ALICANTE – ELE USAL

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Playa

Alicante isännöi yksi Espanjan Kielikoulut yliopiston Salamancan (ELE USAL), Vanhin yliopisto Espanjassa ja maailman johtava opetus ja testaus Espanjan vieraana kielenä.

Alicante, tunnetaan maailmanlaajuisesti ”la Millor terreta del món” (kirjaimellisesti, paras paikka maan päällä) on dynaaminen ja avoin kaupunki sijaitsee ns ”Costa Blanca”, on Kaakkois-Espanjassa. Joiden väkiluku on lähes 400000 asukkaan kaupunki on täydellinen paikka oppia espanjaa ja uppoutua Espanjan kulttuuriin. Tulet rakastumaan pitkän Aurinkoisina päivinä meidän kauniit rannat, meidän jännittävä syöminen kohtauksen, meidän legendaarisen yöelämän ja ennen kaikkea, meidän kutsuva ihmisten ja laaja vapaa-ajan ja kulttuuritarjontaa.

maaliskuu

ELE USAL Alicante on keskellä kaupunkia, vain muutaman minuutin päässä rannalta, vanhan kaupungin keskustan ja vapaa-ajan alue. Koulumme tarjoaa monenlaisia ​​kursseja kiinnostuneille oppimiseen, parantaa ja virallisesti todistaa tietonsa Espanjan.

Takaukseen huippuosaamisen yliopiston Salamancan, voit nyt opiskella Alicantessa, vilkas, viihtyisä ja monikulttuurinen kaupunki täynnä historiaa Välimerelle. Odotamme innolla tapaavani teidät!

ELE USAL Alicante on tutkimus keskus BULATS ja SIELE, yhteistyökeskus Instituto Cervantes ja koulutuskeskus kolmikantaisen säätiö.

yleinen

Sijainnit

Alicante

Osoite
Rambla Méndez Núñez, 37
Entreplanta

03002 Alicante, Valencian yhteisö, Espanja