ELITE Lenguas

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Élite Lenguas sijaitsee Madridin sydämessä, koululla on joustava opetussuunnitelma ja runsaat opettajat. Opettajat ovat espanjalaisia, joilla on monta vuotta opetuskokemusta länsimaisilla kielillä. Erikoistunut espanjalaiseen kieltenopetukseen (A1-C2), DELE-esikokeiden neuvontaan jne., Jolla on runsaasti kokemusta ja merkittäviä tuloksia.98014_97793_Laescuela.jpg

Koulu on joustavia työaikatauluja ja erinomaisia ​​opetusresursseja, erikoistunut espanjalaiseen opetukseen eri tasoilla (A1-C2) ja esitarkastukselle DELE: llä, jolla on runsaasti kokemusta ja merkittäviä tuloksia.

Tarjoamamme kansainvälisille opiskelijoille tarjotaan yksi-to-one -opetussuunnitelmaa korjaavien luokkien avulla, jotta oppilaat, joilla on kielitaito, ymmärtävät kurssin sisällön, vilkevat vieraiden kielten ajattelua, tietämyksen vaikeudet ja sopeutuvat kampuksen elämään tarkasti ja nopeasti.

Samanaikaisesti yön ja viikonloppuisin avautuvassa "konsolidointiluokassa", sellaisten koulujen jälkeen, kuten ruoka, tanssit, museokäynnit jne., Joita pidetään epäsäännöllisinä viikoittain, tunnet täysin lännen elämän viehätyksen, murskat kulttuurien väliset rajat alueiden välillä ja pelkäät helposti ja rentoudu. koulu.

Tarjoamme myös alennuksia viisumi- ja majoituspalveluille kiinalaisille opiskelijoille, joilla on heikko kielipohja. Et ole enää yksin.

Élite odottaa sinua milloin tahansa!

98013_97792_WelcometoEliteLenguas.jpg

Sijainnit

Madrid

Osoite
Calle Emilio Carrere,4
28015 Madrid, Madridin yhteisö, Espanja