Read the Official Description

meistä

CampusFP tarjoaa parhaat koulutus tarjoavat koulutusta syklit ja korkea yli 20 astetta 7 eri keskuksissa kohtuuhintaan kaikki budjetit, koska tärkeintä on sinulle.

CampusFP syntynyt selvä sosiaalinen kutsumus, jotta kunnioittaa ammatillisen koulutuksen ja lähempänä kaikki asukkaat yhteisön Madridin käytännöllisellä tavalla ja korostetaan oppimisen tehdä.

Taitojen hankkiminen perustuu ammatti- ja akateemisia taitoja on turvallinen koulutus sitoumuksen CampusFP ymmärrä "formación360" Innovatiivinen, jonka avulla voimme visualisoida malli erottaa koulutuksen, jotka johtuvat yhdistelmä kansallisia ja kansainvälisiä koulutusjärjestelmien ja joka onnistui laajentamaan seulonta ammatillisen ja akateemisen tulevaisuudesta valmistuneista.

Miten voimme tehdä tämän? Samalla viitaten Espanjan koulutusjärjestelmää säännelty ammatillinen koulutus ja viittaamalla ammatillinen pätevyys koulutuksen järjestelmä työllisyyden pyrkiä symmetria määrin järjestelmän ammatillisen koulutuksen British erilaisten myöntävien elinten (viranomaistahoille Pätevyys ja opetussuunnitelma Britanniassa ).

Näin CampusFP päättyy avioeroon akateemisen ja ammatillisen koulutuksen. Tältä osin kun pitkä kokemus löytää käytännön ja konkreettisia ratkaisuja, olemme kehittäneet oman filosofia ja ainutlaatuinen koulutus, joka integroi kolme oppiminen muodoissa:

  • Säännelty ammatillinen koulutus (ammatillinen koulutus ja korkea-asteen). Ammattiopisto.
  • Koulutusta, työllisyyttä (Professional todistukset). Ikkunasi työelämään.
  • Ammatillinen koulutus Britannian koulutusjärjestelmä (ammatillinen koulutus tutkintotodistukset taso, 4 ja 5 (UK). Kansainvälinen passi työtä.

Haluamme puhua CampusFP kuin "hieman iso keskus", kuten käytimme Madridin yhteisön suurena kampuksen ja kautta keskukset lähestyvät pätevyys kysytyimmän työnantajien riippuen maantieteellisestä alueesta kuntien hyvät yhteydet ja joissa saavutettavuutta opiskelijat nopeasti ja helposti, lukuvuodelle 2016-2017 meillä on 7 keskuksia yhteisössä Madridin yli 40 astetta ammatillista ja yli 250 ammatillista todistukset.

Siitä lähtien olemme mentaliteetti työllisyyden ja työllistettävyyden on akateeminen halvempaan hintaan koko yhteisön Madridin kun opiskelija korkeammalla tasolla julkinen koulu maksaa keskimäärin 6000 € yhteisössä Madridin CampusFP tarjoaa pätevyys korkeamman koulutuksen aloilla kuvan ja äänen ja terveysministeriölle € 4990 lukuvuodessa ja € 4490 muissa Ylä Grade ja Lähi laaduista € 3990 euroa vuodessa. Kaikki tuella CAM Apurahat korkeampaa koulutusta syklin vaihtelee 2300 ja 3500 € ensimmäisenä vuonna ja MECD stipendin.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä emme sponsoroivat festivaali Music Hall - Berklee musiikkifestivaali nuorille suunnattu vuotiaista 13-22 vuotta tänä vuonna ja kiitos CampusFP sisältää uusi tila, DJ. virallisen esityksen Madridissa uuden otsikon Lähi luokan ammatillisen koulutuksen "Video teknikko, tiskijukka ja äänet" ja ammatillinen todistus taso 2 "Animacion Musical Liven ja suora.

Programs taught in:
Espanjalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kaksivuotiset tutkinto-ohjelmat

Campus FP

Olemme teknologian puomi kaikilla aloilla ja yhä vaatia kehittäjille tarpeisiin työmarkkinoilla. Opi kaikki liikkeenjohdon sovelluksia prosessien optimointiin vastaamaan ... [+]

Olemme teknologian puomi kaikilla aloilla ja yhä vaatia kehittäjille tarpeisiin työmarkkinoilla. Opi kaikki liikkeenjohdon sovelluksia prosessien optimointiin vastaamaan vapaa tarvitsee ... ja myös oppia sen tarjoamiseksi mistä tahansa millä tahansa laitteella.

Tavoitteet

Tässä sykli koulutusta opit kehittää, toteuttaa, dokumentoida ja ylläpitää sovellukset tietokone kaikenlaisten laitteiden: puhelimet, tabletit, webJne Te suunnittelee ja ohjelmoi oman sovellukset.

kurssiohjelma

Professional moduulit ensimmäinen vuosi

Computer Systems (170h). Tietokannat (170h). Ohjelmointi (230h). Markup Language and Information Management Systems (120h). Kehitysympäristöt (90h). Koulutus ja ohjaus (90h). ... [-]
Espanja Madrid
September 2019
Full-time
Part-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Campus FP

Haluat pystyä johtamaan yrityksen korkeammalle tasolle laajentamalla sen rajat? Oppivat tunnistamaan liiketoimintamahdollisuuksia eri markkinoilla, ohjaa kaikkia yksityis ... [+]

Haluat pystyä johtamaan yrityksen korkeammalle tasolle laajentamalla sen rajat? Oppivat tunnistamaan liiketoimintamahdollisuuksia eri markkinoilla, ohjaa kaikkia yksityiskohtia vienti ja tuonti sekä luoda onnistuneita markkinointikampanjoita ulkomailla. Hanki että merkit tunnistetaan!

Tavoitteet

Tämä ammattilainen on aktiivinen yrityksissä tuotantotunnit sektorin ja pääasiassa kauppaa markkinoinnin sekä julkisen ja yksityisen sektorin harjoittavan, suunnittelua, organisointia, hoito ja neuvonta kansainvälisen kaupan toimintaa.

kurssiohjelma

Professional moduulit ensimmäinen vuosi

Koulutus ja ohjaus (90h). Hallintoon kansainvälisen kaupan (210H). taloudelliset ja varainhoito yritys (210H). Englanti (160H). Varastointilogistiikkaan (120h). Kansainvälinen rahti (210H). ... [-]
Espanja Madrid
September 2019
Full-time
Part-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Campus FP

Astiat, jälkiruoat, leivonnaiset, leipomo ... Haluatko luoda hienoimpia yhdistelmä makuja ja emplatados omaperäisempi? Aloittaa uusi ruoanlaitto kokemuksia minuutti joku ... [+]

Astiat, jälkiruoat, leivonnaiset, leipomo ... Haluatko luoda hienoimpia yhdistelmä makuja ja emplatados omaperäisempi? Aloittaa uusi ruoanlaitto kokemuksia minuutti joku oppimisen, voit tulla halutuimmista ammatti.

Tavoitteet

Run esikäsittelyä toiminnan valmistelu, säilyttäminen, valmistuminen / esillepano ja palvelu kaikenlaisia ​​kulinaarisia alalla tuotannon keittiö selityksiä.

kurssiohjelma

Professional moduulit ensimmäinen vuosi

Liiketoiminta ja yrittäjyys (65h) Esikäsittely ja elintarvikkeiden säilytys (300 h) Perustoimintojen kakut ja leivonnaiset (270 h) Turvallisuus- ja hygienia ruuankäsittelyssä (65 h) ruoanlaitto tekniikoita (300 h) ... [-]
Espanja Madrid
September 2019
Full-time
Part-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Campus FP

Tässä sykli koulutusta voit valmistautua järjestää ja toteuttaa hallinnon ja johdon henkilöstön, talouden ja taloudellinen toiminta sekä tietoa ja neuvontaa asiakkaille t ... [+]

Tavoitteet

Tässä sykli koulutusta voit valmistautua järjestää ja toteuttaa hallinnon ja johdon henkilöstön, talouden ja taloudellinen toiminta sekä tietoa ja neuvontaa asiakkaille tai käyttäjille, niin julkisella, yksityisellä, riippuen koosta ja toiminnan yhtiön ja viraston mukaisesti asetettuja tavoitteita, sisäisten sääntöjen ja lainsäädännön.

kurssiohjelma

Professional moduulit ensimmäinen vuosi

Viestintä ja asiakaspalvelu (200h). Laillista ja liiketoiminnan asiakirjat (135h). Englanti (160H). Toimisto- ja tietojenkäsittelyä (200h). kokonaisvaltainen prosessi liike (200h). henkilöresursseja ja yhteiskuntavastuu (105h).

Professional moduulit Toinen vuosi ... [-]

Espanja Madrid
September 2019
Full-time
Part-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Campus FP

Oletko intohimoisesti maailman videopelien? Nyt voit työskennellä mitä haluat: animaatio, Virtual Reality ja lisätyn todellisuuden, elokuva-, televisio- ... kukoistaa tek ... [+]

Oletko intohimoisesti maailman videopelien? Nyt voit työskennellä mitä haluat: animaatio, Virtual Reality ja lisätyn todellisuuden, elokuva-, televisio- ... kukoistaa teknologian kehittämistä joka lupaavalla joka vaatii ammattitaitoisen henkilöstön luoda loputon virtuaalimaailmoja. Opettele käyttämään uusimpia sovelluksia saavuttaa uskomattomia tuloksia. Tulevaisuus on 3D!

Tavoitteet

Tässä koulutuksessa sykli voit kehittää henkilökohtaisia ​​taitoja, ammatillisia ja taitoja alan videopelit, The elokuvateatteri tai digitaalinen ja multimedia ympäristöjä. Business Communication, multimedia- ja elokuvien tuotantoyhtiöitä etsivät ammattilaisia luova auttaa heitä innovoida, joka pystyy tuottamaan houkuttelevia tuotteita soveltamalla viimeisintä tekniikkaa ja masterointi pisimmällä 3D-ohjelmia, animaation ja suunnittelu.... [-]

Espanja Madrid
September 2019
Full-time
Part-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Campus FP

Jos rakastat muotimaailman tämä on ammatti. Ohjaa koko luovan prosessin tehdä kokoelmia, suunnittelusta vaatteita materiaalivalintoja ja päättyy, organisointi ja johtamin ... [+]

Jos rakastat muotimaailman tämä on ammatti. Ohjaa koko luovan prosessin tehdä kokoelmia, suunnittelusta vaatteita materiaalivalintoja ja päättyy, organisointi ja johtaminen oman joukkueen. Paras catwalkeilla odottavat luomuksia!

Tavoitteet

Laaditaan kuvioita ja suurentaminen säädettävä suunniteltuun komponenttien artikkelit ja teknisesti järjestää ja hallita tuotantoprosesseja, kaikki alalla teollisen tuotannon, jotka toimivat sääntöjen mukaisesti hyviä käytäntöjä sekä työ- ja ympäristön turvallisuutta. Voit harjoittaa toimintaansa alalla teollisuusmaiden valmistus tekstiilien ja nahan, jalkineiden ja nahkatavaroiden pienet, keskisuuret ja suuret yritykset, joko palkkatyössä tai itsenäisenä kehittää johtotehtäviin tuotannossa ja kehittäminen teollistumisen kaavoja vaatteita.... [-]

Espanja Madrid
September 2019
Full-time
Part-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Campus FP

Tässä sykli koulutusta opit hallita ja organisoida tuotanto ja palvelu keittiö, määritettäessä tarjontaa ja resurssit, toimien valvonta hankinta-, tuotanto- ja palvelu, a ... [+]

Tavoitteet

Tässä sykli koulutusta opit hallita ja organisoida tuotanto ja palvelu keittiö, määritettäessä tarjontaa ja resurssit, toimien valvonta hankinta-, tuotanto- ja palvelu, asettamien taloudellisten tavoitteiden seuraavat protokollat ​​vakiintunut laadun ja toimii standardien mukaisesti hygienia, työperäisten riskien ehkäisy ja ympäristönsuojelu.

kurssiohjelma

Professional moduulit ensimmäinen vuosi

Valvonta raaka-aineiden (65h). Koulutus ja ohjaus (90h). Laadunhallinta ja elintarvikkeiden turvallisuuden ja hygienian (95H). Kulinaarinen valmistusmenetelmiä (265h). Englanti 2 (90h). Esikäsittely ja suojeluprosessit keittiö (265h). ... [-]
Espanja Madrid
September 2019
Full-time
Part-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi

Kurssit

Campus FP

Kaikki sujuu: määritetty tietokoneita ja verkottuneet asennetut sovellukset ja päivitetään. Kaikki valmiina. Tullut olennainen ammattilainen IT-alalla ja ohjaa kaikkia os ... [+]

Kaikki sujuu: määritetty tietokoneita ja verkottuneet asennetut sovellukset ja päivitetään. Kaikki valmiina. Tullut olennainen ammattilainen IT-alalla ja ohjaa kaikkia osatekijät toimivat kunnolla.

Tavoitteet

Asentaa, konfiguroida ja ylläpitää mikrotietokone, eristetty tai laajoja järjestelmiä ja lähiverkkoja pienissä ympäristöissä, toiminnan turvaamisesta ja täytäntöönpanopöytäkirjoja laatua, turvallisuutta ja ympäristöä kunnioittaen perustettu. Voit harjoittaa toimintaansa ensisijaisesti yhtiöihin palvelujen mukana myyntiin, kokoonpanoon ja korjauspalvelut, verkkojen ja mikro-computing palveluja yleensä osana IT tukiorganisaatio tai kaikenkokoisten organisaatioiden ja tuottava sektori sektori käytä mikrotietokone ja tietoverkkojen johdon.... [-]

Espanja Madrid
September 2019
Full-time
Part-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Campus FP

DJ voi nyt olla ammatti ja virkatodistus! Voit tarmoa kaikenlaisia ​​tapahtumia ja esityksiä. Te procesarás ja olla sekoittamalla mitä tahansa musiikkityyliä ja voit luod ... [+]

DJ voi nyt olla ammatti ja virkatodistus! Voit tarmoa kaikenlaisia ​​tapahtumia ja esityksiä. Te procesarás ja olla sekoittamalla mitä tahansa musiikkityyliä ja voit luoda omia. Opi omaperäisimmistä tuottaa musiikkia ja visuaalisia ennusteet tekniseen kokoukseen, voit työskennellä useita tapahtumia. Intohimosi musiikkia ja videota on tulevaisuus!

Tavoitteet

Tekniset Video Tiskijukka ja äänet Se on aktiivinen alalla äänen Elokuvatuotanto, videon, television, multimedia, radio, musiikkiteollisuus, esityksiä äänen vahvistaminen ja kiinteistä laitteista sekä yritykset tuota julkisten palvelujen, kuten musiikin baarit, yökerhot, konserttisalit ja festivaaleja sekä ei tarkkaan musiikkitapahtumia kuten muotinäytöksiä, mainonta esityksiä, musiikkitapahtumia jne... [-]

Espanja Madrid
September 2019
Full-time
Part-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Campus FP

Vapauta luovuutesi luoda suuntaanäyttävälle malleja. Hallitsee koko tuotantoprosessin suojeluksessa vaatteiden sen loppuun, ja sukeltaa jännittävään maailmaan tavalla. ... [+]

Vapauta luovuutesi luoda suuntaanäyttävälle malleja. Hallitsee koko tuotantoprosessin suojeluksessa vaatteiden sen loppuun, ja sukeltaa jännittävään maailmaan tavalla.

Tavoitteet

Tee, molemmat mitattuna teollisuuden, vaatteet, tarvikkeet ja muiden tekstiilien kohteita, jotka täyttävät laatuvaatimukset, turvallisuuteen ja ympäristönsuojeluun. Voit harjoittaa toimintaansa laitoksissa ja teollisuudessa vaatteet ja muoti, omistettu valmisteluun ja leikkaus-aineiden tuotantoa vaatteet, teolliseen viimeistelyyn ja vaatetustarvikkeet nahan ja tekstiilien ja tekstiilituotteiden kotiin, teollisuuden ja urheilua. Samoin voit harjoittaa liiketoimintaa sitoutunut tekemään pukuja kuin laitoksissa.... [-]

Espanja Madrid
September 2019
Full-time
Part-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi

Campus FP

Campus FP

CampusFP
Address
Madrid, Community of Madrid, Espanja
Verkkosivusto
Puhelin
+34 911 83 31 22