Flyschool

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Flyschool Air Academy on kauppanimi AIRPILOT lentokoulu, SL sertifioitu yritys, jonka valtio lentoturvallisuusviraston (EASA) alaisuudessa yleisten töiden lupa lentäjäkoulutusta ATO E-207.

Olemme keskikokoinen organisaatio, jossa johto, opettajat ja opiskelijat pitävät yllä suoria, joka mahdollistaa tiiviimmän seurannan opiskelijan etenemistä ja osallistumista tämän keskustan kanssa. Tavoitteenamme on kouluttaa paras ammattilaiset ja myös kaikkein kilpailukykyisin hinnoin.

Meidän sijaitsevat keskustassa Madrid, vieressä kansainvälinen lentokenttä Adolfo Suarez (entinen Barajas) pääsee keskustaan ​​bussilla ja metrolla, meillä on myös oma pysäköintialue autoille ja moottoripyörille.

Meillä on laivaston kahdeksan konetta mono-moottorit yksinkertainen, yksimoottorinen kehittynyt ja bi-moottori kehittynyt, plus 2 simulaattoreita ammattilainen lennon luokka FNPTI ja FNPT II MCC kouluttaa opiskelijoita mittarilento- (IR) ohjaamoyhteistyökoulutuksella (MCC) ja valmistautua pääsykokeisiin yritykselle.

Olemme sitoutuneet laadukkaaseen koulutukseen ja ihmisiä, jotka tulevat meille, olemme rakastunut tällä alalla ja mitä teemme sen, tuo intohimo, ammattitaitoa ja innostusta.

Tiimimme koostuu opettajien aktiivinen Espanjan eri lentoyhtiöiden jopa 25.000 lentotuntia, yliopiston professorit ja lentokoneiden valmistajat, joilla kaikilla on laaja kokemus opetuksen ja korkea erikoistuminen kohteella he opettavat.

Päivittäinen työ ja vaivaa varmistaa lupaava ura meidän opiskelijoiden ansiosta voimme tarjota uusia ehdotuksia kattavampi koulutus joka päivä ja tehnyt että toivomme kiinnostaa Flyschool joukkue.

Kursseja:

Lentokone Private Pilot Course (PPL) Teoreettinen kuljetuksen aikana (ATPL) Ottaminen Instrument Flight (IR) Ottaminen Multi-Engine Class (ME) Kaupalliset lupakirja (CPL) Ohjaamoyhteistyökoulutuksella Course (MCC) Ottaminen Lennonopettajakelpuutus (FI) Ottaminen Instrument Lennonopettajakelpuutus (IRI) Luokan opettaja käyttöönotto Multi-Motor (CRI) Ottaminen MCC ohjaaja (MCCI) License Renewal EASA (syyskuu, MEP. IR) Flight tuntia (opiskelijat vain)

Sijainnit

Madrid

Osoite
Oficina Central (información):
Av. 25 de septiembre, 8

28027 Madrid, Madridin yhteisö, Espanja