Campus FP

Esittely

Lue virallinen kuvaus

meistä

CampusFP tarjoaa parhaat koulutus tarjoavat koulutusta syklit ja korkea yli 20 astetta 7 eri keskuksissa kohtuuhintaan kaikki budjetit, koska tärkeintä on sinulle.

CampusFP syntynyt selvä sosiaalinen kutsumus, jotta kunnioittaa ammatillisen koulutuksen ja lähempänä kaikki asukkaat yhteisön Madridin käytännöllisellä tavalla ja korostetaan oppimisen tehdä.

Taitojen hankkiminen perustuu ammatti- ja akateemisia taitoja on turvallinen koulutus sitoumuksen CampusFP ymmärrä "formación360" Innovatiivinen, jonka avulla voimme visualisoida malli erottaa koulutuksen, jotka johtuvat yhdistelmä kansallisia ja kansainvälisiä koulutusjärjestelmien ja joka onnistui laajentamaan seulonta ammatillisen ja akateemisen tulevaisuudesta valmistuneista.

Miten voimme tehdä tämän? Samalla viitaten Espanjan koulutusjärjestelmää säännelty ammatillinen koulutus ja viittaamalla ammatillinen pätevyys koulutuksen järjestelmä työllisyyden pyrkiä symmetria määrin järjestelmän ammatillisen koulutuksen British erilaisten myöntävien elinten (viranomaistahoille Pätevyys ja opetussuunnitelma Britanniassa ).

Näin CampusFP päättyy avioeroon akateemisen ja ammatillisen koulutuksen. Tältä osin kun pitkä kokemus löytää käytännön ja konkreettisia ratkaisuja, olemme kehittäneet oman filosofia ja ainutlaatuinen koulutus, joka integroi kolme oppiminen muodoissa:

  • Säännelty ammatillinen koulutus (ammatillinen koulutus ja korkea-asteen). Ammattiopisto.
  • Koulutusta, työllisyyttä (Professional todistukset). Ikkunasi työelämään.
  • Ammatillinen koulutus Britannian koulutusjärjestelmä (ammatillinen koulutus tutkintotodistukset taso, 4 ja 5 (UK). Kansainvälinen passi työtä.

Haluamme puhua CampusFP kuin "hieman iso keskus", kuten käytimme Madridin yhteisön suurena kampuksen ja kautta keskukset lähestyvät pätevyys kysytyimmän työnantajien riippuen maantieteellisestä alueesta kuntien hyvät yhteydet ja joissa saavutettavuutta opiskelijat nopeasti ja helposti, lukuvuodelle 2016-2017 meillä on 7 keskuksia yhteisössä Madridin yli 40 astetta ammatillista ja yli 250 ammatillista todistukset.

Siitä lähtien olemme mentaliteetti työllisyyden ja työllistettävyyden on akateeminen halvempaan hintaan koko yhteisön Madridin kun opiskelija korkeammalla tasolla julkinen koulu maksaa keskimäärin 6000 € yhteisössä Madridin CampusFP tarjoaa pätevyys korkeamman koulutuksen aloilla kuvan ja äänen ja terveysministeriölle € 4990 lukuvuodessa ja € 4490 muissa Ylä Grade ja Lähi laaduista € 3990 euroa vuodessa. Kaikki tuella CAM Apurahat korkeampaa koulutusta syklin vaihtelee 2300 ja 3500 € ensimmäisenä vuonna ja MECD stipendin.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä emme sponsoroivat festivaali Music Hall - Berklee musiikkifestivaali nuorille suunnattu vuotiaista 13-22 vuotta tänä vuonna ja kiitos CampusFP sisältää uusi tila, DJ. virallisen esityksen Madridissa uuden otsikon Lähi luokan ammatillisen koulutuksen "Video teknikko, tiskijukka ja äänet" ja ammatillinen todistus taso 2 "Animacion Musical Liven ja suora.

Sijainnit

Madrid

CampusFP

Osoite
Madrid, Madridin yhteisö, Espanja
Puhelin
+34 911 83 31 22