sekä näyttelyihin, vaiheiden suunnitteluun ja avaruudellisiin toimenpiteisiin.... [-]

Espanja Madrid
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Total Design One Year -kurssi esittelee suunnittelun ja viestinnän pääteemoja. Se on perusta, joka on suunnattu ihmisille, jotka haluavat aloittaa opintonsa tuotesuunnitt ... [+]

TÄMÄ KURSSI ON PÄÄLLÄ ENGLANNISSA JA SPANISSA

Total Design One Year -kurssi esittelee suunnittelun ja viestinnän pääteemoja. Se on perusta, joka on suunnattu ihmisille, jotka haluavat aloittaa opintonsa tuotesuunnittelun, sisustussuunnittelun, graafisen suunnittelun ja muotisuunnittelun aloilla . Vuoden aikana kaikki taiteelliset, visuaaliset, käsitteelliset, tekniset ja projektio-osa-alueet käsitellään työpajoissa, joissa käsitellään kaikkia suunnittelun ja hankekulttuurin ammatilliseen käytäntöön tarvittavia aiheita.

Kurssilla on teoreettinen ja käytännöllinen rakenne, niin että projektin ytimen ympärillä kiertää muita luovia töitä. Tämä menetelmä mahdollistaa sovelletun oppimisen ja oppimisen suunnittelemalla Total Designersin DNA: n.... [-]

Espanja Madrid
Request Info
Englanti,Spanish (Spain)
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Digitaalisen suunnittelun ja käyttäjäkokemuksen erikoistutkija Web-sovellusten kehittämisessä, harjoittelee sinut ohjelmoijana, jolla on edistyksellinen tietämys digitaal ... [+]

KURSSI KIELI: SPANISH

Digitaalisen suunnittelun ja käyttäjäkokemuksen erikoistutkija Web-sovellusten kehittämisessä , harjoittelee sinut ohjelmoijana, jolla on edistyksellinen tietämys digitaalisesta suunnittelusta, joka on markkinoiden eniten kysytty profiili. Kehitä kommunikoivia ja luovia taitoja ja oppia erityisten teknologioiden ja kehitysympäristöjen avulla kehittää ja parantaa kaikkien sovellusjärjestelmien ja mobiililaitteiden sovelluksia. Lähestymme käsitteitä kuten käytettävyyttä ja käyttäjäkokemusta samalla kun syvennetään digitaalisia suunnittelu- ja tietojärjestelmiä ja luodaan teknologisia ratkaisuja kaikentyyppisille alustoille.

Tavoitteena nuoret, jotka haluavat ohjata ammatillista työtä ohjelmoinnin ja ohjelmistokehityksen alalla luovien alojen alalla. IED Madrid, korkeamman muotoilukeskuksen, täydentää teknistä koulutusta, jossa on erityinen digitaalisen muotoilun koulutus, joka luo kaksinkertaisen profiilin ammattilaisia.... [-]

Espanja Madrid
Request Info
Spanish (Spain)
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Perustan luova vuosi

IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Kurssissa käytetään menetelmiä, jotka perustuvat ammatilliseen toimintaan, niin että suunnitellun ytimen ympärille kehitetään useita keskeisiä aiheita tässä nykyaikaisess ... [+]

Kurssissa käytetään metodologiaa, joka perustuu ammatilliseen toimintaan, joten projektin ytimen ympärille kehitetään useita keskeisiä aiheita tässä nykyaikaisessa suunnittelussa ja kuvituksessa. Tämä rakenne mahdollistaa oppimisen suunnittelemalla ja kouluttamalla opiskelijoita suunnitteluprosesseissa ja graafisessa suunnittelussa käytettävien huippuluokan digitaalisten ja viestintävälineiden avulla. Lisäksi jokaisesta hankkeesta vastaavat tärkeät työskentelevät ammattilaiset, jotka ohjaavat oppilaitamme suunnitteluprosessin ja todellisen kuvitusprojektin menetelmän kautta.

Kurssin vahvuudetLeikkaa kaksi jännittävää visuaalisen viestinnän alaa: graafinen suunnittelu ja kuva.Käytännön luokat ja kokeilutyöpajat, joilla parannetaan englantia oppimalla luovan alan teknistä kieltä.Aikataulu sopii yhteen opintojen tai työn kanssa.Pääsy lukion tutkintoon.Kaikki opettajat ovat ammattilaisia.Metodologia... [-]
Espanja Madrid
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi

Semana de workshops de diseño con alumnos en el IED Madrid

Máster de Dirección y Gestión de Comunicación, Marketing y Publicidad del IED Madrid

#digifashion en el IED Madrid. Mesa redonda para las buenas prácticas en Comunicación Digital y Moda

Nuestros alumnos opinan sobre la sostenibilidad. Laura Valdez

Experience IED Madrid Moda

IED Master Madrid, pensar, proyectar, innovar

IED MADRID DESIGN. TURBOLATA

Documental Diseño de Interiores 2010 - IED Madrid

Tesis Diseño de Moda 2011. IED Madrid. Enso

IED Madrid
Osoite
C/ Flor Alta 8 28004
Madrid, Madridin yhteisö, Espanja
Verkkosivusto
Puhelin
+34 914 48 04 44