Outward Bound Costa Rica

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Miksi Outward Bound Costa Rica ?

Näemme, että opiskelijat ja aikuiset tulevat pois kursseistamme vahvemmilla johtamisosaamisilla, paremman ymmärryksen ympärillä olevasta maailmasta ja ovat huomanneet, että he kykenevät enemmän kuin he luulivat mahdolliseksi.

Keitä olemme

Outward Bound Costa Rica inspiroi elämää johtajuutta, kasvua ja sitoutumista palvelemaan seikkailupohjaisen oppimisen kautta. Olemme vuodesta 1994 lähtien johtaneet ammattitaitoisen ja turvallisen tietoisuuden omaavaan henkilökuntaan, olemme toimittaneet kokemuksellisia koulutuskursseja, joissa hyödynnetään Costa Rican, Panaman ja Nicaraguan trooppisia jokia, riuttoja ja sademetsiä, jotta osallistujat saivat selville heidän piilotetun potentiaalinsa ja liikkuvat pidemmälle kuin mitä he ajattelivat mahdolliseksi .

Mitä me teemme

Uskomme, että johtamisen taidot, palvelukokemus, itsetunto ja itseluottamus ovat ensiarvoisen tärkeitä opiskelijoiden ja aikuisten kukoistamiseksi - luokkahuoneessa, työpaikalla, perheessään ja maailmassa.

Kurssimme kannustavat osallistujia arvostamaan toistensa vahvuuksia ja eroja sekä elämään, työskentelemään ja oppimaan tiiminä. Tarjoamme yksilöille mahdollisuuden haastaa itsensä ja menestyä.

Koulutusmallimme perustuu 70 vuoden opetukseen kokemuksellisen oppimisen kautta. Lisätietoja on blogikirjoituksessamme.

Missä palvelemme109702_Website-Map_Final-Map-1.jpg

Milloin voit liittyä meihin

Kesä

Kehitä elintärkeitä taitoja, altista itsesi Costa Rican ja Panaman paikallisiin perinteisiin ja ylitä itsensä asettamat rajoitukset vaellettaessa kaukaisia sademetsoja, taistelemalla valkoisia koskia ja pyytämällä aaltoja maailmanluokan trooppisessa surffauskaudessa.

Mukautetut kurssit

Tule milloin tahansa luomalla oma räätälöity kurssi ja vie ystäväsi, joukkosi, perheesi tai työtoverisi Outward Bound Costa Rica retkikuntaan Costa Ricaan, Panamaan tai Nicaraguaan.

Lukukausi

Ihanteellinen korkeakouluopiskelijoille ja äskettäin valmistuneille korkeakoulututkinnon suorittaneille, jotka haluavat testata niiden sitkeyttä ja kasvattaa henkilökohtaista johtamistyyliään Costa Rican, Panaman ja Nicaraguan ainutlaatuisessa trooppisessa erämaassa.

Tyttöjen partiolaiset

Outward Bound Costa Rica on ollut Yhdysvaltain tyttöjen partiolaisille luotettava kumppani yli 10 vuoden ajan.

Sijainnit

cartago

Osoite
Calle Vindas
30307 cartago, Cartagon maakunta, Costa Rica