Tico Lingo

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tico Lingo perustettiin vuonna 2015 pieneksi laadukkaaksi kieleksi ja kulttuurikeskukseksi, jonka tavoitteena on tarjota ainutlaatuinen ja aito Costa Rican oppimiskokemus. Avaamisen jälkeen olemme opettaneet opiskelijoita yli kolmestakymmenestä eri maasta eri puolilta maailmaa ja jatkaneet uusia opiskelijoita, jotka haluavat oppia espanjaa.

Menestyksemme perustuu sitoutumistamme laatuun ja korkeimpaan opiskelijapalvelun tasoon ja personointiin. Panostamme jatkuvasti ammattitaitoiseen henkilökuntaan ja tarjoamme mukautettuja ohjelmavaihtoehtoja varmistaaksemme, että jokainen opiskelijan kokonaiskokemus meille on aivan erinomainen.

Miksi valita Tico Lingo ?

Erinomaisia ​​tuloksia

Taustalla koulutuksessa, kattavilla resursseilla ja ilmiömäisellä henkilöstöllä voimme varmistaa, että opiskelijat saavat parhaan oppimiskokemuksen mahdollista Costa Ricassa. Riippumatta iästä, kotikulttuuristasi tai taustasta espanjaksi, voimme lupaa rikastuttavaa kokemusta, joka ei vain opeta puhumaan uutta kieltä, vaan myös avaa silmäsi kauniiseen Costa Rican kulttuuriin.

Ammatilliset ohjaajamme

Kokemuksemme Costa Ricassa ja kansainvälisesti kaikkialla maailmassa ammattitaitoiset espanjalaiset ohjaajamme ovat parasta mitä he tekevät. Kouluttajat työskentelevät enintään 6 oppilaan ryhmien kanssa luomalla espanjalainen keskustelu- ja puhetaitoihin keskittynyt ympäristö. Puhuminen on tärkeää! Ja me kannustamme oppilaita puhumaan vain espanjaa luokkahuoneessa ohjaajien kanssa.

Turvallisuusmme

Kyllä, tiedämme, että espanja on oppinut Costa Ricassa, mutta Costa Rican turvallisuus on aivan ensisijainen tavoite. Tico Lingo henkilökunta menee yhä pidemmälle, jotta sinusta olisi mahdollisimman turvallista, täällä kauniissa maassa.

Yhteisön tavoitteet ja vapaaehtoistyö

Tico Lingo on avustaja yhteisön avustamisesta ja kehittämisestä. Kerran kuukaudessa avaamme koulun ovet Costa Ricaan, joka tarvitsee paikan järjestääkseen. Tarjoamme taloudellista tukea julkisille kouluille, yhteisöyhteisöille, lukioille, katujen puhdistukselle ja muille. Sinun dollarit auttavat yhteisöämme Costa Ricassa!

Sijainnit

Heredia

Osoite
las calles 8 y la avenida 11 y 13
40103 Heredia, Heredian maakunta, Costa Rica