EU Business School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

EU Business School

Vuonna 1973 perustettu EU Business School (EU) on kansainvälinen, ammattimaisesti akkreditoitu, korkea-arvoinen kauppakorkeakoulu, jonka kampukset sijaitsevat Barcelonassa, Genevessä, Montreuxissa ja Münchenissä. Tarjoamme pieniä, dynaamisia englanninkielisiä kursseja, joissa on parhaat sekä Pohjois-Amerikan että Euroopan akateemiset opetussuunnitelmat. Käytännöllinen lähestymistapamme liiketalouden koulutukseen valmistaa opiskelijoita uralle nykypäivän nopeasti kehittyvässä ja globalisoituneessa yritysmaailmassa.

116204_Capture2.PNG

EU tarjoaa perustamis-, kandidaatin-, maisteri-, MBA- ja tohtoriohjelmia sekä kampuksella että verkossa liiketalouden, viestinnän, matkailujohtamisen, kansainvälisten suhteiden, urheilunhallinnan, digitaalisen median hallinnan, kansainvälisen liiketoiminnan, markkinoinnin, rahoituksen, yritys- ja henkilöstöhallinnon kanssa, muiden joukossa.

  • EU: n online-MBA sijoittui parhaiten toimitusjohtaja Magazine -sarjan maailmanlaajuisiin verkkosijoituksiin
  • Listattu China Economic Review -lehden 20 parhaan liiketalouskoulun joukkoon
  • Capital-lehden mukaan kuudenneksi paras naisopiskelijoiden yrityskoulu
  • Toimitusjohtaja Magazine sijoittui maailmanlaajuisten ja eurooppalaisten MBA-ohjelmien ylimmälle tasolle
  • Sijalla viidennessä QS MBA Guide Investment Return -raportissa palkankorotuksista Euroopassa

Akateemisten kumppaneiden maailmanlaajuisen verkostomme kautta opiskelijat voivat ansaita valtion tunnustettuja tutkintoja EU: n kampuksilla Lontoon Roehamptonin yliopiston, Ison-Britannian Derby-yliopiston ja Espanjassa sijaitsevan Universidad Católica de Murcia (UCAM) kanssa. Kumppanuudet New Yorkin Pace-yliopiston, Kaliforniassa sijaitsevan Riverside-yliopiston, Bostonin Fisher-yliopiston ja Bangkokin Shinawatra-yliopiston kanssa tarjoavat opiskelijoille mahdollisuuden ansaita toinen tutkinto opiskellessaan monipuolisessa ja rikastuttavassa ympäristössä. EU-ryhmän ohjelmat ovat akkreditoineet kauppakorkeakoulujen ja -ohjelmien akkreditointineuvosto (ACBSP) ja korkeakoulujen akkreditointineuvoston (CHEA) tunnustama kansainvälinen kauppakorkeakoulukokous (IACBE). Meillä on myös kansainvälinen laadun akkreditointi (IQA), jonka myöntää Keski- ja Itä-Euroopan johtamisen kehittämisyhdistys (CEEMAN). EU-ryhmä on myös akkreditoinut EduQua, ensimmäinen sveitsiläinen laatumerkki, joka on suunnattu aikuisten jatkokoulutukseen.

EU: n kampuksella sijaitsevat Välimeren rannikolla , Sveitsin Alppien keskuudessa ja Saksan taloudellisessa pääkaupungissa, ja tarjoavat opiskelijoille mahdollisuuden elää neljässä erillisessä ja rikastuttavassa ympäristössä. Opiskelijat voivat siirtyä kampusten välillä ja tutustua Barcelonan, Geneven, Montreuxin ja Münchenin monimuotoisuuteen. Tämä on hieno tekosyy oppia kieltä ja tavata erilaisia ihmisiä samalla kun he kokevat uusia yritystoimintaan suuntautuvia mahdollisuuksia. Lisäksi opiskelijat voivat osallistua vaihtoihin muun muassa kumppanuusinstituutioihimme Yhdysvalloissa, Kiinassa, Isossa-Britanniassa, Espanjassa, Thaimaassa, Malesiassa, Taiwanissa, Meksikossa, Brasiliassa, Kazakstanissa, Kanadassa ja Venäjällä.

116213_Capture4.PNG

Sijainnit

Barcelona

EU Business School

Puhelin
+34 932 01 81 71

Geneve

EU Business School

Osoite
Rue Kléberg 6
1201 Geneve, Geneve, Sveitsi
Puhelin
+41 22 779 26 71

Montreux

EU Business School

Osoite
EU Business School
Villa Ormond - Rue du Lac 18
Clarens-Montreux

1815 Montreux, Vaud, Sveitsi
Puhelin
+41 21 964 84 64

Munich

EU Business School

Osoite
EU Business School
Theresienhöhe 28

80339 Munich, Baijeri, Saksa
Puhelin
+49 89 55029595

Sveitsi Online

Osoite
Sveitsi Online, Sveitsi