Aula Creactiva

Esittely

Lue virallinen kuvaus

meistä

Aula Creactiva on yksityinen koulu, jolla on oma tutkinto, joka on erikoistunut luovuutta, joka tarjoaa opetusohjelmia ihmisille, jotka haluavat jotta olla luova vuonna molemmilla uransa ja elämänsä. Akateeminen ohjelmat kattavat neljä aluetta: Graafinen suunnittelu, Web Design, digitaalinen markkinointi ja mainonta luovuus. Aula Creactiva on nyt yhteisössä yli 6000 opiskelijaa yli 20 maassa. Se on allekirjoittanut yli 600 yritystä harjoittelun sopimuksia ja on kouluttanut ammattilaisia ​​yli 500 yritystä.

Aula Creactiva on projekti aloitettiin vuonna 2002 Santiago de la Quintana, joka on lisäämällä erilaisia ammattilaisia ja opettajat, jotka tekevät joukkue jolla on laaja kokemus ja on sama näkemys.

näkymä

Ole koulu vertailukohta luovuutta.

tehtävä

Tarjoamme erikoistunutta akateemista ohjelmia luovia ihmisiä, jotka haluavat olla luovempia sekä uransa ja elämänsä

arvot

proaktiivisuus

Otamme vastuun syy asioita tapahtuu ja siirtää tätä filosofiaa opiskelijoille. Ohitimme toiminta toimimaan myönteisesti kaikissa tilanteissa kohtaamme päivittäin. Ennakointi tarkoittaa kaappaamasta käyttäytymistämme aktiivisesti aloitteen toteuttamiseen jatkuvaan parantamiseen voimme kehittää toimintaa.

YHTEISTYÖ

Edessä vallitseva kilpailukykyä yhteiskunnassamme, olemme sitoutuneet yhteistyöhön. Uskomme, että jakamista ja yhteistyötä korkein ja jalo tavoitteet saavutetaan.

sopeutuminen

Maailmamme muuttuu jatkuvasti. Joustavuus on avain tulkita ja sisällyttää tapahtuvat muutokset organisaatioissa. Akateeminen ohjelmat ovat jatkuvasti mukautettava jatkuvasti kokemia muutoksia yhä pidemmälle digitalisoidun ja globalisoituvassa maailmassa.

KASVU

Henkilökohtainen kasvu on elämän projekti. Uskomme, että tieto on aina liitettävä elämänkokemusta, joka avartaa näköaloja ja tekee meistä ehjä, täydellisempää ja onnellisempia ihmisiä.

RESPECT

Uskomme molemminpuolinen tunnustaminen. Uskomme yksilön ja niiden kyky päättää vapaasti heidän nykyisten ja tulevaisuudestaan. Tunnemme syvää kunnioitusta kaikkien elävien olentojen ympärillämme ja planeetta, joka on yhteinen kotimme.

PASSION

Haluamme elää joka hetki ikään kuin se olisi viimeinen. Laitamme kaikki innostusta kaikissa toimiin ryhdymme. Uskomme, että intohimo on moottorina illuusiot ja unelmista tulee totta.

AVOIMUUS

Vaalitaan avoimuuden se tuottaa vilpitön ja pitkäaikaisia ​​suhteita meidän opiskelijoiden, meidän kouluttajien ja kumppaneillemme. Kaikki toiminta perustuu luottamukseen ja molemminpuoliseen kunnioitukseen.

INNOVAATIO

Olemme aina varuillaan integroida uusia suuntauksia esityslistojemme ja toimintaa. Ilman innovaatioita ei ole kasvua, ei tulevaisuutta. Kaikki kurssimme päivitetään vuosittain sisällyttää uusia käsitteitä, ideoita ja tekniikoita.

KIITOS

Meidän opiskelijat ovat ehtymätön positiivisia kokemuksia. Arvostamme asenteita ja toimia, koska ne ovat aina myönteinen vaikutus elämäämme. Uskomme, että kiitollisuus on syvä ja voimakas tunne, joka helpottaa suhteita kaikkien ihmisten ympäristössämme.

HONESTY

Itsekritiikki kohtaamme virheistä ja etsiä tehokkaimpia keinoja niiden voittamiseksi, parantaa kaiken, mikä on tarpeen ja joka johtaa lisääntyneeseen tyytyväisyys opiskelijoiden, kouluttajien ja kumppanit.

SITOUTUMINEN

Olemme tietoisia vaikutusta toimintamme ihmisiin, yhteisöön ja planeetan elämme. Joten yritämme lisäarvoa yhteiskunnalle tekojemme, levittää arvoja ja ympäristöä kunnioittaen.

metodologia

Vuonna Aula Creactiva haluamme on kouluttaa ammattilaisia ja ihmisiä, koska uskomme, että pätevä koulutus ei perustu pelkästään kognitiiviseen näkökohtiin, vaan myös kehitettäessä asenteita, taitoja ja kykyjä, joiden avulla voimme jotta paremmin ymmärtämään toisiaan, rakentaa luottamusta ja uskaltaa etsiä uusia tapoja tehdä asioita.

Akateemisen ohjelmia tarjotaan Aula Creactiva seuraavia etuja:

 • 100% käytännön luokat
 • Opettajat opetuskokemus sekä ammatillinen
 • Tiimityö ja yksittäiset
 • Neuvoja tehdä portfolio
 • Katselu ja analyysi ajankohtaisista kampanjoista
 • Pääsy erityisjulkaisuissa
 • Tiedot konferenssit, messut, festivaalit ja näyttelyitä
 • Tietoa kilpailuja opiskelijoille
 • opetusmateriaali
 • informatiivinen blogi
 • henkilökohtainen ohjaus
 • Yksi tietokone opiskelijaa kohden
 • Internet-yhteys
 • suositeltava kirjallisuusluettelo
 • tutkintotodistus
 • Bag elämäntyöstään
 • Convention liiketoimintatapoja
 • Luova konferensseja, taide johtajat, elokuvantekijät, muusikot, valokuvaajat ...

Sijainnit

Madrid

Osoite
c/ Mejía Lequerica, 12 28004 Madrid España
28004 Madrid, Madridin yhteisö, Espanja

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: