Escuela Unidad Editorial

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Journalismin ja toimituksellisen viestinnän yksikkö on Espanjan tärkein koulutuskeskus, johon liittyy suuri joukko mediatoimitusyksikköä, EL MUNDO, MARCA, EXPANSIÓN, TELVA ja YO DONA päävesien omistaja.

Huhtikuussa 2011 perustettu toimituksellinen yksikkö on saavuttanut koulutustuotteidensa monipuolisuuden tällä hetkellä, ja sillä on tänään 6 maisteriohjelmaa ja 2 asiantuntijakurssia, joilla kaikilla on korkeakoulututkinto. Se tarjoaa myös erikoistuneita kursseja, ammatillisen kehityksen ohjelmia, työpajoja sekä journalismi- ja viestintäkonferensseja, jotka liittyvät läheisesti ryhmän pääotsikoihin.

Koulun opettajat ovat toimituksellisen yksikön ammattilaisia ja viestinnän, markkinoinnin, mainonnan ja uuden tekniikan alan asiantuntijoita.

EU: n koulussa, joka sijaitsee Madridin yrityksen sydämessä, on ollut yli 1800 opiskelijaa, ammattilaista, vastavalmistuneita ja opiskelijoita, joita yhdistää selkeä intohimo kommunikointiin ja journalismiin.

Valitse henkilökohtaisiin olosuhteisiin parhaiten sopiva muoto ja aikaisempi koulutus oppiaksesi journalistisia tekniikoita tai erikoistunutta viestintää.

Opi mitä pidät opettajien kanssa, jotka olet aina halunnut saada.

Mitä tarjoamme

EscuelaUE tarjoaa laadukasta koulutusta, erittäin erikoistunutta ja hyvin lähellä ammatillista todellisuutta, upotettuna sellaisenaan mediayhtiölle, jolla on suuri arvovalta ja tunnettuus Espanjassa. Koulun opettajat ovat toimituksellisen yksikön ammattilaisia ja viestinnän, markkinoinnin, mainonnan ja uuden tekniikan alan asiantuntijoita. EU: n koulussa, joka sijaitsee Madridin (Espanja) yrityksen sydämessä, on ollut yli tuhat opiskelijaa, ammattilaista, äskettäin valmistuneita ja opiskelijoita, joita yhdistää selvä intohimo kommunikointiin ja journalismiin.

people, girls, womenStockSnap / Pixabay

Maamerkkien väliset ohjelmat

Toimituksellisen yksikön journalismin ja viestinnän koulun lukukauden väliset ohjelmat järjestetään joulukuussa, tammikuussa, kesäkuussa ja heinäkuussa. Nämä ovat täydentäviä koulutuksia yliopistossa saataville, joilla on korkea käytännön sisältö ja erikoistuminen.

Meidän ero arvo on siinä, että media ja koulutusta näiden alojen. Lisäksi meillä on erittäin tärkeä kilpailuetu verrattuna muihin journalismin ja viestinnän kouluihin, koska meillä on laaja ja hyvin konsolidoitu koulutustarjonta, joka perustuu maisteriohjelmiin, joista jotkut jo viettävät XIX-versionsa.

korkeakoulututkinto

Toimitusyksikön journalismin ja viestinnän koulu tekee yhteistyötä useiden espanjalaisten yliopistojen kanssa. Itse asiassa kaikilla heidän maisteriohjelmillaan on korkeakoulututkinto. Lisäksi lukukauden väliset ohjelmat ovat itse journalismin ja viestinnän koulutuslaitoksen sertifioimia. EscuelaUE on tänään allekirjoittanut yhteistyösopimukset seuraavien yliopistojen kanssa:

  • CEU-San Pablo University
  • Carlos III Madridin yliopisto
  • Rey Juan Carlos -yliopisto

LATAM-yliopistot

Kansainväliset akateemiset virkamatkat, monialainen ohjelma ja Latinalaisen Amerikan opiskelijoille suunnattu koulutus eurooppalaisen tutkinnon avulla.

Yli 20% toimituksellisen yksikön journalismin ja viestinnän koulun opiskelijoista on lähtöisin Latinalaisesta Amerikasta .

Nykyään koulu on allekirjoittanut sopimukset Carolina-säätiön, Fundación tullut de Méxicon ja useiden tärkeimpien Latinalaisen Amerikan yliopistojen kanssa .

129106_Colaborado.jpg

Miksi Madrid?

Madrid on kiehtova kaupunki, täynnä vapaa-ajan, kulttuurin ja liiketoiminnan mahdollisuuksia, avoinna 24 tuntia vuorokaudessa, 365 päivää vuodessa. Madrid on moderni kaupunki, jossa on dynaaminen yhteiskunta, joka ei ole unohtanut kuinka nauttia elämästä. Hyvä infrastruktuuri, kuten esimerkillinen julkinen liikenne, tarjoaa mukavan liikkuvuuden. Madridin metro on yksi tehokkaimmista ja nykyaikaisimmista Euroopassa.

Madrid on rikkaan historian kaupunki. Sillä on historiallinen keskusta, jota arvostetaan maailmanlaajuisesti. Itävallan Madrid, Barrio de Las Letras, Almudenan katedraali, kuninkaallinen palatsi tai museot, kuten Prado-museo tai Reina Sofía, jotka houkuttelevat miljoonia kävijöitä vuosittain. Emme myöskään voi unohtaa sen symbolisia ravintoloita, teattereita, konsertteja, näyttelyitä tai ulkoilmatiloja, kuten Retiro tai Polku, jotka ovat jälleen yksi nähtävyys kävijöille.

Sitä pidetään turvallisena kaupunkina, joka houkuttelee sekä turisteja että liike-elämän ammattilaisia, se on maan poliittinen ja taloudellinen keskus. Kaupunki on täynnä elämää ja viihdettä.

Sijainnit

Madrid

Osoite
Avenida San Luis, 25
28033 Madrid, Madridin yhteisö, Espanja

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin