Via Mundo

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Via Mundo main

Meistä

Via Mundo on Brasilian organisaatio erikoistunut kulttuuri ja koulutus ja työ matkoja ja ohjelmia. Se perustuu Sao Luis, Maranhão, Brasilia, ja se perustettiin vuonna 1999 välttämättömyydestä tehostaa toimintaa kulttuurivaihtoa sekä edistää Brasilian ja sen Koillis koulutus- ja matkailukohteita.

Organisaatiomme rakensi maineensa yhtenä edelläkävijä virastojen Koillis- ja Pohjois-alueilla maan sen suoria yhteyksiä kansainvälisiin järjestöihin, sen luovuutta ja ammattimaisuutta työtä kansainvälisen koulutuksen ja hyvän laadun sen ohjelmia ja palveluja.

Alusta lähtien, lisäksi kumppanuudet kansainvälisten järjestöjen kanssa, Via Mundo on kehittänyt paikallisia kumppanuussuhteita peruskoulun ja toisen asteen oppilaitosten, kieli kouluissa, samoin kuin yksityisten ja julkisten korkeakoulujen ja yliopistojen.

Vuonna 2001 Via Mundo aloitti ulkomailta ohjelman "High School Program Brasiliassa" (Programa de Intercambio kulttuurikeskus ei Brasil), kääntämällä Maranhão ja Brasilian Koillis osaksi kulttuurikohteista ulkomaalaisille lukiolaisille.

Vuodesta 2006, olemme myös asettaneet korkeakouluopiskelijat Brasilian yksityisten korkeakoulujen ja yliopistojen, jonka tarkoituksena on edistää opiskelijavaihto korkeammalla tasolla.

Kaikki nämä saapuvan ohjelmat edistävät Brasilian kulttuurin ja portugalin kieltä kansainvälisellä tasolla, ja läsnä Brasilian koulutus- ja turisti mahdollisuuksiin maailmaan.

Saavutuksia oli kehittää kumppanuuksia järjestöjen muiden Brasilian osavaltioiden sekä se, että lisäksi opiskelijoille ja ammattilaisille meidän valtion, enemmän ja enemmän, matkustajat muualta Brasiliassa ja ulkomailta, ovat valinneet Via Mundo niiden kulttuurivaihtoa organisaatio.

Via Mundo Intercambio e Turismo on ylpeä paikallinen ja samalla maailmanlaajuinen organisaatio, joka edistää laajentaa opiskelijoiden ja ammattilaisten näköaloja laadulla kulttuuri- koulutusohjelmiin ulkomailla ja Brasiliassa.

Missiomme

Parantaa opiskelijoiden ja ammatillisen elämän laadun kautta kulttuurikasvatukseen ja työmatkat ja ohjelmia, jotka pystyvät tarjoamaan rikastuttava kasvu kokemuksia.

Visiomme

Koska uudistaja ja ajan tasalla organisaation erikoistunut kulttuuri ja koulutus sekä työmatkoilla ja ohjelmia ulkomailla ja Brasiliassa sekä viittaus huippuosaamista palvelun ja laadun.

Via Mundo rakensi maineensa yhtenä edelläkävijä virastojen Northeastem puolilla maata sen suoria yhteyksiä kansainvälisiin järjestöihin, sen luovuus ja professionalim.

Sijainnit

São Luís

Osoite
São Luís (headquarters)
Rua do Ipês, Qd.50, Casa 07
Renascença I - São Luís, Maranhão - Brasil
CEP: 65075-200

São Luís, Maranhãon osavaltio, Brasilia