Lue virallinen kuvaus

Barcelonan a- keittiömestari on suunniteltu niin, että sinulla on ainutlaatuinen ja ainutlaatuinen kokemus, joka perustuu monikulttuurisuuteen, luovuuteeseen ja innovointiin.

Koulun tavoitteena on opettaa ihmisiä rakentamaan omaa tulevaisuuttaan.

Instituutti, joka on suunniteltu muuttamaan ruokaa

Tämä on ajatus, jonka mukaan kolme opettajaa Barcelonassa alkoivat suunnitella nykyään Culinary Institute of Barcelona , joka on koulutusprojekti, joka kouluttaa ammattilaisia, jotka johtavat 2000-luvun keittiöitä ja ravintoloita.

Eri koulutus ammattilaisille, jotka eivät halua olla samat

Olemme tietoisia siitä, että elämme maailmassa, jolle on tyypillistä jatkuva paradigmansiirto, maailma, joka vaatii uudenlaista ammattilaista, joka voi tarjota arvokkaita ratkaisuja ja jossa teknologia, luovuus ja innovaatio ovat avainasemassa. Tästä syystä olemme sopeuttaneet digitaalisen tekniikan Mekkaan Piilaaksossa käytetyn opetusmallin kansainväliseen gastronomiaan. Tämä tekee meistä erilaisen.

Näkemys

Olemme syntyneet muutoksesta ja pysymme muuttumattomina. Muutos on synonyymi evoluutiolle. Koulutuksen on myös toimittava: kasvaa ja kehittyä.

Vuosien ajan yhteiskunta pyrkii olemaan pakkomielteinen tietämyksen yliarvostuksesta. Se vaatii turhautumista paineita nuorten opiskelussa paitsi kasvattaa heidän arvojaan, taitojaan ja asenteitaan. Ja tämä on suuri virhe.

Perinteisissä oppilaitoksissa opiskelijat eivät ole arvokkaita siitä, mistä he todella ovat hyviä, vaan mitä heidän odotetaan tietävän. Taidot, kuten mielikuvitus, luovuus, kaunopuheisuus ja jopa tiedustelu, rangaistaan. He eivät ole motivoituneita eikä koulutettuja olemaan innovaatioita, mutta heitä koulutetaan menneisyydestä menneisyyteen ajattelematta tulevaisuutta.

CIB: ssä opimme parantamaan, kyseenalaistamaan, kuvittelemaan, etsimään ja löytämään uusia mahdollisuuksia älyllämme käyttäen, mikä ei ole aivan järkevää mutta täysin emotionaalista.

Opimme tekemään asioita enemmän kuin tietää asioita. Opimme rakastamaan ja selviytymään, eikä hyväksyä vakiintunutta. Koska tiedämme, että se, mikä on todistettu, on pitkäaikainen ja usein jopa virheellinen.

Olemme pakkomielteitä opetusmenettelyissämme, jotta nuoret voisivat voittaa muutoksen skenaariot, tehdä heistä omat ja osaavat sopeutua uusiin olosuhteisiin täysin luonnollisella tavalla. Yritämme opettaa asettamaan, jatkamaan ja saavuttamaan tavoitteita, älä pelkää virheiden tekemistä. Koska vain ne, jotka ovat halukkaita tekemään virheitä, pystyvät tekemään todella hienoja asioita.

Siksi luotiin CIB. Tehdä se.

Koulutusmalli

Me pohjaamme menetelmämme 6 akseliin, jotka mahdollistavat johtajien muodostumisen, jotka pystyvät vastaamaan 2000-luvun haasteisiin.

Haasteisiin perustuva oppiminen

Koulutusmalli, joka:

Se paljastaa oppilaat todellisiin ongelmiin, suosii heidän transformatiivisten johtamisosaamistensa kehittämistä ja tekee heistä kilpailukykyisemmän nykymaailmassa.

Tuottaa motivaatiota ja saavutusastetta.

Se liittää oppilaan ympäristöön niin, että syntyy konkreettista arvoa.

Se tarjoaa haastavia kokemuksia, jotka kehittävät yrittäjyyttä ja inhimillistä merkitystä.

Se on kokemuksellista, yhteistyökykyistä ja osaamisen integraattoria.

Joustavuus

Siksi: joustavuus on elävä konsepti, patentti jokaisessa laitoksessamme. Opetustilat, aktiiviset ja dynaamiset, joissa opiskelija on keskellä. Ja niin:

Luokkahuoneemme muuttuvat. Tuolit, jotka eivät ole pelkästään tuoleja vaan mobiili henkilökohtainen työtila, joka mukautuu kunkin opiskelijan ja kunkin luokan ominaisuuksiin.

Kaikilla opiskelijoillamme on älykäs kääntäjä PILOT-kuuloke, jonka avulla he voivat puhua ja seurata luokkia äidinkielellään. Ilman kaapeleita tai komplikaatioita.

Myös opiskelijalle ja hänen luokkatovereilleen on aikaa työskennellä vapaa-aikana.

Inspiroivat opettajat

Tiedämme, että vaikka se on syy, joka opettaa, se opitaan tunteesta. Siksi jokainen opettajamme:

Eläköön pedagoginen kokemus, ja se näkyy.

Hän on kiinnostunut oppilasta, joka haastaa, ohjaa ja vahvistaa kehitystä.

Se erottuu akateemisesti ja johtajaksi kurssistaan, se on innovatiivinen ja hyödyntää teknologiaa.

Hän osallistuu aktiivisesti ja muodollisesti hänen ammatti-, liike-, akateemiseen ja sosiaaliseen ympäristöönsä.

Se on läheinen suhde oppilaisiin, se on hyvä esimerkki ja se jättää merkinnän niille.

Muistettava kokemus

Opiskelijamme viettävät vähintään yhden vuoden kanssamme ja heidän koulutuksensa aikana he asuvat:

Globaali, monipuolinen ja monikulttuurinen oppimisyhteisö.

Akateemiset ja ammatilliset käytännöt kampuksella ja sen ulkopuolella.

Opiskelijoiden kehitystoimet, jotka tarjoavat monenlaisia ​​haasteita ja edistävät taitojen kehittämistä.

360º koulutus

Emme ole tyytyväisiä tiedon tarjoajana, kaikki opiskelijat saavat 360 asteen koulutuksen.

 • Knowledge:
  Teknologinen, tuote ja sen manipulointi.
 • Kyvyt:
  Hallita liiketoimintaa, muita ihmisiä ja itseään.
 • asenteet:
  Johtajuus, sosiaalinen ja ammatillinen.
 • mahdollisuudet:
  Ympäristön ja itsensä tunnistamiseksi.

Koska nämä neljä piiriä lähentyvät menestyksen aikana.

Esteettömyys ja avoimuus

Kaikki CIB: n, opettajien ja opiskelijoiden viestintä on saatavilla ja saatavilla ympäri vuorokauden ympäri vuorokauden.

 • Henkilökohtainen pikaviestintä, ryhmittäin ja yleisesti.
 • Videoiden, äänitteiden ja asiakirjojen arkistointi.
 • Video ja ääni reaaliajassa.
 • Se on helppoa, se on Facebook Workplace.
Ohjelmien opetuskielet:
 • Espanjalainen
 • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Diplomit

Culinary Institute of Barcelona

CIB: n Chef-tutkinnon saaminen on paljon enemmän kuin ammattipätevyyden tutkinto. Tämä tutkintotodistus takaa opiskelijan kykenevän innovoimaan ja luomaan, eli parantamaa ... [+]

CIB: n Chef-tutkinnon saaminen on paljon enemmän kuin ammattipätevyyden tutkinto. Tämä tutkintotodistus takaa opiskelijan kykenevän innovoimaan ja luomaan, eli parantamaan jo olemassa olevaa ja tekemään asioita, joita kukaan ei ole aiemmin tehnyt. Tämä kurssi on matka gastronomian taiteen ja tieteen kautta, jota voidaan mahdollisesti laajentaa aiemmalla initiaattimoduulilla niille, joilla ei ole minkäänlaista ammattikokemusta ruoanlaittoon.

Kun tutkintotodistus on menestyksekkäästi suoritettu, opiskelija voi valita minkä tahansa kuuden erikoislaatuisen keittiömestarin erikoispiirteistä tai valita opintojakson suoritettavaksi Executive Chef Postgraduate Diploma.... [-]

Espanja Barcelona
Tammikuu 2020
Espanjalainen,Englanti
Part-time
11 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Jatkotutkintotodistus

Culinary Institute of Barcelona

Ruoka on kehittynyt viimeisen 25 vuoden aikana viimeisen 250 vuoden aikana. Keittiö on tieteen, fysiikan ja kemian. Tämän tuloksena tällä puolella on tiedemiehiä, fyysikk ... [+]

Ruoka on kehittynyt viimeisen 25 vuoden aikana viimeisen 250 vuoden aikana. Keittiö on tieteen, fysiikan ja kemian. Tämän tuloksena tällä puolella on tiedemiehiä, fyysikkoja ja apteekkeja sekä maailman suuria kokkeja.

He tuovat tietonsa ruokaan ja siirtävät heidät opiskelijoille, joilla pyritään organisoimaan prosessit, käsitteellistämään malleja, tutkimaan kaasujen käyttäytymistä karbonaatiossa ja löytämään emulsioiden reagointi kastikkeen avulla käyttäen huipputeknisiä työkaluja ja koneita.

Tämä kurssi ulottuu paljon avantgarde-ruokaa pitemmälle. Tämä kurssi ylittää vanhat paradigmat rikkoa sääntöjä ja johtaa meidät tulevaisuuden gastronomiaan, mikä asettaa tiedettä catering-alan palvelulle.... [-]

Espanja Barcelona
Request Info
Espanjalainen,Englanti
Part-time
3 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Culinary Institute of Barcelona

Keramiikka, veistos, lasi .... on monia taiteellisia aloja, joissa palo on ratkaiseva rooli. Keittiö on toinen. ... [+]

Keramiikka, veistos, lasi .... on monia taiteellisia aloja, joissa palo on ratkaiseva rooli. Keittiö on toinen. Keittiössä on käytetty sekä suoraan että epäsuorasti ja antiikin ajoilta lähtien tulta: se on tärkein ainesosa ja samalla vaikein, jota ei toisinaan anna ansaitsemaansa merkitystä tai huomiota. Ei ole mitään syytä, että uunit ovat keittiön sydämessä.

Leikkuupoltin liekki, avoimen grillin lämpö, ​​uuni-BBQ: n, ulkoiluseinien ja tupakoinnin taito ovat erilaisia ​​tekniikoita ja menetelmiä, jotka käsittelevät tulta, joka vaatii erinomaista oppimista. Kuitenkin alipainesäiliö ja matalat lämpötilat avaavat myös monia mahdollisuuksia keittiömme. Puulämmitteisen uunin tai höyryuunin liekki, uunien teho tai jopa mikroaaltouuni. Ei ole pelkästään sitä, kuinka tulta käytetään, vaan myös eri lämpötiloja, jotka tarjoavat meille laajan valikoiman kulinaarisia mieltymyksiä.... [-]

Espanja Barcelona
Request Info
Espanjalainen,Englanti
Part-time
3 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Culinary Institute of Barcelona

Juhla-ateria, ruokailutilaisuus tai ryhmäviihde on ainutlaatuinen tapahtuma. Yksi ei valmista aterian esittelyä tavanomaisessa ravintolassa: ei ole samaa merkintää tai sa ... [+]

Juhla-ateria, ruokailutilaisuus tai ryhmäviihde on ainutlaatuinen tapahtuma. Yksi ei valmista aterian esittelyä tavanomaisessa ravintolassa: ei ole samaa merkintää tai samaa palveluproseduuria.

Ravintolassa on omat erityispiirteensä, jotka ylittävät ruokaa ravintolassa. Valmistettaessa ruokaa kollektiiviseksi on olemassa sääntöjä ja vaatimuksia sekä logistiikka ja toteutus, jotka poikkeavat perinteisestä cateringista. Kustannukset ja marginaalit eivät ole yhteneväisiä perinteisen ravintolan hintoihin. Kokin täytyy omaksua eri ajattelutapa - samoin kuin maitre - ja tapahtumien järjestäjä, samoin kuin hotellin ruoka- ja juomaoperaattori.

tavoitteet

1. Opi valmistamaan ruokaa kollektiivisille, mukaan lukien tapahtuma-juhlat ja catering, jotta voisit työskennellä missä tahansa catering-yrityksessä.... [-]

Espanja Barcelona
Request Info
Espanjalainen,Englanti
Part-time
3 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Culinary Institute of Barcelona

Terveellinen keittiö on muodissa. Nyt enemmän kuin koskaan. Mutta terveydentilansa lisäksi ihmiset haluavat, että heidän ruokansa on gastronomista. ... [+]

Terveellinen keittiö on muodissa. Nyt enemmän kuin koskaan. Mutta terveydentilansa lisäksi ihmiset haluavat, että heidän ruokansa on gastronomista. Kokit ovat tulossa ekokokkeja, vihreitä kokkeja, kokkeja, jotka pyrkivät muuttamaan maailmaa perustuen terveellisiin tuotteisiin, kestävyyteen ja ympäristöön ...

Ravitsemus ja ruokavalio ovat täynnä stigmeja yhteiskunnassa, joka etsii trendejä, tuotemerkkejä, nimiä, konsepteja, nopeita ruokavaliota ja ennen kaikkea monia ihmeitä. Tässä jatkotutkinnossa haluamme avata uusi ulottuvuus terveen keittiön ruokavalion paradigman ja kulinaarisen ja gastronomisen ajattelun painopisteeksi. Haluamme murentaa ruokavalion käsitteelliset esteet ja löytää itsestämme integraation terveellisen ruokailun, elämäntapojen ja tuotteiden välillä sekä siitä, miten keittää ne.... [-]

Espanja Barcelona
Request Info
Espanjalainen,Englanti
Part-time
3 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Culinary Institute of Barcelona

Koska jumalat ovat ruokaa, suklaa ei koskaan jätä ketään vapaalle. Se herättää intohimoja, ja siellä on aina tilaa sille. Paljon enemmän kuin suklaakupari, kaakao on sivi ... [+]

Koska jumalat ovat ruokaa, suklaa ei koskaan jätä ketään vapaalle. Se herättää intohimoja, ja siellä on aina tilaa sille. Paljon enemmän kuin suklaakupari, kaakao on sivilisaation elämää ja monien kulttuurien kehitystä. Tästä syystä CIB: ssä haluamme sinun keksimän intohimoa keittiön ja makeistuotannon ruskealle kultaksi.

Tämä kurssi on suunniteltu kokkeja ja ammattitaitoisia ruokalajeja varten, jotka haluavat syventää tietämystään ja hankkia laajan näkemyksen tämän halutun ainesosan mahdollisuuksista, alkuperistä kulinaariseen etujoukkoon ja kaakaon tarjoamiin muutoksiin, tarjoten opiskelijoille uutta tietoa ja uusia keinoja toteuttaa niiden keittiöt.... [-]

Espanja Barcelona
Request Info
Espanjalainen,Englanti
Part-time
3 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Culinary Institute of Barcelona

Tämä jatko-opiskelijakoulututkinto on kolmen kuukauden kurssi, joka on suunniteltu erityisesti kokkeja varten, jotka haluavat edetä akateemisen koulutuksensa ansiosta ja ... [+]

Jatko FRuoka ja juoma sekä pääkokin tutkintotodistus on kattava ohjelma, jonka tavoitteena on kouluttaa opiskelija toimeenpanosuuntaan keittiöissä ja FTämä Executive Chef -todistus ja F

ObjetivesHanki keittiön visio ja vilkas kieli sekä asiakaspalvelun alueet.Sisällytä johtajan asenne, joka kykenee suunnittelemaan, johtamaan ja vahvistamaan monimutkaista ja monitieteistä työryhmää.Harjoittele mittauksen ja taloudellisen valvonnan taloudellisia näkökohtia tehokkaiden ja kokemuksellisten palvelujen tarjoamisesta alkaen kannattavuuden maksimoimiseksi ja yhdenmukaistamiseksi yrityksen arvojen ja tavoitteiden kanssa.Hanki tietämys prosessien johtamiselle, prosessien suunnittelulle, organisoinnille, ohjaukselle ja valvonnalle, jotka määräävät kokemusten tuottamisen ja kannattavuuden panoksen minkä tahansa tyyppisissä palvelu- tai restaurointi- ja vieraanvaraisuusalalla.... [-]
Espanja Barcelona
Syyskuu 2020
Espanjalainen
Part-time
3 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Culinary Institute of Barcelona

Ensimmäinen moduuli maisterintutkinnassa Restaurant Business Management - MRBM. ... [+]

Ensimmäinen moduuli master-tutkintoon ravintola-alan liikkeenjohdossa - MRBM

Ravintolan onnistuminen on haaste monimutkaisuuden vuoksi. Ravintolan menestyksekäs hallinnointi on enemmän kuin tarjoamalla tasapainoinen menu, joka on suunniteltu tulojen tuottamiseen. Ravintolan johdossa on useita tekijöitä: kyky muodostaa asiakassuhde, liiketoiminnan etsiminen digitaalisessa mediassa, kyky vastata tehokkaasti kysyntään, luoda luottamukseen perustuvia suhteita ja kyetä käsittelemään toimittajia ovat tärkeitä tekijöitä ravintolan johtamisessa.

Näiden tekijöiden hallinta on ratkaisevan tärkeää, jotta pystymme toteuttamaan turvallisella ja johdonmukaisella tavalla kaiken, mitä olemme keskustelleet ja suunnitelleet yrityksellämme. Tämä on jatkuvasti muuttuva ala, jossa kilpailu on kovaa ja jossa on vastattava asiakkaiden odotuksiin. Tämän tuloksena uutuus ja suuntaukset ovat välineitä, jotka auttavat meitä parantamaan ja hallitsemaan liiketoimintaamme menestyksemme suuntaan.... [-]

Espanja Barcelona
Request Info
Espanjalainen,Englanti
Part-time
15 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Culinary Institute of Barcelona

Opiskelemalla ja hallitsemalla liiketoimintaamme perusteellisesti antaa meille mielenrauhan ja vision, jota tarvitaan muutosten tekemisessä, uusien riskien ottamisessa ja ... [+]

Opiskelemalla ja hallitsemalla liiketoimintaamme perusteellisesti antaa meille mielenrauhan ja vision, jota tarvitaan muutosten tekemisessä, uusien riskien ottamisessa ja markkinoiden tarpeisiin vastaamisessa. Mahdollisuus ennakoida muutosta on äärimmäisen tärkeää. Tätä varten meidän on tunnettava käytettävissä olevat resurssit, jotta voimme optimoida ne ilman yllätyksiä.

Tohtoriohjelman tavoitteet Executive Restaurant Managementissa ovat:

Opettaa oppilaita saamaan mahdollisimman paljon irti laitoksesta ja sen henkilökunnasta.Ymmärtääkseni se syvällisesti ja johtaa työryhmiä.Antaa opiskelijoille laaja taloudellinen visio liiketoiminnasta, jotta se voidaan hyödyntää ja maksimoida sen suorituskyky.20% kurssista pyritään antamaan oppilaille tarvittavat taidot neuvotteluteinojen, intensiivisen viestinnän, arvojen hallinnan ja kriisinhallinnan alalla. Erityisesti painotetaan ja käsitellään kolmen todennäköisimmän tulevan liiketoimintamallin skenaariota, mukaan lukien kolme 6-tunnin kokemusperäistä käyntiä.... [-]
Espanja Barcelona
Request Info
Espanjalainen,Englanti
Part-time
15 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Culinary Institute of Barcelona

Tässä jatko-ohjelmassa voit hankkia avaintuntemuksen, jota tarvitaan kehitettäessä liiketoimintasuunnitelmaa uusien liiketoiminta-aloitteiden menestysmahdollisuuksien lis ... [+]

Jotta ravintola-alan yritys kehittyy, sen on vastattava ulkoiseen ympäristöön tehokkaasti menettämättä kuitenkaan käytettävissä olevia resursseja, omia kykyjään ja vahvuuksiaan. Tästä syystä liiketoiminnan koosta riippumatta on ratkaisevan tärkeää saada analyysi- ja suunnittelutyökaluja, jotka antavat meille strategisen lähestymistavan, joka tarvitaan liiketoimintaympäristön ja sen ympäristön tilan määrittämiseen. Vain näin pystyy valitsemaan ja toteuttamaan parhaiten soveltuvat ja kilpailukykyiset strategiat kasvulleen.

Tässä jatko-ohjelmassa voit hankkia avaintuntemuksen, jota tarvitaan kehitettäessä liiketoimintasuunnitelmaa uusien liiketoiminta-aloitteiden menestysmahdollisuuksien lisäämiseksi tai olemassa olevien yritysten mahdollisuuksien osalta uusien lähestymistapojen osalta. Molemmissa tapauksissa liiketoimintasuunnitelman toteuttamisen on hyödynnettävä menetelmiä, jotka helpottavat hankkeen hallintaa valvotussa ympäristössä yllätysten ja odottamattomien tapahtumien välttämiseksi.... [-]

Espanja Barcelona
Request Info
Espanjalainen,Englanti
Part-time
15 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi

Tutkintotodistus

Culinary Institute of Barcelona

Ravintolan onnistuminen on haaste monimutkaisuuden vuoksi. Ravintolan menestyksekäs hallinnointi on enemmän kuin tarjoamalla tasapainoinen menu, joka on suunniteltu tuloj ... [+]

Ravintolan onnistuminen on haaste monimutkaisuuden vuoksi. Ravintolan menestyksekäs hallinnointi on enemmän kuin tarjoamalla tasapainoinen menu, joka on suunniteltu tulojen tuottamiseen. Ravintolan johdossa on useita tekijöitä: kyky muodostaa asiakassuhde, liiketoiminnan etsiminen digitaalisessa mediassa, kyky vastata tehokkaasti kysyntään, luoda luottamukseen perustuvia suhteita ja kyetä käsittelemään toimittajia ovat tärkeitä tekijöitä ravintolan johtamisessa.

Näiden tekijöiden hallinta on ratkaisevan tärkeää, jotta pystymme toteuttamaan turvallisella ja johdonmukaisella tavalla kaiken, mitä olemme keskustelleet ja suunnitelleet yrityksellämme. Tämä on jatkuvasti muuttuva ala, jossa kilpailu on kovaa ja jossa on vastattava asiakkaiden odotuksiin. Tämän tuloksena uutuus ja suuntaukset ovat välineitä, jotka auttavat meitä parantamaan ja hallitsemaan liiketoimintaamme menestyksemme suuntaan.... [-]

Espanja Barcelona
Request Info
Espanjalainen,Englanti
Part-time
11 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi