Lue virallinen kuvaus

At Barcelona Flight School, Pyrimme tarjoamaan opiskelijoille parasta laatua koulutus mahdollista, koska tämä tekee ero onnistumisen ja epäonnistumisen myöhemmin uransa. Airlines aina etsiä paras koulutetut hakijat, ja testaa ja arvostavat thier todelliset tiedot ja lento standardeja commiting uuteen vuokraus.

Siksi otamme koulutus hyvin vakavasti, ja valmistelee teitä ei vain siirtää tentit ja lennon arvioita, mutta voit saavuttaa huippuosaamista riittävän suuri varmistamaan, että teillä on suurin mahdollisuus, kun se tulee soveltamaan for linjan työtä.

meidän Training Koulutusohjelmamme on sertifioitu Euroopan lentoturvallisuusvirasto (EASA) osan FCL asetuksissa, ja niiden tarkoituksena on auttaa ohjaajaoppilaille saavuttaa vaaditut Oppimistavoitteet ja Flight kokemus pienin ajan sisään tarvitaan, vaikka maksimointi työllistymismahdollisuuksia lentoyhtiöiden kanssa.

Barcelona Flight School on sertifioitu espanjalainen EASA edustaja, Agencia Estatal de Seguridad Aérea (EASA), kuten Aviation Training Organization (ATO), jonka numero on E-ATO-037.

Meidän Resurssit

Barcelona Flight School on ylivoimaisesti suurin toimija Sabadell Lentokenttä, Barcelonan luonnollisen liiketoiminnan ja General Aviation lentokentälle, ja täysin toimii La Cerdanya Airport, hallintaan ja tehokkaasti tarjota lentokenttä- palveluja Academy perusta, mutta myös suuri joukko ohimenevä lentokoneita, jotka tulevat nauttia uskomattoman maiseman ja maisemat sijainti ja sen alueella.

Kun suuri laivaston useamman 40 lentokoneita, joista suurin osa on varustettu digitaalinen glass cockpits, ja oman Maintenance & Repair Shop, koulutuksesi lepää vakuutti meille. Ammattitaitoinen ja hyvin kokenut Teoreettinen ja Flight ohjaajat auttaa sinua aina edetä oman koulutuksen suunnitelma.

Barcelona Flight School on myös osa Barcelona Aviation Center, jossa on mahdollista harjoittaa muihin ilmailualan toiminnasta, kuten Aerobatic Flight, Liitely ja Ultraligths.

Sijaintimme Viihtyvän Barcelona, ​​yksi parhaista kaupungeista maailmassa, kun opit. Työskentely vaikea ansaita tulevaa uraa ohjaajana ei tarkoita et voi ottaa taukoa nauttia rannoista tai teatterit at elinvoimainen pääkaupunki Kataloniassa. Itse asiassa mikään muu kaupunki maailmassa voi tarjota tällainen yhdistelmä lento-olosuhteiden ja mukavuutta opiskelija:

Awesome sää - et lentää enemmän päivää Hyvät liikenneyhteydet ja viestintä - kansainvälisen opiskelija International, maailmanlaajuinen asenne - tunnet olosi kotoisaksi Hieno kulttuuri, silmälasit ja gastronomia - tauon Keskiarvon yläpuolella elämänlaatu - keskittyä koulutukseen

Historiamme Barcelona Flight School, on ollut edelläkävijä lentäjäkoulutusta Espanjassa, ilmailun koulutusta vuodesta 1,953. Sen alusta lähtien, meidän koulu on kouluttanut yli 4.000 lentäjiä ja on aktiivinen aina edistää kaikenlaisia ​​ilmailun kurssien, ovatko ne varten ab-initio lentäjäkoulutusta tai toistuvia ja valmennus.

Olemme tällä hetkellä tunnustettu EASA ATO (Aviation Training Organization), jonka numero on E-ATO-037. Vuodesta 15 syyskuu 2011 meidän ilmailuopistolle tunnistaa EASA Koulutus Organisaatio sekä Modular ja Integrated helikopteriliikennelentäjän ATPL (A) kurssia. Koska 14 heinäkuu 2011 olemme lupa kouluttaa tulevia pilotteja kohti Modular ansiolentäjän lupakirja CPL (A) Vuodesta 13 elokuu 2010 olemme valtuutettu antamaan Matkustamomiehistön koulutusta. Vuodesta 10 joulukuu 2009 olemme myös tyyppikoulutusorganisaatiossa-H (tyyppikoulutus koulutusorganisaation) hyväksytään hakijat kohti Robinson Helikopterit malli R22 ja R44 tyyppikelpuutusten. Vuodesta 14 huhtikuu 2009 olemme hyväksytty Flight School ja Flight Center for ultralights. Vuodesta 07 marraskuu 2001, olemme myös tunnustaneet EASA FTO (Flight Training Organisation), jonka numero on E-FTO-020 valtuutetaan antamaan maahan koulun ja lentokoulutus koulutukseen hakijoille kohti PPL (A) lisenssit ja modulaarisia kursseja saada mittarilentokelpuutus IR (A) ja usean moottorin Rating ME (), JAR-FCL 1.055 mukaisesti. Vuodesta 20 helmikuu 1999 meillä on varmennettu koska Flight School ja Flight Center for purjelentokone meidän tukikohdassa La Cerdanya Aerodrome. Koska marras 10, 1,953 me on sertifioitu sillä koulutuskeskus Aircraft Private Pilot (PPL-) koulutus, Helikopteri Private Pilot (PPL-H) koulutus- ja Glider Pilot koulutusta.

Mikään muu yksittäinen koulu Espanjassa on sama kokemus koulutus tulevaisuudessa lentäjien kuin Barcelona Flight School. Tämä seikka, pariksi poikkeuksellinen sää ja erinomainen laivastoa sekä ohjaaja joukkue, tekee koulu luonnollinen valinta vakava opiskelija.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

Barcelona Flight School

Integrated ATPL (A) Ohjelma on liikennelentäjän Pilot kurssi täydentää MCC Airbus A320 tai Beechcraft King Air B200, osoitetaan niille, jotka ovat todellisia tosissaan sa ... [+]

Integrated ATPL (A) Ohjelma on liikennelentäjän Pilot kurssi täydentää MCC Airbus A320 tai Beechcraft King Air B200, osoitetaan niille, jotka ovat todellisia tosissaan saada lentoyhtiön työtä.

Tämä ohjelma on ab-initio kurssi osoitettu kaikille niille tulevia pilotteja, jotka haluavat saada CPL (ansiolentäjän License) kanssa ME (Multi-moottori) ja IR (Instrument) arvosanat sekä teoreettista tietämystä kohti ATP License .

Myös ohjelman sisällä, opiskelija täydentää MCC (Multi-crew koordinointi) vaadittavan koulutuksen toimia FO (ensimmäinen Officer) usean ohjaajan liikenneluokan ilma, välttämätön palveluksessa lentoyhtiön kumppanimme tilat .

Lisäksi lento opiskelijoille integroidun ATPL Program on yksinoikeus käyttää useita vaihtoehtoja, joiden tarkoituksena on tehdä tämän kurssin turvallisin investointi, joka auttaa sinua voittamaan kaikki esteet ilmailualan koulutusta valmistautuessaan voit olla valmis lentoyhtiön haastattelussa mahdollisimman lyhyessä aikajänne.... [-]

Espanja Barcelona
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
55 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Barcelona Flight School

Lennonopettajakelpuutus (FI) Course on ensimmäinen ja helpompi tapa lisätä lentomatkasta omaan lokikirjaan ennen hakemassa Airline. Suoritettuaan tarvittavan koulutuksen, ... [+]

Lennonopettajakelpuutus (FI) Course on ensimmäinen ja helpompi tapa lisätä lentomatkasta omaan lokikirjaan ennen hakemassa Airline.

Suoritettuaan tarvittavan koulutuksen, Lennonopettajakelpuutus voit toimia Lennonopettajakelpuutus, opetus Groundschool ja tarjoamalla lentokoulutus muille opiskelijoille.

Kun työtä Lennonopettajakelpuutus at Flight School on yksi parhaista tavoista mahdollista rakentaa tuntia, kun koulutus muut lentäjät ja vakiinnuttaa purjehtii taitoja merkintä työ osaksi ilmailun, joka samaan aikaan, voit pysyä yhteydessä Airline Pilot työmarkkinoilla.

Barcelona Flight School on valtuutettu keskustaan ​​Agencia Estatal de Seguridad Aérea alle EASA osan FCL kanssa ATO numero E-ATO-037 antaa lentokoulutus, yli 60 vuoden kokemus.... [-]

Espanja Barcelona
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
9 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Barcelona Flight School

Instrument Rating (IR) Kurssin tavoite on saavuttaa oppimisen välineet jauhettua koulun ja lentokoulutusta, osaaminen ja kokemus saamiseksi IR (A) luokkamerkintöineen. Op ... [+]

Instrument Rating (IR) Kurssin tavoite on saavuttaa oppimisen välineet jauhettua koulun ja lentokoulutusta, osaaminen ja kokemus saamiseksi IR (A) luokkamerkintöineen. Opiskelijan on oltava PPL (A) tai CPL (A) lisenssin mukaisesti saatua osan FCL.

Lopussa tietysti opiskelijan on osoitettava vaadittua tasoa tiedon mukaisten oikeuksien haltijan oikeudet on IR (A), kuten teko päällikkönä yksimoottorisella tai monimoottorisella ilma IFR IMC (mittarisääolosuhteissa) alas päätöksen korkeus 200ft.

Kaikki maa koulu on oltava läsnä paikan päällä ja opiskelijoiden tulee osallistua vähintään 75% luokan istuntoja kunkin aiheen saadakseen AESA (Agencia Estatal de Seguridad Aérea) tentit.... [-]

Espanja Barcelona
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
12 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Barcelona Flight School

Tämä ATPL ohjelman avulla voit saada ATPL lisenssin askel askeleelta, modulaarisesti lähestymistapa läpi sarjan yksittäisten kurssien ja lisenssien että voit ottaa mukaan ... [+]

Tämä ATPL ohjelman avulla voit saada ATPL lisenssin askel askeleelta, modulaarisesti lähestymistapa läpi sarjan yksittäisten kurssien ja lisenssien että voit ottaa mukaan oman aikataulun ja tarpeiden mukaan. Koska saat on aiempaa ilmailualan kokemus, että voi olla, tämä ohjelma avulla voit räätälöidä ATPL koulutusta todellista tilannetta, hyödyntämällä mitään lisenssiä voi jo olla.

Koska jokainen moduuli tai kurssi on riippumaton muista, ja antaa sinulle yksittäisen luvan tai pätevyyttä, sinun ei tarvitse ottaa ne kaikki kerralla. Sen sijaan voit tahdin, jolla voit toteuttaa kunkin moduulin ja hankkia kaikki tieto ja kokemus saada oman ATPL lisenssi, jonka voit saada, kun olet suorittanut kaikki moduulit. Matkan varrella, voit myös saada kaikki yksittäiset tutkinnot kuten PPL, CPL, ME-IR ja MCC, päätyttyä kunkin moduulin. Barcelona Flight School on valtuutettu keskustaan ​​Agencia Estatal de Seguridad Aérea alle EASA osan FCL kanssa ATO numero E-ATO-037 antaa lentokoulutus, yli 60 vuoden kokemus.... [-]

Espanja Barcelona
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
18 - 24 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi