Miami Ad School - São Paulo

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Miami Ad Koulu / ESPM: paras koulu mainonnan luomisen Maa

Miami Ad Koulu / ESPM on koulun luomisen yhtä suuri oppilailleen: eri.

Erilainen, koska olemme koulun ideoita.

Vuonna 2002 solmimalla kumppanuuksia ESPM, Miami Ad School saapui Brasiliaan. Tuolloin eräitä tekniikoita kulunut, toiset saapui. Vain yksi asia ei läpäissyt: hyviä ideoita.

Nyt, enemmän kuin koskaan, he tarvitse olla kaikin keinoin. Tulosta voi kääntyä postitse. Viesti voi kääntyä elokuva. Elokuva voi kääntyä visertää. Ja kaikki tämä voi kääntyä luokan.

Miami Ad Koulu / ESPM luokat ovat seuraavat: kaikki integroitu tosielämän kaveri.

Luominen alueella on copywriting kursseja, Art Direction ja graafinen suunnittelu, kaikki kesto 2 vuotta. Viestinnän suunnittelu Bootcamp kurssi - ensimmäinen laatuaan Yhdysvalloissa ja Brasiliassa - kova neljännes. Meillä on myös kaksi: Bootcamp palveluntarjoajille ja Bootcamp Sosiaaliset verkostot ja vuorovaikutus kanssa kuluttaja. Ammattilaisille, jotka haluavat ymmärtää enemmän kuin yksi aihe, Miami / ESPM Miami Pro tarjoaa kursseja, lyhyempiä kursseja alueilla luomisen, muotoilun, median, asiakaspalvelu ja suunnittelu.

Miami Ad Koulu / ESPM on koulu ilman luokanopettajaa. Olemme ammatillinen markkinoilla: paras, muuten. Ajattelu mielissä jotka opettavat käytännössä luovan prosessin tärkeimpien virastojen. Sen jälkeen käydään läpi täällä, opiskelija lähtee valmis, ja paras: kunnioitetaan. Opeta toimisto ammattilaiset Näin: F / Nazca, AlmapBBDO, Ogilvy, DM9DDB, Neogama / BBH, A10, Oz malli, Santa Clara, Talent, Publicis, Afrikassa ja muut.

Copywriters, taide johtajat ja suunnittelijat tulevat opettamaan. Copywriters, taide johtajat ja suunnittelijat tulevat ulos valmis työskentelemään.

Miami Ad Koulu / ESPM on paikka utelias, että tyytymätön, on väsymätön. Niille, jotka haluavat enemmän.

Tervetuloa misfits maailma tarvitsee ideasi. Strange Englanti? Ei pitäisi. Miami Ad Koulu / ESPM on peruskoulun, jossa niiden opiskelijat voivat johtaa maailmaa ja oppia parhaista virastojen paikoissa kuten New Yorkissa, Lontoossa, Hampurissa ja monet muut. Ja toisin kuin monet ajattelevat, että on hyvä idea ei tarvitse opetella, sinun täytyy oppia pois.

Olemme maailman ensimmäinen koulu, jossa tärkein tapa on oppia pois.

Kun muut opettaa seuraavia sääntöjä, opetamme heille rikkoa sääntöjä. Kun muut opettaa etsiä kulman, opetimme varoa kaikille.

Ei ole kaava, ovat vastenmielinen kaavoja. Ja niin ovat koulun arvokkain luomiseen. Jo voittanut Clio CANNES, yhden keikan, D & AD, Young Guns, jne..

Miami Ad Koulu / ESPM on koulun luomisen, joka antaa veren niille, jotka ovat verta heidän silmissään. Tässä on oikea paikka levoton, tyytymätön, utelias.

Vasta sitten voi kehittyä ja olla yhtä hyviä ideoita: ainutlaatuinen.

Sijainnit

Sao Paulo

R. Madre Cabrini, 495

Osoite
Rua Madre Cabrini, 495 - Vila Mariana
04020-001 Sao Paulo, São Paulon osavaltio, Brasilia
Puhelin
+55 11 5085-4600