National Academy for Theatre and Film Arts - NATFA

Esittely

Lue virallinen kuvaus

START "OPISKELU BULGARIASSA valloittaa maailman!"

II Kansallinen Edition, National Academy ennaltaehkäisevää kampanjan henkisen muuttoliike nuorten Bulgarians! Jo toisena vuotena opettajien ja opiskelijoiden National Academy "Krastyo Sarafov" omistavat valta ja hänen työnsä Akatemiassa tukea arvovaltaa Bulgarian korkeakoulutuksen. Hanke on jo alkanut kansallinen kiertue Kyustendil (28, 29, 30. ja 31. maaliskuuta) ja jatkuu 12-kerroksessa kaupungeista maassa:

  • PUPPET BEAM: Pazardzhik (huhtikuu 25), Stara Zagora (25. ja 26. huhtikuuta), Plovdiv (huhtikuu 27)
  • ETELÄ BEAM: Stara Zagora (26. ja 27. huhtikuuta) Haskovo (27. ja 28. huhtikuuta) Burgas (2. ja 3. toukokuuta) Jambolin (3. ja 4. toukokuuta), Slivenin (4. ja 5. päivän)
  • POHJOIS RAY: Varna (24. ja 25. huhtikuuta), Silistra (25. ja 26. huhtikuuta) Veliko Tarnovo (26 ja huhtikuussa 27), Gabrowo (27. ja 28. huhtikuuta), Pleven (28. ja 29. huhtikuuta)

Nuori kaupunkilaisille, heidän perheensä ja opettajat voivat arvioida tuloksia neljä vuotta koulutuksen National Academy, nähdä esityksiä valmistuneiden Prof .. Plamen Markov, prof. Tohtori Ivaylo Christov, prof. Bonyo Lungov ja Assoc. Yasen Valchanov ja diplomi elokuvia valmistuneiden tiedekunnan "Screen Arts" Teatterikorkeakoulun.

Varna, Silistra, Veliko Tarnovo, Gabrovon ja Plevenin luokan prof. Plamen Markov esittelee esityksiä: "Bai Balcho muistaminen" in Balcho Neykov, johtaja prof. Plamen Markov; "TRI" Walter Uayks, järjestämisestä Elitsa Yovcheva (valmistunut "suuntaus Teatterin" professori. Plamen Markov) ja "He - jamit".

Valmistuneet prof. Tohtori Ivaylo Hristov vierailee St. Zagora, Haskovon, Burgas, Yambolin ja Slivenin esittää "Comedy of virheet", jonka Uilyam Shekspir suunnattu Martin Kisselov. Pazardzhikin, Stara. Zagora ja Plovdivin nuoret puppeteers luokasta prof. Bonyo Lungov esittelee show "Sea fantasian" ja opiskelijoiden Assoc. Yasen Valchanov osoittaa heidän saavutuksistaan ​​"teatteri liikkeen - tanssiteatteri" nuorelle yleisölle Plovdivin.

Lisäksi tutkintotodistuksen ohjelmia ja elokuvia opiskelijoille National Academy, nuori kaupunkien asukkaat voivat käydä kokouksissa johtavien professorien Akatemian joka perehdyttää erikoisuuksia ehtoja eurooppalaisen liikkuvuuden, valmistelu ja menettely sovellettavaksi lukuvuonna 2017/2018.

Neuvottelutilaisuutta pidetään "Vapaa pääsy" teattereissa kaupunkien hosting "Opi Bulgariassa maailmassa".

Kaikkien osallistujien kokouksiin tarjotaan vapaa pääsy materiaaleja Prep oppaat ja tositteet 10% alennuksen osallistuessaan yliopistoon ryhmän neuvotteluja Sofiassa (kesä- ja elokuussa).

Täydellinen kampanja, National Academy tukeutuu ja yhteistyötä kaikkien niin vastikkeettoman neuvoja, tavoittavat heidät ja hyödyttävät mahdollisimman monenlaisia ​​nuorten bulgarialaiset. Voimmeko yhdessä voivat tarjota lapsille kunnollinen vaihtoehto pysyä ja kehittyä täydellinen ammattilaisille ja persoonallisuuksia omassa maassaan? "Hän opiskeli Bulgariassa, valloittaa maailman!" Toteutetaan kansallisten tiedotusvälineiden kumppanuus BNT ja BNR ja media kumppanuus Darik.

Sijainnit

sofia

Osoite
Sofia 1000
108A, G. S. Rakovski St.
PO Box 100

sofia, Sofian kaupungin provinssi, Bulgaria