ILISA Language School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

alkaen 1987kun Ilisa Se perustettiin vuonna Costa RicassaMissiomme oli selvä: auttaa sinua saavuttamaan oppimistavoitteensa luomalla ihanteelliset olosuhteet, joissa oppia. Sen jälkeen olemme tehneet kovasti työtä ylittää odotuksesi ja sen ulkopuolella luokkahuoneessa. 2013 Ilisa laajensi toimintaansa Panama City antaa uuden vaihtoehdon Keski-AmerikkaMutta aina seuraavat samaa filosofiaa kuin Costa Ricassa.

Yhdistämme motivoitunut ja hyvin koulutettu, joustavaa ja ammattitaitoista palvelua, mukava ja hyvin varustetut tilat ja opiskelija suuntautunut auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi keskittyä huonetta. Siksi olemme ainoa kielikoulu Latinalaisessa Amerikassa tyytyväisyystakuu.

Opi espanjaa ja uppoutua kulttuuriin

Espanjan intensiivinen koulutus motivoi hyvin koulutettuja ja kokeneita opettajia ensiluokkaiset palvelut opiskelijoille

nauttia luonnosta

On olemassa erilaisia ​​retkiä ja nähtävyyksiä Costa Ricassa valita, mukaan lukien vierailut tulivuoria, trooppisia metsiä, koskenlaskua, patikointia, surffausta ja paljon muuta.

Palveluoppiminen

Palvelu-oppiminen on opettavainen kokemus, jossa opiskelijat osallistuvat toimintaan palvelutehtäviä, jotka vastaavat todellista yhteisön tarpeet tunnistetaan

Räätälöityjä ohjelmia

Ohjelmamme antaa sinulle Englanti taitoja he tarvitsevat menestyäkseen urallaan tavoitteita.

Sijainnit

San Pedro

Osoite
San Pedro, Provincia de San José, Av 8 San Pedro Montes de Oca, 11501
1001-2050 San Pedro, San Josén maakunnassa, Costa Rica