Flybyschool: Excellence in Flight Training

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Miksi me?

Lähestymistapamme perustuu seuraaviin periaatteisiin

Turvallisuus

Kaikki on suunniteltu maksimoimaan turvallisuutta opiskelijoiden oppimista. Paitsi EASA määräykset; järkyttää talteenotto ja Lentoseuranta.

LAATU

Paras koulutus joukkue, oppaita, simulaattorit (FNTP II Boeing NG800, Baron & Cessna 172) ja kaluston (Cessna 152, 172, Piper PA28, PA28RT, PA34). Nyt myös Tecnam laivaston!

Asiakaslähtöisyys

Jokainen oppilas on meille tärkeää, ei vain ennen kuin allekirjoittaa meille vaan koko uran.

Integrity

Se kestää vuosia rakentaa, mutta voi kadota hetkessä. Teemme oikein, aina!

Mikä on FLYBYSCHOOL?

FLYBYSCHOOL on kaupallinen tavaramerkki Fly Bai SL: Espanjassa. Fly Bai on hyväksytty koulutusorganisaatio rekisteröity espanjalainen Ilmailuhallinnon (EASA) kanssa rekisterinumero E-166 (katso täydellinen luettelo tästä). AESA on jäsenenä Euroopan lentoturvallisuusviraston (EASA) ja myöntämä on voimassa kaikissa EASA jäsenmaissa; UK, Saksa, Ranska, jne.

Monen vuoden lentäjien koulutuksen asiantuntemusta, FLYBYSCHOOL tarjoaa koulutusta korkealaatuisia ja ohjaajaoppilaille. FLYBYSCHOOL tarjoaa integroidun kurssi, joka sisältää CPL, ATPL, ME IR ja MCC jossa yhdistyvät maahan kursseille ja lentokoulutus toimitetaan mukaisesti EASA ja EASA vaatimukset.

koulutus

Mitä se sisältää?

FLYBYSCHOOL Integrated Kurssi opiskelijoille, joilla on vähän tai ei ollenkaan aiempaa lentävät kokemus, kaupallinen lupakirja (CPL) ja Multi-Engine Instrument Rating (MEIR) kutsutaan "jäädytetty" ATPL. Mukana on myös lopussa koulutus on Multi Crew Yhteistyö (MCC) kurssi, joka vaaditaan siirtymään Type Rating. Tästä eteenpäin, kun tyyppikoulutus on suoritettu, pilotteja voidaan sitten käyttää kuin ensimmäinen Officer lentoyhtiön kanssa.

Graduate lentäjille "jäädytetty" ATPL vapaasti kouluttaa mille tahansa ilma tyyppi ja lentää tahansa lentoyhtiö, joka hyväksyy niiden EASA lisenssin. Useimmat lentoyhtiöt aluksi määrittää uusia perämiestä ja "lyhyen matkan", laivastojen, jotta he voivat rakentaa kokemusta vaativampaa lähtö- ja lähestymistapa lennon vaiheissa. Kun ATPL haltija on saanut 1500 tuntia kokemus, ATPL tulee "sula" ja ne ovat kelvollisia harkita edistämiseen.

Sijainnit

León

FLYBYSCHOOL

Osoite
Pajares de los Oteros

24209 León, Kastilia ja León, Espanja