Lue virallinen kuvaus

YRITYS

Luominen Olinda School vuonna 2010 johtui kumppanuus kahden Brasilian ja Australian. Entinen opettaja ja oppilas-suhteen, tuli liike yhdistettynä rakentaa vain koulu muodostunut erityisesti ulkomaalaisille Brasiliassa. Olemme ylpeitä voidessamme esitellä teille Olinda Portugalin kielikoulu.

Tarjoamme opiskelijoille, tarkkuus opetuksessa portugali. Myös antaa jokaiselle niistä, kokemus, joka ylittää heidän odotuksensa.

Huomiomme yksittäisen opiskelijan tarpeet ovat ensisijainen huolenaihe.

Mikä erottaa meidät muista kouluista on huolellisesti annamme opiskelijoille. Hyvinvointiasi ja positiivinen palaute motivoi meitä.

Koulu omistajat asuvat paikan päällä, meidän opiskelijat saavat vastauksen he haluavat ja tarvittaessa.

Kaupunki Olinda on historiallinen siirtomaa kaupungin jyrkkiä mukulakivisiä tiet ja värikkäitä taloja, joka on suosittu taiteellinen, luova ja musiikin yhteisö.

UNESCO julisti se historiallinen paikka vuonna 1982. Lyhyesti sanottuna, se on kaunis paikka.

Niille, jotka haluavat pulssi suurkaupungin, Recife, sen kauniit rannat on vain bussilla tai taksilla, ja / tai 10 minuutin metromatkan päässä.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Portuguese (Brazil)

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

Olinda School

Tarjoamme säännöllisesti kursseja Portugalin kielen opetuksen ulkomaalaisille sekä ryhmässä ja yksityistunteja aloittelijoille, keskitason ja edistyneille opiskelijoille. ... [+]

Portugalin kielen opetus ulkomaalaisille

Tarjoamme säännöllisesti kursseja Portugalin kielen opetuksen ulkomaalaisille sekä ryhmässä ja yksityistunteja aloittelijoille, keskitason ja edistyneille opiskelijoille. Jotta saat parhaan oppimiskokemus, ryhmä kursseja on rajoitettu enintään 6 henkilöä per luokka, ja jokainen luokka tapaa maanantaista perjantaihin.

Yksityistunteja ovat saatavilla ja uusia tai pitkälle ammattilainen opiskelijat, jotka ovat erityinen keskittyä, joko tiettyihin aiheisiin ja suullinen tai kirjallinen viestintä, tai yksityistunteja sanastojen täydellinen ihmisille, jotka ovat vähän aikaa oppimiseen kielillä. Nämä luokat ovat myös arkisin.

... [-]
Brasilia Olinda
Avoin ilmoittautuminen
Portuguese (Brazil)
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi

Olinda School Student review: Tom from London, UK

Olinda School Student review: Candyce from USA

Olinda School Student review: Brian from Oklahoma City, USA

Olinda School Student review: Anja from Germany

Olinda School