EUSA Centro Universitario

Esittely

Lue virallinen kuvaus

EUSA on yksi koulutuskomponenteista, jotka muodostavat Sevillan kauppakamarin kampuksen, ainutlaatuisen kokoonpanon, jolla on kaksi sijaintia Sevillassa, kaupungin sydämessä ja La Cartujassa. Kampuksella on yli 2000 opiskelijaväestöä ja 15% kansainvälisistä opiskelijoista. Tämä poikkeuksellinen oppimisympäristö liittyy suoraan liikemaailman ja työmarkkinoiden tarpeiden sekä edistää innovaatioita ja luovuutta ainutlaatuisia oppimisen Pathways .

Muut kampuksen komponentit ovat ammatillinen koulutuskoulumme Nuevas Profesiones, joka tarjoaa 2-vuotiaita korkea-asteen tutkintotodistuksia jopa 14 eri alueelta; ja Escuela de Negocios Business School, jolla on 18 erilaista ammattitutkintoa.

EUSA on yksi koulutuskomponenteista, jotka muodostavat Sevillan kauppakamarin Campus Formativon, ainutlaatuisen kokoonpanon, joka sijaitsee Sevillan sydämessä ja joka on perustamisestaan lähtien vastannut yli 55 000 kansallisen ja kansainvälisen opiskelijan oppimistarpeisiin. Tämä poikkeuksellinen ympäristö liittyy suoraan yritysmaailmaan ja työmarkkinoiden tarpeisiin, edistäen innovointia, luovuutta ja lisäämällä arvoa nykypäivän yhteiskuntaan.

Meidän kampuksemme on yksi moderneimmista koulutusympäristöistä Euroopassa, ja se edistää kulttuurien välistä vaihtoa ja yhteistyötä opiskelijoiden välillä, jotka suorittavat perustutkintoa suorittaneet, jatko-, maisteri- ja ammatilliset opinnot. Täydennämme vieraileville opiskelijoille suunnattua akateemista tarjontamme espanjan kielen ja kulttuurin kursseilla, joita tarjotaan monenlaisissa muodoissa.

Tehtävä

Missiomme on tarjota tuleville ja lähteville opiskelijoille koulutusmahdollisuuksia, jotka voivat parantaa heidän luovuuttaan, taitojaan ja työllistettävyyttään korkeakoulujen kansainvälisten sopimusten kautta.

Näkemys

Visiomme on ylläpitää ohjelmia, jotka vastaavat kaikkien opiskelijoiden globaaleja tarpeita.

arvot

  • Toiminta akateemisella rehellisyydellä
  • Globaalin ymmärryksen ja sitoutumisen edistäminen
  • Kohdentaminen opiskelijoiden henkilökohtaisen ja ammattitaidon kehittämiseen
  • Tavoitteena innovaatiot ja työllistyvyys
  • Ottaen huomioon henkilöstön, tiedekunnan ja opiskelijoiden terveys ja turvallisuus

136862_photo-1522202176988-66273c2fd55f.jpg

Opiskelijan tila

Kansainväliset opiskelijat, jotka päättävät liittyä EUSA: n jäseniksi, voivat tehdä niin kolmella virallisella tavalla riippuen siitä, minkä tutkinnon tai todistuksen he haluavat saada.

Tutkinto-opiskelijan asema: EUSA tarjoaa virallisia, ECTS-akkreditoituja tutkintoja ja kansainväliset opiskelijat voivat hakea mihin tahansa heistä, jotka täyttävät tietyt vaatimukset. Käy verkkosivuillamme saadaksesi lisätietoja tutkintoistamme.

Erasmus + -opiskelijan asema: EUSA: lla on kansainvälisiä vaihto-sopimuksia useiden korkeakoulujen kanssa Erasmus + -ohjelman puitteissa. Löydät lisätietoja täältä.

Vierailevien opiskelijoiden asema: Sevillan yliopisto ja EUSA yhtenä liitännäiskeskuksena tarjoavat mahdollisuuden ilmoittautua virallisille kursseilleen vierailevana opiskelijana. Tämä tila mahdollistaa ulkomailla opiskelu-ohjelmien luomisen, tyypillisesti yhden lukukauden. Vieraile Sevillan yliopiston verkkosivustolla saadaksesi lisätietoja tästä tilasta tai tutustu ohjelmiimme ymmärtääksemme käytäntöjämme, kursseja, kalentereita ja muita.

Opiskelijat vierailevat EUSA: ssa voivat tehdä niin vapaaehtoisina, jotka tulevat ilman EUSA: n ja korkeakoulujen välistä sopimusta, tai kumppaniohjelman opiskelijoina. Tarkista opiskelijan asemaa ja maksua koskevat käytännöt.

Arvosteluasteikko

EUSA seuraa Sevillan yliopistoa numeerisessa ja kirjaimellisessa asteikossa. Seuraava taulukko sisältää arvosanat ja lyhyt huomautus vastaavuusohjeista.

Tutustu siirrettävyystaulukkoomme saadaksesi täydellisemmän oppaan palkkaluokkien vastaavuudesta monien eri akateemisten järjestelmien välillä (huomaa, että tämä siirrettävyystaulukko on tarkoitettu vastaavuuden arvioinniksi konsultoinnille; lopullinen vastaavuus vahvistetaan kotilaitosten toimesta).

numeerinen kirjain Merkintä
0 - 4,9 Suspenso (SS) Fail
5 - 6,9 Aprobado (AP) Hyväksytty / C-luokka
7 - 8,9 Merkittävä (NT) Ohitus / B-luokka
9-10 Sobresaliente (SB) Hyväksytty / A-luokka
TBD Matrícula de Honor Lähetys kunnianosoituksin
TBD Ei nykyistä epätäydellinen

läsnäolo

EUSA Centro Universitario -säännökset edellyttävät osallistumista 75%: iin istuntoja kohti. Mahdolliset poissaolot, jotka ylittävät sallitut 25 prosenttia, mukaan lukien varhaisesta poistumisesta johtuvat poissaolot, johtavat palkkaluokkiin, mikä johtaa potentiaaliseen epäonnistumiseen. Akateeminen komitea, johon kuuluvat opintojen päällikkö, kansainvälisen toimiston johtaja ja kurssin ohjaaja, josta on kärsinyt liian suuria poissaoloja, kokoontuu tapauskohtaisesti määrättävistä seuraamuksista ja poikkeuksista. Ohjaajat kirjaavat osallistumisen päivittäin.

Opiskelijoiden on säännöllisesti pyydettävä ohjaajilta läsnäolotietoja tarkistaakseen, ovatko he ylittäneet poissaolorajat. Kurssit kokoontuvat kahdesti viikossa, 2 tuntia / istunto. Muut muodot voivat poikkeuksellisesti olla parempia.

Sijainnit

Sevilla

Osoite
C/Plácido Fernández Viagas, 4
Sevilla, Andalusia, Espanja