Asociación Profesional de Criminólogos de España

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Useita vuosia, Professional kriminologit ry Espanja, aloitti maaliskuussa koko Espanjassa, suurella menestyksellä sekä ammatillisia tehtäviä, kuten kursseja ja käytännön toimintaa he esiintyivät. Johtuen pystysuora kasvu, on ollut useita ammattilaisia luomaan tämän foorumin, vaikka se liittyy, se on täysin riippumaton.

Vuodesta 2020 Professional ry kriminologit Espanjan ( ASPROCRIME ) on saanut kaikki hänen opetuslohkosta organisaatiotamme, jolla oli jo sopimuksia muiden yksiköiden, ja siksi tarjota parasta mahdollista laatua opiskelijat, jotka ovat kiinnostuneita oikeuslääketieteen tieteeseen. Lyhyesti sanottuna he luottavat meihin koulutuksen osasto, mutta olemme itsenäinen yritys.

Kiitos kontakteja ASPROCRIME , ja sen hyvät kansalliset suhteet, mutta ennen kaikkea kansainvälisiä, voivat tarjota käytännön, seminaareja ja työpajoja korkeinta teknologiaa käyttöömme.

Nykyään ammattilaiset etsivät kursseja, joilla todella oppia, ja he voivat antaa sinulle käyttää oman uran. Siksi on enemmän kysyntää kurssit, jotka johtavat oma otsikko (sekä virallisen että ei - muodollista koulutusta), jonka kurssien johtavat viralliset astetta (puutteessa erikoistumisen siitä).

Sijainnit

Madrid

Osoite
Calle del Alcalde Sáinz de Baranda,38
28009 Madrid, Madridin yhteisö, Espanja

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tällä hetkellä ei ole ohjelmia näyttää

Tarkenna hakua edellä, tutustu suosittuja luokkia alle tai suorittaa hakusanan.


... or simply by choosing your degree: