Lue virallinen kuvaus

START "OPISKELU BULGARIASSA valloittaa maailman!"

II Kansallinen Edition, National Academy ennaltaehkäisevää kampanjan henkisen muuttoliike nuorten Bulgarians! Jo toisena vuotena opettajien ja opiskelijoiden National Academy "Krastyo Sarafov" omistavat valta ja hänen työnsä Akatemiassa tukea arvovaltaa Bulgarian korkeakoulutuksen. Hanke on jo alkanut kansallinen kiertue Kyustendil (28, 29, 30. ja 31. maaliskuuta) ja jatkuu 12-kerroksessa kaupungeista maassa:

  • PUPPET BEAM: Pazardzhik (huhtikuu 25), Stara Zagora (25. ja 26. huhtikuuta), Plovdiv (huhtikuu 27)
  • ETELÄ BEAM: Stara Zagora (26. ja 27. huhtikuuta) Haskovo (27. ja 28. huhtikuuta) Burgas (2. ja 3. toukokuuta) Jambolin (3. ja 4. toukokuuta), Slivenin (4. ja 5. päivän)
  • POHJOIS RAY: Varna (24. ja 25. huhtikuuta), Silistra (25. ja 26. huhtikuuta) Veliko Tarnovo (26 ja huhtikuussa 27), Gabrowo (27. ja 28. huhtikuuta), Pleven (28. ja 29. huhtikuuta)

Nuori kaupunkilaisille, heidän perheensä ja opettajat voivat arvioida tuloksia neljä vuotta koulutuksen National Academy, nähdä esityksiä valmistuneiden Prof .. Plamen Markov, prof. Tohtori Ivaylo Christov, prof. Bonyo Lungov ja Assoc. Yasen Valchanov ja diplomi elokuvia valmistuneiden tiedekunnan "Screen Arts" Teatterikorkeakoulun.

Varna, Silistra, Veliko Tarnovo, Gabrovon ja Plevenin luokan prof. Plamen Markov esittelee esityksiä: "Bai Balcho muistaminen" in Balcho Neykov, johtaja prof. Plamen Markov; "TRI" Walter Uayks, järjestämisestä Elitsa Yovcheva (valmistunut "suuntaus Teatterin" professori. Plamen Markov) ja "He - jamit".

Valmistuneet prof. Tohtori Ivaylo Hristov vierailee St. Zagora, Haskovon, Burgas, Yambolin ja Slivenin esittää "Comedy of virheet", jonka Uilyam Shekspir suunnattu Martin Kisselov. Pazardzhikin, Stara. Zagora ja Plovdivin nuoret puppeteers luokasta prof. Bonyo Lungov esittelee show "Sea fantasian" ja opiskelijoiden Assoc. Yasen Valchanov osoittaa heidän saavutuksistaan ​​"teatteri liikkeen - tanssiteatteri" nuorelle yleisölle Plovdivin.

Lisäksi tutkintotodistuksen ohjelmia ja elokuvia opiskelijoille National Academy, nuori kaupunkien asukkaat voivat käydä kokouksissa johtavien professorien Akatemian joka perehdyttää erikoisuuksia ehtoja eurooppalaisen liikkuvuuden, valmistelu ja menettely sovellettavaksi lukuvuonna 2017/2018.

Neuvottelutilaisuutta pidetään "Vapaa pääsy" teattereissa kaupunkien hosting "Opi Bulgariassa maailmassa".

Kaikkien osallistujien kokouksiin tarjotaan vapaa pääsy materiaaleja Prep oppaat ja tositteet 10% alennuksen osallistuessaan yliopistoon ryhmän neuvotteluja Sofiassa (kesä- ja elokuussa).

Täydellinen kampanja, National Academy tukeutuu ja yhteistyötä kaikkien niin vastikkeettoman neuvoja, tavoittavat heidät ja hyödyttävät mahdollisimman monenlaisia ​​nuorten bulgarialaiset. Voimmeko yhdessä voivat tarjota lapsille kunnollinen vaihtoehto pysyä ja kehittyä täydellinen ammattilaisille ja persoonallisuuksia omassa maassaan? "Hän opiskeli Bulgariassa, valloittaa maailman!" Toteutetaan kansallisten tiedotusvälineiden kumppanuus BNT ja BNR ja media kumppanuus Darik.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti
  • Bulgarialainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kesäkurssit

National Academy for Theatre and Film Arts - NATFA

INTERNATIONAL Kesäakatemia ”keikuttaa venettä! Yrittäjyys ja johtaminen Performing Arts ja luovan teollisuuden: kansainvälisiä trendejä ja Paikalliset ominaispiirteet”Nat ... [+]

INTERNATIONAL Kesäakatemia ”keikuttaa venettä! Yrittäjyys ja johtaminen Performing Arts ja luovan teollisuuden: kansainvälisiä trendejä ja Paikalliset ominaispiirteet”National Academy Teatterin ja elokuvataiteiden (NATFA), Sofia, Bulgaria: 12-16 06, 2017 Rekisteröinti on nyt auki!

NATFA on ilo ilmoittaa ensimmäisen painoksen International Summer Academy ”keikuttaa venettä! Yrittäjyys ja johtaminen Performing Arts ja luovan teollisuuden: kansainvälisiä trendejä ja Paikalliset ominaispiirteet”, tapahtuu Sofiassa, Bulgariassa, 12-16 kesäkuu, 2017.

Tavoitteet on Kesäakatemia Lisätä tietoisuutta osallistujat tärkeydestä innovaatioiden ja yrittäjyyden kulttuuriala Lisätä osallistujien resursseihin olla johtajia kulttuurihankkeita ja organisaatioiden strateginen ja kansainvälisellä tasolla Valmiuksien parantamiseksi osallistujien soveltaa liiketoimintamalleja, luoda intrapreneurial ilmapiirin kulttuurijärjestö ja oppia erilaisten rahoitusmuotojen ja varainhankinta Kytkeä teoreettisia pohdintoja Bulgarian ja kansainvälisten kulttuuriset käytännöt Teemat Päivä 1: Innovointi Arts Päivä 2: Cultural Johtajuus: suuntauksia ja tarpeita. Opetus kulttuurin johtamisen 21. vuosisadalla Päivä 3: Cultural Yrittäjät: From luova ajatus liiketoimintamallin Päivä 4: eurooppalaista kulttuuriyhteistyötä, verkottuminen ja politiikka Päivä 5: Economics, markkinointi, rahoitus ja varainhankinta luovan idean Päivä 6-7: Valinnainen: valintoja retkiä ulkopuolella Sofian Metodologia Kesällä akatemia koostuu interaktiivisia esityksiä erittäin tunnustettu alan ammattilaiset, seuraa keskusteluja ja vuorovaikutteisen pienryhmätyöskentelyt sekä opintomatkoja kulttuurilaitosten Sofian kaupungin jossa NATFA on pitkäaikainen yhteistyö. Kukin istunto on yhdistelmä teoriaa ja käytännön harjoituksia, kuten: tapaustutkimus analyysi ”kala kulhoon” harjoituksia, roolipelejä jne On painotetaan voimakkaasti yhteistyöhön vuorovaikutteisella jotta kannustettaisiin osallistujien osallistumista ja lisätä niiden ryhmätyötaitoja. Todistus ... [-]
Bulgaria Sofia
Request Info
Englanti
Full-time
5 päivää
Kampus
Lue lisää suomeksi