Lue virallinen kuvaus

Via Mundo main

Meistä

Via Mundo on Brasilian organisaatio erikoistunut kulttuuri ja koulutus ja työ matkoja ja ohjelmia. Se perustuu Sao Luis, Maranhão, Brasilia, ja se perustettiin vuonna 1999 välttämättömyydestä tehostaa toimintaa kulttuurivaihtoa sekä edistää Brasilian ja sen Koillis koulutus- ja matkailukohteita.

Organisaatiomme rakensi maineensa yhtenä edelläkävijä virastojen Koillis- ja Pohjois-alueilla maan sen suoria yhteyksiä kansainvälisiin järjestöihin, sen luovuutta ja ammattimaisuutta työtä kansainvälisen koulutuksen ja hyvän laadun sen ohjelmia ja palveluja.

Alusta lähtien, lisäksi kumppanuudet kansainvälisten järjestöjen kanssa, Via Mundo on kehittänyt paikallisia kumppanuussuhteita peruskoulun ja toisen asteen oppilaitosten, kieli kouluissa, samoin kuin yksityisten ja julkisten korkeakoulujen ja yliopistojen.

Vuonna 2001 Via Mundo aloitti ulkomailta ohjelman "High School Program Brasiliassa" (Programa de Intercambio kulttuurikeskus ei Brasil), kääntämällä Maranhão ja Brasilian Koillis osaksi kulttuurikohteista ulkomaalaisille lukiolaisille.

Vuodesta 2006, olemme myös asettaneet korkeakouluopiskelijat Brasilian yksityisten korkeakoulujen ja yliopistojen, jonka tarkoituksena on edistää opiskelijavaihto korkeammalla tasolla.

Kaikki nämä saapuvan ohjelmat edistävät Brasilian kulttuurin ja portugalin kieltä kansainvälisellä tasolla, ja läsnä Brasilian koulutus- ja turisti mahdollisuuksiin maailmaan.

Saavutuksia oli kehittää kumppanuuksia järjestöjen muiden Brasilian osavaltioiden sekä se, että lisäksi opiskelijoille ja ammattilaisille meidän valtion, enemmän ja enemmän, matkustajat muualta Brasiliassa ja ulkomailta, ovat valinneet Via Mundo niiden kulttuurivaihtoa organisaatio.

Via Mundo Intercambio e Turismo on ylpeä paikallinen ja samalla maailmanlaajuinen organisaatio, joka edistää laajentaa opiskelijoiden ja ammattilaisten näköaloja laadulla kulttuuri- koulutusohjelmiin ulkomailla ja Brasiliassa.

Missiomme

Parantaa opiskelijoiden ja ammatillisen elämän laadun kautta kulttuurikasvatukseen ja työmatkat ja ohjelmia, jotka pystyvät tarjoamaan rikastuttava kasvu kokemuksia.

Visiomme

Koska uudistaja ja ajan tasalla organisaation erikoistunut kulttuuri ja koulutus sekä työmatkoilla ja ohjelmia ulkomailla ja Brasiliassa sekä viittaus huippuosaamista palvelun ja laadun.

Via Mundo rakensi maineensa yhtenä edelläkävijä virastojen Northeastem puolilla maata sen suoria yhteyksiä kansainvälisiin järjestöihin, sen luovuus ja professionalim.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Portuguese (Brazil)

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

Via Mundo

Yliopistokokemusohjelma tarjoaa sinulle mahdollisuuden kokea yliopisto Brasiliassa yhden lukukauden tai koko lukuvuoden. ... [+]

Mitä?

Yliopistokokemusohjelma tarjoaa sinulle mahdollisuuden kokea yliopisto Brasiliassa yhden lukukauden tai koko lukuvuoden.

Sinusta tulee vierailijaopiskelija ja valitun kurssin opetussuunnitelman lisäksi sinulle tarjotaan portugalin opetusta ohjelman ensimmäisen puoliskon aikana.

Kesto ja ohjelman aloitus

Voit päättää opiskella Brasiliassa yhden lukukauden (5 kk) tai yhden lukuvuoden (10 kk) aikana. Voit aloittaa ohjelman joko keskellä / tammikuun lopulla tai heinäkuun lopulla (sekä lukukauden tai vuoden ohjelman).

Brasilian lukuvuosi alkaa tammikuun puolivälissä / tammikuun lopussa ja päättyy marraskuun / joulukuun alun, heinä- ja joulukuuhun. Kurssit avaavat yleensä uusia ryhmiä jokaisena uudeksi lukukaudeksi.... [-]

Brasilia São Luís
Request Info
Portuguese (Brazil)
Full-time
Part-time
5 - 10 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Via Mundo

Brasiliassa toteutettu Brasilian lukio-ohjelma (Programa de Ensino Médio no Brasil), joka käynnistettiin vuonna 2001, tarjoaa nuorille opiskelijoille kaikkialta maailmast ... [+]

Mitä?

Brasiliassa toteutettu Brasilian lukio-ohjelma (Programa de Ensino Médio no Brasil), joka käynnistettiin vuonna 2001, tarjoaa nuorille opiskelijoille kaikkialta maailmasta mahdollisuuden elää kulttuurivaihdon erityistä kokemusta Brasiliasta.

Kesto ja ohjelman aloitus

Voit päättää opiskella Brasiliassa yhden toimikauden (3 kk), yhden lukukauden (5 kk) tai yhden lukuvuoden (10 kk) aikana. Voit aloittaa ohjelman joko tammikuun puolivälissä, tammikuun lopussa tai heinäkuun lopulla. Brasilian lukuvuosi alkaa tammi-tammikuussa ja päättyy marraskuun lopussa / joulukuun alussa, heinä- ja joulukuuhun.

Miksi?

Voit opiskella ystävällisessä kouluympäristössä, asua paikallisen isäntäperheen kanssa, oppia portugaliksi, tehdä elämäkertaisia ​​ystäviä ja parantaa kunnioitusta ja arvostusta eri kulttuureille. Nautit nautittavasta brasilialaisesta elämäntavoista ja huomaat, kuinka yksinkertaista on saada ystäviä, kun kasvatat kypsempää ja oppi uusia näkökulmia maailmasta.... [-]

Brasilia São Luís
Request Info
Portuguese (Brazil)
Full-time
Part-time
3 - 10 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Via Mundo

Tutkimuksen ja oppia portugalin missä se parhaiten puhutaan Brasiliassa: São Luís do Maranhão. ... [+]

Mitä?

Tutkimuksen ja oppia portugalin missä se parhaiten puhutaan Brasiliassa: São Luís do Maranhão.

Kesto ja ohjelma Ajankohta

Kurssit keskittyvät tarpeisiin. Voit valita kuinka kauan haluat opiskella vähintään 2 48 viikkoon asti.

Miksi?

Arvioiden mukaan UNESCO, Portugali on yksi nopeimmin kasvavista kielille.

Latinalaisessa Amerikassa, Brasiliassa on tärkein kauppakumppani useimpien maiden. Useat opiskelijat ovat työllistyneet ja uramahdollisuuksia takia tietonsa Portugalin.

Kuka?

Voidakseen liittyä portugalin kielen ohjelma, sinun täytyy olla vähintään 16 vuotta vanha. Tuntemus Portugali ei tarvita.

MITEN? ... [-]
Brasilia São Luís
Request Info
Portuguese (Brazil)
Full-time
Part-time
2 - 48 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi

The world meets in Brazil. Come celebrate life.