Lue virallinen kuvaus

Cambridge Institute on yksityinen koulutuskeskus, joka on erikoistunut kielikoulutukseen, pääasiassa englanniksi, espanjaksi, ranskaksi ja saksaksi, jolla on todistettu alan kokemus ja kansainvälinen kattavuus. Työmme menetelmät ovat taattu menestys niille opiskelijoille, jotka ovat sitoutuneet koulutusohjelmiimme, joille tarjoamme laatua, innovaatiota ja opetussuunnitelmaa, joka on täysin mukautettu heidän tarpeisiinsa. Tällä filosofialla Cambridge Institute nyt alan eturintamassa ja työskentelee päivittäin päättäväisesti omaksumalla tämä asema myös tulevaisuudessa ansaitsemalla opiskelijoiden luottamusta ja kunnioitusta. Tarjoamme laajan palveluvalikoiman kielten oppimisen helpottamiseksi sekä päivittäisessä käytössä että työssä. Lisäksi panostamme oppilaiden aktiiviseen osallistumiseen ja kaikkien kielten perusvalmiuksien kehittämiseen: kuunteluun, lukemiseen ja kirjoittamiseen. Valitsemallasi kurssilla Cambridge Institute päätavoitteena on optimoida opiskelijamme potentiaali parhaiden resurssien avulla. Meitä tukevat kokemuksemme ja kansainvälinen arvostus, jotka ovat vuosien kovaa työtä.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti
  • Espanjalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

Cambridge Institute

Jos haluat opiskella espanjaa nauttimalla UNFORGETTABLE HOLIDAY -tapahtumassa ja tutustumalla maan kulttuuriin, Cambridge Institute on mitä etsit. Tässä koulussa tarjoamm ... [+]

INTENSIVE SPANISH LANGUAGE KURSSI MADRIDISSA

Etkö ole vielä suunnitellut lomaasi? Cambridge Institute esittelee tarjouksen, jota et voi kieltäytyä.

Jos haluat opiskella espanjaa nauttimalla UNFORGETTABLE HOLIDAY -tapahtumassa ja tutustumalla maan kulttuuriin, Cambridge Institute on mitä etsit. Tässä koulussa tarjoamme laajan valikoiman koulutusohjelmia tarpeidesi mukaan Espanjan kulttuurin ytimessä: Madridissa.

Hyödynnä tätä tilaisuutta! Tule ja paranna espanjaa Madridissa, tavata ihmisiä eri puolilta maailmaa ja nauti Espanjan pääkaupungin ilmastosta, ruoasta ja charmista.

Missä?

Cambridge Institute Espanja, kansainvälinen koulu, sijaitsee kuuluisalla Plaza España -alueella Madridissa (Espanja), joka on yksi kaupungin suurimmista nähtävyyksistä. Tarjoamme espanjalaisia ​​kielikursseja ulkomaalaisille kaikille tasoille ja kaikille profiileille.... [-]

Espanja Madrid
Request Info
Espanjalainen
Full-time
1 viikko
Kampus
Lue lisää suomeksi