Lue virallinen kuvaus

Élite Lenguas sijaitsee Madridin sydämessä, koululla on joustava opetussuunnitelma ja runsaat opettajat. Opettajat ovat espanjalaisia, joilla on monta vuotta opetuskokemusta länsimaisilla kielillä. Erikoistunut espanjalaiseen kieltenopetukseen (A1-C2), DELE-esikokeiden neuvontaan jne., Jolla on runsaasti kokemusta ja merkittäviä tuloksia.98014_97793_Laescuela.jpg

Koulu on joustavia työaikatauluja ja erinomaisia ​​opetusresursseja, erikoistunut espanjalaiseen opetukseen eri tasoilla (A1-C2) ja esitarkastukselle DELE: llä, jolla on runsaasti kokemusta ja merkittäviä tuloksia.

Tarjoamamme kansainvälisille opiskelijoille tarjotaan yksi-to-one -opetussuunnitelmaa korjaavien luokkien avulla, jotta oppilaat, joilla on kielitaito, ymmärtävät kurssin sisällön, vilkevat vieraiden kielten ajattelua, tietämyksen vaikeudet ja sopeutuvat kampuksen elämään tarkasti ja nopeasti.

Samanaikaisesti yön ja viikonloppuisin avautuvassa "konsolidointiluokassa", sellaisten koulujen jälkeen, kuten ruoka, tanssit, museokäynnit jne., Joita pidetään epäsäännöllisinä viikoittain, tunnet täysin lännen elämän viehätyksen, murskat kulttuurien väliset rajat alueiden välillä ja pelkäät helposti ja rentoudu. koulu.

Tarjoamme myös alennuksia viisumi- ja majoituspalveluille kiinalaisille opiskelijoille, joilla on heikko kielipohja. Et ole enää yksin.

Élite odottaa sinua milloin tahansa!

98013_97792_WelcometoEliteLenguas.jpg

Ohjelmien opetuskielet:
  • Espanjalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

ELITE Lenguas

Neljäviikkoinen, kompakti kurssi, joka sisältää kaikki kuunteluun, puhamiseen, lukemiseen ja kirjoittamiseen liittyvät näkökohdat, antaa oppilaille kattavan länsimaisen k ... [+]

Neljäviikkoinen, kompakti kurssi, joka sisältää kaikki kuunteluun, puhamiseen, lukemiseen ja kirjoittamiseen liittyvät näkökohdat, antaa oppilaille kattavan länsimaisen kielen opiskeluun ja parantaa heidän kykyjään erilaisissa harjoituksissa luokkahuoneessa.

Koulumme vaatii pienryhmää, ja kussakin luokassa on korkeintaan 9 oppilasta parhaan opetuslaadun takaamiseksi, kiinnitä huomiota kunkin oppilaan oppimistilanteeseen ja anna opiskelijoille kattava vuorovaikutus opettajan kanssa luokassa.

Jokaisen tason jälkeen on yksi tai kaksi viikkoa vapaa Dele-tutorointia, jotta oppilaat voivat konsolidoida tietonsa ja tutustua Dele-tentti-kysymyksiin.

Luokan koko: 3-9 ryhmäluokkaa... [-]

Espanja Madrid
Syyskuu 2019
Espanjalainen
Full-time
Part-time
1 - 53 viikkoa
Kampus
Online
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi