The American College in Spain

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Ovien avaaminen valoisampaa tulevaisuutta

Aloita yliopistouralle Marbellassa, siirtää Yhdysvaltoihin ja saada tutkinto hyväksytty amerikkalaisen yliopiston.

Edut American University System

Aloita yliopistouralle Marbellassa, siirtää Yhdysvaltoihin ja saada tutkinto akkreditoitu amerikkalaisen yliopiston

Osallistu kahden vuoden tutkinto Espanjassa ja viimeistely Yhdysvalloissa ansaita tutkinto amerikkalaisen yliopiston

25 vuoden kokemus ja yli 12000 opiskelijoita yhtyä menestys ohjelmia.

Onnistuminen American University System

Tutkinto amerikkalaisen yliopiston on hyvä tapa päästä työelämään. Se lisää myös mahdollisuuksia saada työviisumi Yhdysvalloissa, jossa merkonomien mahdollisuus oikeutettujen työviisumi Yhdysvalloissa.

Joustavuus ja Fluidity

Yliopisto järjestelmä Yhdysvalloissa on tunnettu sen joustavuus monin tavoin. Yksi tärkeimmistä asioista on se, että se mahdollistaa opiskelija suorittaa ensimmäisen 2 vuoden tutkimukset ennen kuin julistaa pääaineen. Tämä järjestelmä, joka tunnetaan nimellä 2 + 2, on erottuva akateeminen elementti, koska se mahdollistaa opiskelijoille mahdollisuuden aloittaa kahden ensimmäisen vuoden General koulutuksellisten antaa heille aika uransa. American College Espanjassa noudattaa samaa mallia: opiskelijat aloittavat kahden ensimmäisen vuoden opinnot Marbella, ja siirtää Pohjois-Amerikassa, jossa ne keskittyvät niiden erikoistumisen ja saada astetta. Tämä prosessi on lisäetu, koska se auttaa opiskelijoille vähitellen sopeutua amerikkalainen kieli, tyyli oppimisen, ja kulttuuri, mutta jolla on pienempi taloudellinen rasitus perheitä.

Prestige amerikkalainen Degree

American College Espanjassa (ACS) on ensimmäinen Pohjois-Amerikan University Andalusiassa. Sijaitsee Marbellan (Málaga), American College Espanjassa tarjoaa opetussuunnitelma perustuu USA: n yliopistojen järjestelmä. Opiskelija voi aloittaa Espanjassa niiden kahden ensimmäisen vuoden opinnot täyttämällä niiden yleissivistys kursseja vaaditaan kaikilta Yhdysvaltain yliopistot. Päätyttyä näiden kahden vuoden aikana, opiskelijat siirretään Pohjois-Amerikan yliopiston (USA tai jokin muu yliopisto Euroopassa, joka tarjoaa Pohjois-Amerikan yliopistolaitoksen), jossa he voivat suorittaa tutkinnon: BA (kandidaatti), BBA (Bachelor of Business Administration) tai BSc (kandidaatti).

  • Yli 12000 entisten opiskelijoiden lähes 40 eri kansallisuutta ovat luottaneet meidän ohjelmassa.

Pohjois-Amerikan järjestelmä, opiskelijat tulee suorittaa joukko yleisiä kursseja kahden ensimmäisen vuoden opintonsa, monenlaisia ​​tieteenaloja, ennen kuin ne asettuvat niiden lopullista korkeakoulututkinnon. USA opintosuunnitelma perustuu modulaariseen järjestelmään tunnetaan ov ja opiskelijat arvioidaan järjestelmän avulla "Jatkuva arviointi" jonka avulla ne voivat tietää, mitä heidän koulumenestys on aina.

Suoritettuaan kahden ensimmäisen vuoden (tai neljä lukukautta) ja niitä vastaavat ov, opiskelijat voivat siirtää Yhdysvaltain yliopistojen josta ne suorittaa tutkinnon. Tämä tunnetaan University siirto-ohjelma, Tai 2 + 2.

Arvostusta opiskelleiden amerikkalaisessa yliopistossa jotta päästä kansainvälisille työmarkkinoille ja mahdollisuudet hankittuaan asiaa työviisumit Yhdysvalloissa, on etuja, jotka nousevat yhä kesken kansainvälisten opiskelijoiden koskaan päivä. USA miehittää kärkipaikan kuin valitun kohde opiskelijoiden ja amerikkalaisten yliopistojen katsotaan olevan paras maailmassa.

American College Espanjassa helpottaa pääsyä amerikkalaisen yliopiston järjestelmään ja keskittää sen tavoitteet en tarjoamaan opiskelijoille koulutusta korkeimman tason asetus, joka edistää kriittistä ajattelua peruspilarina sen perusta.

Marbellan Campus

tilat American College Espanjassa sijaitsevat Marbella (Málaga) in asuinalueella Sierra Blanca, vuonna sydämessä Milla de Oro Costa del Sol. Marbella on tunnettu siitä, että yksi kauneimmista kosmopoliittinen kohteisiin Euroopassa. Se sijaitsee pankit Välimeren ja varmuuskopioi pitkin vuoria, joka takaa, että asukkaat saavat vakaa ilmasto ympäri vuoden. Se sijaitsee alle tunnin päässä rautatieasemasta ja Málagan lentokentälle, joka tarjoaa asukkaille pääsyn useimpien Euroopan pääkaupungeissa.

Meidän kampuksella on luokkahuoneissa varustettu viimeisin tekninen kehitys, ja ne on suunniteltu pienemmille ryhmilleSallien henkilökohtainen opetus kokemus ja jatkuvaa valvontaa opiskelijoille tiedekunnan.

Päätavoitteena ACS on tarjota opiskelijoille paras akateeminen, henkinen ja sosiaalinen valmistelu, jotta ne voidaan integroida itse osaksi amerikkalaisen yliopiston järjestelmään ja näin saatiin haluttu aste. Tämä puolestaan ​​antaa niille mahdollisuuden kehittää koko elämän osaava ja sitoutunut jäsenten globaalissa yhteiskunnassa.

Kotelo

American College Espanjan auttaa sen opiskelijat ja heidän perheilleen järjestää eri asumisen vaihtoehtoja, erityisesti niille, jotka eivät asu Aurinkorannikon. Hallinto-osasto ja opintotukijärjestelmästä palvelun meidän kampuksen voi auttaa etsinnässä ja vuokraus huoneistoja, vuokrata asuntoa perheiden alueella, tai oleskelevat hotellit alueella.

Urheilu ja aktiviteetit

Kiitos välisen sopimuksen ACS ja Manolo Santana Racquets Club, opiskelijat voivat harjoitella ja pelata erilaisia ​​urheilutapahtumia, kuten: tennis, racquetball, yleinen kunto, uinti, ja taistelulajeja. Klubi, jonka perustaja on Manolo Santana, entinen Wimbledon, US Open, ja Rolland Garros mestari, on 6 tenniskenttää, 4 racquetball tuomioistuimet, kuntosali, kuntosali, aerobinen areena, uima-allas, ja ravintola / kahvila.

Sijainnit

Marbella

Osoite
Centro Comercial Le Village Carretera de Istán, km1
29602 Marbella, Andalusia, Espanja

Davie

Osoite
3501 Davie Rd,
FL 33314 Davie, Florida, Yhdysvallat