Barcelona Flight School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

At Barcelona Flight School, Pyrimme tarjoamaan opiskelijoille parasta laatua koulutus mahdollista, koska tämä tekee ero onnistumisen ja epäonnistumisen myöhemmin uransa. Airlines aina etsiä paras koulutetut hakijat, ja testaa ja arvostavat thier todelliset tiedot ja lento standardeja commiting uuteen vuokraus.

Siksi otamme koulutus hyvin vakavasti, ja valmistelee teitä ei vain siirtää tentit ja lennon arvioita, mutta voit saavuttaa huippuosaamista riittävän suuri varmistamaan, että teillä on suurin mahdollisuus, kun se tulee soveltamaan for linjan työtä.

meidän Training Koulutusohjelmamme on sertifioitu Euroopan lentoturvallisuusvirasto (EASA) osan FCL asetuksissa, ja niiden tarkoituksena on auttaa ohjaajaoppilaille saavuttaa vaaditut Oppimistavoitteet ja Flight kokemus pienin ajan sisään tarvitaan, vaikka maksimointi työllistymismahdollisuuksia lentoyhtiöiden kanssa.

Barcelona Flight School on sertifioitu espanjalainen EASA edustaja, Agencia Estatal de Seguridad Aérea (EASA), kuten Aviation Training Organization (ATO), jonka numero on E-ATO-037.

Meidän Resurssit

Barcelona Flight School on ylivoimaisesti suurin toimija Sabadell Lentokenttä, Barcelonan luonnollisen liiketoiminnan ja General Aviation lentokentälle, ja täysin toimii La Cerdanya Airport, hallintaan ja tehokkaasti tarjota lentokenttä- palveluja Academy perusta, mutta myös suuri joukko ohimenevä lentokoneita, jotka tulevat nauttia uskomattoman maiseman ja maisemat sijainti ja sen alueella.

Kun suuri laivaston useamman 40 lentokoneita, joista suurin osa on varustettu digitaalinen glass cockpits, ja oman Maintenance & Repair Shop, koulutuksesi lepää vakuutti meille. Ammattitaitoinen ja hyvin kokenut Teoreettinen ja Flight ohjaajat auttaa sinua aina edetä oman koulutuksen suunnitelma.

Barcelona Flight School on myös osa Barcelona Aviation Center, jossa on mahdollista harjoittaa muihin ilmailualan toiminnasta, kuten Aerobatic Flight, Liitely ja Ultraligths.

Sijaintimme Viihtyvän Barcelona, ​​yksi parhaista kaupungeista maailmassa, kun opit. Työskentely vaikea ansaita tulevaa uraa ohjaajana ei tarkoita et voi ottaa taukoa nauttia rannoista tai teatterit at elinvoimainen pääkaupunki Kataloniassa. Itse asiassa mikään muu kaupunki maailmassa voi tarjota tällainen yhdistelmä lento-olosuhteiden ja mukavuutta opiskelija:

Awesome sää - et lentää enemmän päivää Hyvät liikenneyhteydet ja viestintä - kansainvälisen opiskelija International, maailmanlaajuinen asenne - tunnet olosi kotoisaksi Hieno kulttuuri, silmälasit ja gastronomia - tauon Keskiarvon yläpuolella elämänlaatu - keskittyä koulutukseen

Historiamme Barcelona Flight School, on ollut edelläkävijä lentäjäkoulutusta Espanjassa, ilmailun koulutusta vuodesta 1,953. Sen alusta lähtien, meidän koulu on kouluttanut yli 4.000 lentäjiä ja on aktiivinen aina edistää kaikenlaisia ​​ilmailun kurssien, ovatko ne varten ab-initio lentäjäkoulutusta tai toistuvia ja valmennus.

Olemme tällä hetkellä tunnustettu EASA ATO (Aviation Training Organization), jonka numero on E-ATO-037. Vuodesta 15 syyskuu 2011 meidän ilmailuopistolle tunnistaa EASA Koulutus Organisaatio sekä Modular ja Integrated helikopteriliikennelentäjän ATPL (A) kurssia. Koska 14 heinäkuu 2011 olemme lupa kouluttaa tulevia pilotteja kohti Modular ansiolentäjän lupakirja CPL (A) Vuodesta 13 elokuu 2010 olemme valtuutettu antamaan Matkustamomiehistön koulutusta. Vuodesta 10 joulukuu 2009 olemme myös tyyppikoulutusorganisaatiossa-H (tyyppikoulutus koulutusorganisaation) hyväksytään hakijat kohti Robinson Helikopterit malli R22 ja R44 tyyppikelpuutusten. Vuodesta 14 huhtikuu 2009 olemme hyväksytty Flight School ja Flight Center for ultralights. Vuodesta 07 marraskuu 2001, olemme myös tunnustaneet EASA FTO (Flight Training Organisation), jonka numero on E-FTO-020 valtuutetaan antamaan maahan koulun ja lentokoulutus koulutukseen hakijoille kohti PPL (A) lisenssit ja modulaarisia kursseja saada mittarilentokelpuutus IR (A) ja usean moottorin Rating ME (), JAR-FCL 1.055 mukaisesti. Vuodesta 20 helmikuu 1999 meillä on varmennettu koska Flight School ja Flight Center for purjelentokone meidän tukikohdassa La Cerdanya Aerodrome. Koska marras 10, 1,953 me on sertifioitu sillä koulutuskeskus Aircraft Private Pilot (PPL-) koulutus, Helikopteri Private Pilot (PPL-H) koulutus- ja Glider Pilot koulutusta.

Mikään muu yksittäinen koulu Espanjassa on sama kokemus koulutus tulevaisuudessa lentäjien kuin Barcelona Flight School. Tämä seikka, pariksi poikkeuksellinen sää ja erinomainen laivastoa sekä ohjaaja joukkue, tekee koulu luonnollinen valinta vakava opiskelija.

Sijainnit

Barcelona

Euro Flight Support S.L.

Osoite
Barcelona Flight School,
Aeroport de Sabadell,
Sabadell

08290 Barcelona, Katalonia, Espanja
Puhelin
+34 935 32 38 58