Escola de Formação Gerencial Sebrae - EFG

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Koulutus yritteliäs kansalaisilla, pätevä johto ja sitoutunut kestävään kehitykseen yhteiskunnan.

Hanki valmis aloittamaan

Innoittamana Itävallan mallin ja mukautettu Brasilian todellisuutta, School of Management Training - EFG priorisoi huippuosaamista ja koulutuksen laatua, valmentaa opiskelijoita yritystoiminnan markkinoilla.

Perustietojen lisäksi toisen asteen koulutukseen, sen metodologia tarjoaa vankan koulutuksen keskittynyt liikkeenjohdon.

EFG BH on ainoa koulu Belo Horizonte käyttää menetelmää, jossa yhdistyvät perus tieteenalojen lukion teknistä koulutusta hallinnossa.

Yli 20 vuotta, koulu on kouluttanut yli kahdeksantuhatta nuoria yrittäjiä, ja 71,9% ovat jo työmarkkinoilla ja 53,8% johtaviin asemiin yrityksissä he työskentelevät.

Koulu, joka alkoi ajaa Belo Horizonte, on läsnä 14 muissa kaivoskaupungit ja laskee nyt uuden tehtaan São Luis, Maranhão.

Se on käytännössä mitä opit

Lisäksi kursseja Management Training School, opiskelijalla on mahdollisuus kokea arkea organisaatioita kehittämällä hankkeita, jotka ovat osa kurssin ohjelma: Harjoitusyritys Project ja liiketoimintasuunnitelma.

High School College

Lisäksi lukion aiheita, Management Training School tarjoaa opiskelijalle mahdollisuuden tietää pääalueeseen johdon operatiivisella tasolla, johtamis- ja strateginen, valmistelee sitä edelleen työmarkkinoille.

tekniikan opintoja hallinnossa

Tekninen kurssi Business Administration painottaen in Business Management on tarkoitettu henkilöille, jotka pyrkivät kehittämään yrittäjyyteen ja ammattilaiset etsivät jatkuva parantaminen ja pätevyys toimia asiantuntevasti eri toimialoilla.

Sijainnit

Belo Horizonte

Osoite
Av. Barão Homem de Melo, 329 - Nova Granada

30460-090 Belo Horizonte, Minas Geraisin osavaltio, Brasilia