Read the Official Description

MIKSI MARKKINAT ACADEMY?

Markets Academy syntyy kokemuksesta muodostavien kauppiaat vuosien OSTC, monikansallinen Prop-Trading, joka on erikoistunut sijoittamaan oman pääoman eri markkinoilla maailmanlaajuisesti.

Markkinoita Academy tavoitteena, muoto oman järjestelmän kiinnostuneille rahoitusmarkkinoilla ja kaupankäynnin, ei ihmelääkkeillä, joka perustuu sen vankka kokemus alalta.

"Olemme kauppiaiden me kauppiaiden"

Opettajamme ovat ammattitaitoisia kauppiaat, jotka ovat yhdistäneet kokemus markkinoilla eri tuotteiden ja strategioita, kiinnostus opetus niille, jotka haluavat oppia, tarjoaa täydellisen koulutusohjelmia, jotta voit olla menestyksekäs kauppias.

MITÄ on filosofiaa?

Vuosien varrella olemme kehittäneet oman koulutusjärjestelmän palkkaamiseen uutta valmistuneille OSTC opiskelijoille. Tarjoamme koulutusta, sekä teoreettisia että käytännön, monenlaisia ​​kansainvälisten markkinoiden kautta "kaupan labs".

Lisäksi tekniset näkökohdat, meidän koulutus kuuluu pääasiassa riskienhallinnan ja kaupankäynnin psykologian.

"FORMAMOS TRADERS, TE muodostettu You"

MIKSI MARKKINAT AkAtemiA erilainen?

ADM ei ole akatemia enemmän. Mallissa pidämme tärkeänä psykologian kaupan ja riskienhallinnan pilarin menestyksen kauppiaat, koska se on niin tärkeää oppia voittaa ja oppia hallitsemaan ja ottamaan mahdolliset tappiot.

Meidän kirjain on luottamus myöntämä kansainvälinen joukko kaupan muodostumista oman kauppiaille.

Tarjoamme koulutusta, jolla opiskelija on opittava turvallisuutta, ja toimimme pienryhmissä, enimmäkseen käytäntöjä ja mukautettuja luokkia ja tarjoamalla taattu paluuta osallistunut tietysti jos luulet tarpeen.

Muistan OSALLISTUMISOIKEUS VOI MITÄÄN kurssi, johon olet rekisteröitynyt niin usein kuin sinä * ilman kustannuksia.

* Saatavuuden mukaan.

"Olemme sitoutuneet oppia omaan tahtiin"

Programs taught in:
Espanjalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

Academia de Mercados

Tällä kurssilla saavuttavat tason ammattilainen tulkinnassa ja käytön Chartist tekninen analyysi. Samalla sinulla on pääsy henkilökohtaisen kaupankäyntijärjestelmä jolla ... [+]

Esittely

Tällä kurssilla saavuttavat tason ammattilainen tulkinnassa ja käytön Chartist tekninen analyysi. Samalla sinulla on pääsy henkilökohtaisen kaupankäyntijärjestelmä jolla voit vuorovaikutuksessa markkinoiden reaaliajassa, meidän kaupankäynnin huoneessa ammattimaisten elinkeinonharjoittajien.

Kurssin tavoite

Kurssin tavoitteena on hankkia laaja tietämys on toimintaa Chartist tekninen analyysi, teorioita, strategioita, trendianalyysi, muuttaa tai jatkuvuuden luvut ja ennakoivat indikaattorit. Kaikki mukana käytännön harjoituksia reaaliaikaisesti meidän kaupankäyntijärjestelmät.

Joille se voi koskea?

Kurssi on avoin kaikille, jotka haluavat saada perusteellinen, ammattitaitoinen ja käytännöllinen tekninen analyysi ja kartoitus, sopii niille, jotka ovat yleistiedot kaupan tai jotka haluavat kaivaa näitä analyysityökaluja.... [-]

Espanja Madrid Spain Online
Avoin ilmoittautuminen
Full-time
Part-time
Opetus kampuksella
Online
Lue lisää suomeksi
Academia de Mercados

Tällä kurssilla opit kaupan optiomarkkinoilla täysin käytännöllisesti. Alkaen perusasiat, on vastaavat tiedot ja käyttämällä tarvittaessa vaihtoehtoja, joiden arvioidaan ... [+]

Esittely

Tällä kurssilla opit kaupan optiomarkkinoilla tavalla täysin harjoitella. Alkaen perusasiat, on vastaavat tiedot ja käyttämällä tarvittaessa vaihtoehtoja, joiden arvioidaan mahdollisuudet, että nämä tuotteet tarjoavat salkunhoitoa ja trading-toiminta saavutetaan.

Kurssilla on pääsy henkilökohtaisen kaupankäyntijärjestelmä jolla voit vuorovaikutuksessa markkinoiden reaaliajassa, meidän kaupankäynnin huoneessa ammattimaisten elinkeinonharjoittajien.

Kurssin tavoite

Kurssin tavoitteena on tarjota koulutusta, jonka avulla opiskelijat saavuttaa laaja tietämys Kaupankäynti Options syventäminen sekä teorian että käytännön näkökulmasta. Kaikki mukana käytännön harjoituksia reaaliaikaisesti meidän kaupankäynnin tilat.... [-]

Espanja Madrid Seville
Avoin ilmoittautuminen
Part-time
10 päivää
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Academia de Mercados

Tällä kurssilla opit toimimaan täysin käytännöllinen. Alkaen perusasiat, on vastaavat tiedot ja käytön kaupankäynnin välineitä, jotka suorittavat arkeen eri tuotteita saa ... [+]

Esittely

Tällä kurssilla opit toimimaan tavalla täysin harjoitella. Alkaen perusasiat, on vastaavat tiedot ja käytön kaupankäynnin välineitä, jotka suorittavat arkeen eri tuotteita saavutetaan.

Kurssilla on pääsy henkilökohtaisen kaupankäyntijärjestelmä jolla voit vuorovaikutuksessa markkinoiden reaaliajassa, meidän kaupankäynnin huoneessa ammattimaisten elinkeinonharjoittajien.

Kurssin tavoite

Kurssin tavoitteena on tarjota ammatillista ja käytännön koulutuksen ohjelmiston käytöstä, alan terminologian tekninen analyysi, käyttö kaupankäynnin ohjelmisto ja kauppa psykologian, kaikki keskittyen futuurimarkkinoilla ja valuuttamarkkinoilla.

Teoriaharjoutuksien säestää käytännön harjoituksia reaaliaikaisesti meidän kaupankäynnin tilat.... [-]

Espanja Madrid Seville Spain Online
Avoin ilmoittautuminen
Full-time
Part-time
Opetus kampuksella
Online
Lue lisää suomeksi