Miami Ad School - Rio de Janeiro

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Miami Ad Koulu / ESPM on koulun luomisen yhtä suuri oppilailleen: eri.

Erilainen, koska olemme koulun ideoita.

Vuonna 2002 solmimalla kumppanuuksia ESPM, Miami Ad School saapui Brasiliaan. Tuolloin eräitä tekniikoita kulunut, toiset saapui. Vain yksi asia ei läpäissyt: hyviä ideoita.

Nyt, enemmän kuin koskaan, he tarvitse olla kaikin keinoin. Tulosta voi kääntyä postitse. Viesti voi kääntyä elokuva. Elokuva voi kääntyä visertää. Ja kaikki tämä voi kääntyä luokan.

Miami Ad Koulu / ESPM luokat ovat seuraavat: kaikki integroitu tosielämän kaveri.

Luominen alueella on copywriting kursseja, Art Direction ja graafinen suunnittelu, kaikki kesto 2 vuotta. Viestinnän suunnittelu Bootcamp kurssi - ensimmäinen laatuaan Yhdysvalloissa ja Brasiliassa - kova neljännes. Meillä on myös kaksi: Bootcamp palveluntarjoajille ja Bootcamp Sosiaaliset verkostot ja vuorovaikutus kanssa kuluttaja. Ammattilaisille, jotka haluavat ymmärtää enemmän kuin yksi aihe, Miami / ESPM Miami Pro tarjoaa kursseja, lyhyempiä kursseja alueilla luomisen, muotoilun, median, asiakaspalvelu ja suunnittelu.

Miami Ad Koulu / ESPM on koulu ilman luokanopettajaa.

Olemme ammatillinen markkinoilla: paras, muuten. Ajattelu mielissä jotka opettavat käytännössä luovan prosessin tärkeimpien virastojen. Sen jälkeen käydään läpi täällä, opiskelija lähtee valmis, ja paras: kunnioitetaan. Opeta tässä virasto ammattilaisia: F / Nazca, AlmapBBDO, Ogilvy, DM9DDB, Neogama / BBH, A10, Oz malli, Santa Clara, Talent, Publicis, Afrikassa ja muut.

Copywriters, taide johtajat ja suunnittelijat tulevat opettamaan. Copywriters, taide johtajat ja suunnittelijat tulevat ulos valmis työskentelemään.

Miami Ad Koulu / ESPM on paikka utelias, että tyytymätön, on väsymätön. Niille, jotka haluavat enemmän.

Tervetuloa misfits maailma tarvitsee ideasi.

Strange Englanti? Ei pitäisi. Miami Ad Koulu / ESPM on peruskoulun, jossa niiden opiskelijat voivat johtaa maailmaa ja oppia parhaista virastojen paikoissa kuten New Yorkissa, Lontoossa, Hampurissa ja monet muut. Ja toisin kuin monet ajattelevat, että on hyvä idea ei tarvitse opetella, sinun täytyy oppia pois.

Olemme maailman ensimmäinen koulu, jossa tärkein tapa on oppia pois.

Kun muut opettaa seuraavia sääntöjä, opetamme heille rikkoa sääntöjä. Kun muut opettaa etsiä kulman, opetimme varoa kaikille.

Ei ole kaava, ovat vastenmielinen kaavoja. Ja niin ovat koulun arvokkain luomiseen. Jo voittanut Clio CANNES, yhden keikan, D & AD, Young Guns, mm.

Miami Ad Koulu / ESPM on koulun luomisen, joka antaa veren niille, jotka ovat verta heidän silmissään. Tässä on oikea paikka levoton, tyytymätön, utelias.

Vasta sitten voi kehittyä ja olla yhtä hyviä ideoita: ainutlaatuinen.

A Miami Ad Koulu / ESPM Se tarjoaa kursseja Sao Paulon ja Rio! Mutta mikään ei estä sinua opiskelu missä päin maailmaa, jossa koulun on oksat ja kumppanuuksia. Jos haluat opiskella Miami / ESPM haara Euroopassa löytää kouluissa Madridissa, Hampurissa ja Berliinissä. Yhdysvalloissa voi opiskella kaupungeissa Miami, Minneapolis, New Yorkissa ja San Franciscossa. Tilaisuus tavata uusia kulttuureja ja ihmisiä ja hioa luovaa osaamista on täällä! Koululaisten Brasiliasta ja kaikkialla matkustaa maailman opiskelee ja työskentelee tunnetuin ja palkittiin virastot maailmassa.

A Miami Ad Koulu / ESPM tarjoaa Quarter Away ohjelman, voit valita määränpään ja lähteä pää matkalle! Tällä ohjelmalla, opiskelijoilla on mahdollisuus opiskella kumppani virastojen (peräisin 6. neljänneksestä tietenkin) tai tehdä työharjoittelu vaihto (päässä 7th neljänneksellä).

Sijainnit

Rio de Janeiro

R. da Alfândega, 115

Osoite
MIAMI AD SCHOOL|ESPM - Rio de Janeiro
Rua da Alfândega, 115

20070-006 Rio de Janeiro, Rio de Janeiron osavaltio, Brasilia
Puhelin
+55 21 2216-2119