Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa HRC Culinary Academy

School01

Premier kulinaarisia koulun Bulgariassa!

HRC Academy tarjoaa 2-vuotinen ohjelma Culinary Arts ja 3-lukukauden ohjelma F & B Management kehittämä koulutus- ja teollisuuden johtajia. Ohjelma on täysin opetetaan Englanti kansainvälisten Chef ohjaajien. Meidän laitos on varustettu state-of-the-art laitteet meidän keittiössä laboratorioissa, demo teatteri, viinikellari ja opetuksen ravintola Talents.

School02

Tutkimuksen aikana ohjelman opiskelijat on mahdollisuus kokea Bulgarian, Länsi-Eurooppa ja USA kerralla !! Meidän palkatun harjoittelijan ympäri maailmaa tapahtuvat hienoimpia hotellit ja ravintolat valmistaa opiskelijoita aidosti kansainvälinen ura Chef.

Koulutus HRC Culinary Academy on tunnustettu American Culinary Federation akkreditoivan komission täyttävän kansainväliset standardit kahden vuoden kulinaarisia koulutus.

School04

Meidän apurahaohjelma tarjoaa stipendin euroon saakka 1.000 euroa vuodessa ja auttaa tukemaan opintoja.

Hakemukset hyväksytään ympäri vuoden ja opiskelijoita eri puolilta maailmaa voivat hakea. Seuraavan lukuvuoden alkua päivämäärät ovat maaliskuussa ja syyskuu 2016. Odotamme kutsuu sinut meidän kulinaarisia kouluun Sofiassa, Bulgariassa joten voit kokea, kuinka me "kouluttaa arvokkaasti ja huippuosaamisen".

School03
Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Diplomit

HRC Academy

HRC Culinary Academy tarjoaa integroidun 2-vuoden kulinaarisia koulutusohjelman modulaarinen, kirjoittaja kansainvälistä huippua kokit ja paras kasvattajien täydellinen h ... [+]

HRC Culinary Academy tarjoaa integroidun 2-vuoden kulinaarisia koulutusohjelman modulaarinen, kirjoittaja kansainvälistä huippua kokit ja paras kasvattajien.

Meidän uppoutua käytännön opetusta muuttaa opiskelijoiden ammattitaidon taso ei ole aikaa. Voit kehittää hallitsee sekä klassinen ja nykyaikainen kulinaarisia menetelmiä ja tekniikoita, luoma HRC on ainutlaatuinen sarja käytännön luokissa. Voit valmistelee ja ymmärtää monet globaalit keittiöistä että ajaa nykypäivän teollisuudelle.

Mutta ruoanlaitto ei ole kaikki, että se tekee tulla suuri kokki: Voit laajentaa horisonttia opettelemalla uusia liiketoimintaosaamista aikana luokat kuten Johtaminen, kustannusten hallinta, ruoka valokuvaus, ravitsemus ja elintarvikkeiden turvallisuus.... [-]

Bulgaria Sofia
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
HRC Academy

Ryhdy luova ja yrittäjyyteen johtaja maailmassa Ruoka & Juoma. Hanki valmis excel ja kehittää johtamistaitoja vieraanvaraisuus. Meidän F & B hallintaohjelma sisäl ... [+]

Ryhdy luova ja yrittäjyyteen johtaja maailmassa Ruoka & Juoma. Hanki valmis excel ja kehittää johtamistaitoja vieraanvaraisuus. Meidän F & B hallintaohjelma sisältää 2 lukukautta meidän Sofia kampuksella ja lopullinen maksettu työharjoittelu Yhdysvalloissa.

Innovoida kehitys Ruoka ja juoma ... Tällä HRC Akatemiassa, tarjoamme opiskelijoille syvällistä ymmärrystä kansainvälisen liiketoiminnan F & B Management, ravintola hallinta, kulinaarisia tiedot, taidot ja luovuutta, jotta voit osoittaa oman innovatiivisia ideoita yritysympäristössä.

F & B Management-ohjelma on osa innovatiivisten pedagogisten dynamiikka, joka kannustaa johdon luovuutta. Joka vuosi, ohjattu (todellinen!) Alan hankkeita voidaan kehittää projektinhallinnan menetelmät, ryhmädynamiikka, johtajuus ja luovuus. Tämä opetusmenetelmä kannustaa opiskelijoita työskentelemään tiimin, ja osoittaa kykyä ajatella nopeasti yhteydessä operatiivisten ja hallinnollisten toteutettavuus sekä taloudellinen realismi.... [-]

Bulgaria Sofia
Request Info
Englanti
Full-time
18 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi