Lue virallinen kuvaus

Don Quijoten espanjalaisista kouluista

Don Quijote perustettiin vuonna 1986 kielten matkatoimistoon, joka edustaa espanjankielisiä kouluja. Yhtiön yksinoikeudella omistautunut palvelu ja laatu herättivät sen nopeaa kasvua ja meillä nopeasti ansaitsi mainetta innovaatioista, yksilöllisestä palvelusta ja huippuosaamisesta. Vuonna 1989 vastaamalla korkealaatuisten espanjankielisten kurssien kasvavaan kysyntään aloitimme opiskelijoiden tervetulleeksi ensimmäiseen Don Quijote-kouluun Salamancassa. Perustamme lähtien olemme kasvaneet seitsemään yhtiön omistamia paikkoja Espanjassa ja Latinalaisessa Amerikassa, ja verkosto on yli 30 kumppanikoulua, pitkälti yli suosituksen yli 150.000 tyytyväisiä opiskelijoita.

Don Quijote -sovelluksessa sanastot ovat laatu, innovaatio ja kumppanuus. Samalla kun jatkamme johtajuutta - tutkijoilla, arvoilla ja innovaatioilla - etsimme jatkuvasti uusia tapoja ottaa kursseidemme laatu ja palveluemme opiskelijoillemme seuraavalle tasolle.

10 syytä opiskella espanjaa Don Quijoten kanssa

1. Todistettu kokemus

Yli 30 vuoden ajan olemme opettaneet Espanjan yli miljoonalle opiskelijalle maailmanlaajuisesti. Olemme todistamassa oppilaittamme asteittain luottamusta ja taitoa, kun he soveltavat uusia kielitaitojaan arjen tilanteisiin ja ammattiympäristöihin. Todistettu, käytännöllinen menetelmä takaa, että opit kommunikoimaan espanjaksi nopeasti ja helposti käytännön ja jatkuvan vuorovaikutuksen kautta.

2. Ainutlaatuinen oppimisympäristö

Ainutlaatuinen oppimisympäristö määrittelee jatkuvasti espanjan opetustapaa. Valmistamme sinut menestykseen kannustamalla sinua kehittämään täysi kielellisiä mahdollisuuksia sekä luokassa että sen ulkopuolella.

3. Henkilökohtainen opiskelija lähestymistapa

Otamme henkilökohtaisen ja opiskelijakeskeisen lähestymistavan opetukseen, jossa professorit ja opiskelijat osallistuvat aktiivisesti oppimiskokemukseen. Liitysi tukeviin yhteisöihin, jotka arvostavat ainutlaatuisuutta ja ohjaavat sinut muokkaamalla omaa kielten matkaa.

4. Parhaat tilat

Kaikki koulumme sijaitsevat strategisesti historiallisissa kaupunginosissa, helposti julkisilla liikennevälineillä, ja niissä on ilmastointi, Wi-Fi-yhteys, nykyaikainen tekniikka ja kaikki mitä tarvitset oppimiskokemuksen tekemiseen ikimuistoisiksi.

5. 24-7-365 Oppiminen

Ennen ja jälkeen oleskelusi kanssamme, voit muodostaa yhteyden 24-7-365-alustallemme. Nyt voit aloittaa oppimisen ennen saapumistasi tai ottaa päiväkursseja lähdettänne, Don Quijote'n online-koulussa. Sinulla on pääsy äidinkielenopettajiin sekä digitaalisiin oppikirjoihin ja sovelluksiin milloin tahansa milloin tahansa.

6. Korkeatasoinen opetus

Don Quijote on kansainvälisesti tunnustettu korkealaatuisesta kielikoulutuksestaan. Tiedekunnamme koostuu erinomaisista ja kokeneista akateemisista ammattilaisista. Lisäksi opettajamme ovat käytettävissäsi. Sinulla on päivittäinen vuorovaikutus opettajiisi, jotka tukevat sinua säännöllisesti palautteen ja ohjauksen avulla.

7. Korkea viralliset tentit kulkevat

Opetusmenetelmämme ovat niin ainutlaatuiset ja tehokkaat, että lähes kaikki opiskelijat siirtyvät viralliseen DELE-tenttiin. Eli jos opiskelet Espanjan kanssamme, menestys on lähes taattu!

8. Todella kansainvälinen kokemus

Jaa kielten matka ystävien kanssa ympäri maailmaa. Joka vuosi koulumme ovat tervetulleita yli 25 000 kaikenikäisten opiskelijoiden yli 85 maasta. Monipuolinen opiskelijakunta tarjoaa hyvän kansainvälisen näkemyksen. Tapaa ihmisiä eri puolilta maailmaa!

9. 32 erillistä kulttuurista kokemusta

Olemme valinneet huolellisesti 32 erillistä kulttuurikokemusta 13 espanjalaisessa maassa, joiden avulla voit täysin uppoutua espanjankieliseen ja latinalaisamerikkalaiseen kulttuuriin. Espanjasta Latinalaiseen Amerikkaan valitse kulttuurinen upotus, joka parhaiten sopii sinulle.

10. 100% tyytyväisyys

Olemme ylpeitä siitä, että useammat opiskelijat tulevat meille henkilökohtaisten viittausten kautta kuin minkä tahansa muun lähteen kautta ja että 35% opiskelijoistamme palaa taas opiskelemaan kanssamme!

Rakastamme tervetuloa takaisin opiskelijoillemme.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

Don Quijote Spanish Language Learning

Tämä kattava, intensiivinen espanjankielinen kurssi koostuu 30 luokkaa viikossa jaettuna 20 intensiiviseen espanjalaiseen luokkaan, 5 espanjalaiseen kulttuuriin ja keskus ... [+]

Yleiskatsaus

Tämä kattava, intensiivinen espanjankielinen kurssi koostuu 30 luokkaa viikossa jaettuna 20 intensiiviseen espanjalaiseen luokkaan, 5 espanjalaiseen kulttuuriin ja keskusteluun sekä 5 yksityiseen tai osittain yksityiseen luokkaan enintään 8 opiskelijaryhmässä. siitä hetkestä, jolla olet.

Kuka tämä ohjelma on suunniteltu?

Tämä kurssi on suunniteltu kaikille tasoisille opiskelijoille, jotka haluavat oppia puhumaan sujuvasti espanjaa. He ovat kiinnostuneita vuorovaikutuksesta luokassa ja parantavat kykyään kommunikoida kielellä. Monet heistä haluavat työskennellä tai opiskella Espanjassa ja Latinalaisessa Amerikassa, lisätä espanjaa heidän retkiluetteloonsa ja pystyä kasvamaan kaksikielisessä ja ammatillisessa ympäristössä.... [-]

Espanja Barcelona
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Don Quijote Spanish Language Learning

Tämä intensiivinen espanjankielinen kurssi koostuu 20 espanjalaisesta luokasta viikossa ja lisäksi 5 kulttuuri- ja keskustelutyöpajassa. Opi nopeasti ja tehokkaasti, para ... [+]

Yleiskatsaus

Tämä intensiivinen espanjankielinen kurssi koostuu 20 espanjalaisesta luokasta viikossa ja lisäksi 5 kulttuuri- ja keskustelutyöpajassa. Opi nopeasti ja tehokkaasti, paranna omaa sujuvuutta ja kommunikoi espanjaa luotettavasti.

Kuka tämä ohjelma on suunniteltu?

Intensiivikurssin aloittajat haluavat oppia espanjaa ja parantaa tasoaan vähän aikaa, haluavat hyödyntää parhaiten luokkia osallistumalla niihin. Lisäksi heillä on erityinen kiinnostus keskusteluluokkiin, koska heidän tavoitteenaan on kommunikoida ja puhua espanjaa joka päivä.

Pienempien ryhmien ansiosta jokainen opiskelija voi osallistua aktiivisesti ja jatkaa luokassa. Opettajat voivat vastata opiskelijoiden tarpeisiin, jos heillä on kysyttävää ja antavat opiskelijoille mahdollisuuden jakaa oppilaansa luokkatovereiden kanssa.... [-]

Espanja Barcelona
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi

Don Quijote Spanish Language Learning

Don Quijote Spanish Language Learning