ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tehtävä

ELISAVA edistää tietämystä, tutkimusta, kehitystä ja innovaatiota kaikilla suunnittelun, tekniikan ja viestinnän ympärillä olevilla aloilla. Tämä saavutetaan akateemisella koulutuksella, joka valmistelee opiskelijoita vastaamaan ammatillisiin haasteisiin kansainvälisellä tasolla ja edistää yhteisömme suhteita yrityssektoriin sekä instituutioihin ja nykyään yhteiskuntaan. Tällä tavalla koulu varmistaa opiskelijan elinkelpoisuuden muuttaa itseään ja kasvaa globaalissa ja muuttuvassa ympäristössä.

135482_IMG_0919.jpgELISAVA Barcelona School of Design and Engineering","author_url":"","source":"©ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering"}" alt="135482_IMG_0919.jpg" />

Näkemys

ELISAVA haluaa tulla yliopistokeskukseksi, jolla on kansainvälisen mallin asema ja joka edistää ELISAVA muutosta ja uusien todellisuuksien luomista; yhdistämällä suunnittelun, suunnittelun ja viestinnän kehittämisen luovuuteen ja laatuun.

135483_DSC03668.jpgELISAVA Barcelona School of Design and Engineering","author_url":"","source":"©ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering"}" alt="135483_DSC03668.jpg" />

arvot

ELISAVA tarjoamat koulutus- ja tutkimusmahdollisuudet ovat innovatiivisia, joustavia, luovia, monitieteisiä ja keskittyneet vahvasti ammatilliseen sektoriin. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi koulu tekee laajaa yhteistyötä paikallisten, kansallisten ja kansainvälisten yritysten, instituutioiden ja yliopistojen kanssa.

Sen metodologiset ohjeet on otettu käyttöön mallina muissa suunnittelukouluissa.

Koulu on katalysaattori rajat ylittävään koulutukseen ja tutkimukseen, joustava ja luova, kaadetaan ammatilliseen maailmaan tiiviissä yhteistyössä kansainvälisten yritysten ja yliopistojen kanssa.

ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering on vuonna 1961 perustettu yliopistokeskus, joka on Espanjan vanhin suunnittelukoulu. Domus-lehden mukaan ELISAVA kuuluu 100 parhaan muotoilu- ja arkkitehtuurikoulun joukkoon Euroopassa.

135481_elisava_workshop_2.jpegELISAVA Barcelona School of Design and Engineering","author_url":"","source":"©ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering"}" alt="135481_elisava_workshop_2.jpeg" />

ELISAVA liittyy Pompeu Fabra University (UPF) ELISAVA ja sillä on 2 000 opiskelijaa kaikkialta sanasta, jotka suorittavat muotoilututkinnon ja teollisen suunnittelun insinööritutkinnon viralliset opinnot sekä laajan valikoiman maisteri- ja jatko-ohjelmia, jotka liittyvät erilaisiin alueet: graafinen suunnittelu ja viestintä, tuotesuunnittelu, tilan suunnittelu ja arkkitehtuuri sekä suunnittelustrategia ja -hallinta.

ELISAVA on foorumi tietojen ja kokemusten vaihtamiseen, jotka edistävät opintoja, joissa yhdistyvät luova prosessi teknisen kehityksen hankkeisiin pätevien ammattilaisten kouluttamiseksi. ELISAVA menetelmä perustuu pitkälle koulutukseen, jota tarjoaa yli 700 korkeasti koulutettua ammattilaista. Koulu sijaitsee Barcelonan sydämessä ja siinä on 11 000 m2 moderneja mukavuuksia.

ELISAVA menetelmä on suunnattu ammatilliseen maailmaan, ja se tarjoaa yhteistyötä yritysten, instituutioiden ja yliopistojen kanssa ympäri maailmaa. Sillä on filosofia, että vuodesta 1961 lähtien se on edistänyt ammattimaisten yrittäjien koulutusta suunnittelun ja suunnittelun aloilla.

Sijainnit

Barcelona

Osoite
La Rambla, 30-32

08002 Barcelona, Katalonia, Espanja

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: