Lue virallinen kuvaus

Tico Lingo perustettiin vuonna 2015 pieneksi laadukkaaksi kieleksi ja kulttuurikeskukseksi, jonka tavoitteena on tarjota ainutlaatuinen ja aito Costa Rican oppimiskokemus. Avaamisen jälkeen olemme opettaneet opiskelijoita yli kolmestakymmenestä eri maasta eri puolilta maailmaa ja jatkaneet uusia opiskelijoita, jotka haluavat oppia espanjaa.

Menestyksemme perustuu sitoutumistamme laatuun ja korkeimpaan opiskelijapalvelun tasoon ja personointiin. Panostamme jatkuvasti ammattitaitoiseen henkilökuntaan ja tarjoamme mukautettuja ohjelmavaihtoehtoja varmistaaksemme, että jokainen opiskelijan kokonaiskokemus meille on aivan erinomainen.

Miksi valita Tico Lingo ?

Erinomaisia ​​tuloksia

Taustalla koulutuksessa, kattavilla resursseilla ja ilmiömäisellä henkilöstöllä voimme varmistaa, että opiskelijat saavat parhaan oppimiskokemuksen mahdollista Costa Ricassa. Riippumatta iästä, kotikulttuuristasi tai taustasta espanjaksi, voimme lupaa rikastuttavaa kokemusta, joka ei vain opeta puhumaan uutta kieltä, vaan myös avaa silmäsi kauniiseen Costa Rican kulttuuriin.

Ammatilliset ohjaajamme

Kokemuksemme Costa Ricassa ja kansainvälisesti kaikkialla maailmassa ammattitaitoiset espanjalaiset ohjaajamme ovat parasta mitä he tekevät. Kouluttajat työskentelevät enintään 6 oppilaan ryhmien kanssa luomalla espanjalainen keskustelu- ja puhetaitoihin keskittynyt ympäristö. Puhuminen on tärkeää! Ja me kannustamme oppilaita puhumaan vain espanjaa luokkahuoneessa ohjaajien kanssa.

Turvallisuusmme

Kyllä, tiedämme, että espanja on oppinut Costa Ricassa, mutta Costa Rican turvallisuus on aivan ensisijainen tavoite. Tico Lingo henkilökunta menee yhä pidemmälle, jotta sinusta olisi mahdollisimman turvallista, täällä kauniissa maassa.

Yhteisön tavoitteet ja vapaaehtoistyö

Tico Lingo on avustaja yhteisön avustamisesta ja kehittämisestä. Kerran kuukaudessa avaamme koulun ovet Costa Ricaan, joka tarvitsee paikan järjestääkseen. Tarjoamme taloudellista tukea julkisille kouluille, yhteisöyhteisöille, lukioille, katujen puhdistukselle ja muille. Sinun dollarit auttavat yhteisöämme Costa Ricassa!

Ohjelmien opetuskielet:
  • Spanish (Mexican)

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

Tico Lingo

Aikuisten espanjalaisten ohjelmien tarkoituksena on saada opiskelijat puhumaan espanjankielisiä keskusteluja mahdollisimman nopeasti. Tarjoamme erilaisia ​​ohjelmavaihtoe ... [+]

Aikuiskielisten ohjelmien tarkoituksena on saada opiskelijat puhumaan espanjankielisiä keskusteluja mahdollisimman nopeasti. Tarjoamme erilaisia ​​ohjelmavaihtoehtoja, joista jokaisessa on espanjankielisiä kursseja ja paikallisia omakotitaloja. Monet opiskelijat ovat nähneet räjähdysmäisesti espanjalaista kielen sujuvuutta 3-4 viikon kuluttua.

Ohjelman kesto on joustava , vaihteluvälillä 1-16 viikkoa .

Jokaiseen ohjelmaan sisältyy:

Airport PickupSijoituskoe asianmukaisen tasaamisen varmistamiseksiKaupunkimaista Heredia-kiertokarttaKeskustelu luokat paikallisten kanssaDiplomikurssi loppuun suoritettuna

Espanjan perusmuotoiluohjelma

Perusohjelmaan sisältyy 4 tuntia espanjankielistä opetusta päivässä, jossa on kotitekoista majoitusta paikallisessa Tico-perheen kotona.... [-]

Costa Rica Heredia
Avoin ilmoittautuminen
Espanjalainen
Full-time
1 - 16 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Tico Lingo

Yhdistämällä intensiivisiä espanjalaisia ​​luokkia, päivittäistä kulttuuritoimintaa ja viikonlopun seikkailuretkiä Teen Espanjan leirin tavoitteena on täysin upota oppila ... [+]

Yhdistämällä intensiivisiä espanjalaisia ​​luokkia, päivittäistä kulttuuritoimintaa ja viikonlopun seikkailuretkiä Teen Espanjan leirin tavoitteena on täysin upota oppilaita Costa Rican kulttuuriin ja yhteisöön.

Leiri korostaa espanjalaisen opiskelun ja hankkimisen kulttuurisen upottamisen kautta. Opiskelijat eivät vain lähde pois espanjankielisen, mutta myös uuden maailman ja kulttuurin näkökulmasta elämään ... ja seikkailu jakaa kaikkien kanssa kotiin!

Ikä: 13 - 18 Kesto: 3 viikkoa

Ohjelman tiedot

Teen Spanish Immersion Summer Camp toimii kolme viikkoa ja yhdistää intensiivisiä espanjalaisia ​​luokkia, päivittäisiä kulttuuritoimintoja ja viikonlopun retkiä. Se on kaiken kattava ohjelma, joka tarjoaa teini-ikäisille kaiken, mitä he tarvitsevat oppia, upottaa ja käydä läpi elämän elämää.... [-]

Costa Rica Heredia
Helmikuu 2020
Espanjalainen
Full-time
3 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi

Tico Lingo - Costa Rican Spanish Immersion School

Matthew, USA | Tico Lingo Spanish School Student Interview

Interview with Tico Lingo Spanish Professor Freddy