HRC Academy

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa HRC Culinary Academy

School01

Premier kulinaarisia koulun Bulgariassa!

HRC Academy tarjoaa 2-vuotinen ohjelma Culinary Arts ja 3-lukukauden ohjelma F & B Management kehittämä koulutus- ja teollisuuden johtajia. Ohjelma on täysin opetetaan Englanti kansainvälisten Chef ohjaajien. Meidän laitos on varustettu state-of-the-art laitteet meidän keittiössä laboratorioissa, demo teatteri, viinikellari ja opetuksen ravintola Talents.

School02

Tutkimuksen aikana ohjelman opiskelijat on mahdollisuus kokea Bulgarian, Länsi-Eurooppa ja USA kerralla !! Meidän palkatun harjoittelijan ympäri maailmaa tapahtuvat hienoimpia hotellit ja ravintolat valmistaa opiskelijoita aidosti kansainvälinen ura Chef.

Koulutus HRC Culinary Academy on tunnustettu American Culinary Federation akkreditoivan komission täyttävän kansainväliset standardit kahden vuoden kulinaarisia koulutus.

School04

Meidän apurahaohjelma tarjoaa stipendin euroon saakka 1.000 euroa vuodessa ja auttaa tukemaan opintoja.

Hakemukset hyväksytään ympäri vuoden ja opiskelijoita eri puolilta maailmaa voivat hakea. Seuraavan lukuvuoden alkua päivämäärät ovat maaliskuussa ja syyskuu 2016. Odotamme kutsuu sinut meidän kulinaarisia kouluun Sofiassa, Bulgariassa joten voit kokea, kuinka me "kouluttaa arvokkaasti ja huippuosaamisen".

School03

Sijainnit

sofia

Osoite
9 Petar Beron Street (near NDK),
Sofia 1142,
Bulgaria

1142 sofia, Sofian kaupungin provinssi, Bulgaria