Lue virallinen kuvaus

Koulutus yritteliäs kansalaisilla, pätevä johto ja sitoutunut kestävään kehitykseen yhteiskunnan.

Hanki valmis aloittamaan

Innoittamana Itävallan mallin ja mukautettu Brasilian todellisuutta, School of Management Training - EFG priorisoi huippuosaamista ja koulutuksen laatua, valmentaa opiskelijoita yritystoiminnan markkinoilla.

Perustietojen lisäksi toisen asteen koulutukseen, sen metodologia tarjoaa vankan koulutuksen keskittynyt liikkeenjohdon.

EFG BH on ainoa koulu Belo Horizonte käyttää menetelmää, jossa yhdistyvät perus tieteenalojen lukion teknistä koulutusta hallinnossa.

Yli 20 vuotta, koulu on kouluttanut yli kahdeksantuhatta nuoria yrittäjiä, ja 71,9% ovat jo työmarkkinoilla ja 53,8% johtaviin asemiin yrityksissä he työskentelevät.

Koulu, joka alkoi ajaa Belo Horizonte, on läsnä 14 muissa kaivoskaupungit ja laskee nyt uuden tehtaan São Luis, Maranhão.

Se on käytännössä mitä opit

Lisäksi kursseja Management Training School, opiskelijalla on mahdollisuus kokea arkea organisaatioita kehittämällä hankkeita, jotka ovat osa kurssin ohjelma: Harjoitusyritys Project ja liiketoimintasuunnitelma.

High School College

Lisäksi lukion aiheita, Management Training School tarjoaa opiskelijalle mahdollisuuden tietää pääalueeseen johdon operatiivisella tasolla, johtamis- ja strateginen, valmistelee sitä edelleen työmarkkinoille.

tekniikan opintoja hallinnossa

Tekninen kurssi Business Administration painottaen in Business Management on tarkoitettu henkilöille, jotka pyrkivät kehittämään yrittäjyyteen ja ammattilaiset etsivät jatkuva parantaminen ja pätevyys toimia asiantuntevasti eri toimialoilla.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Portuguese (Brazil)

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

Escola de Formação Gerencial Sebrae - EFG

Se on koulu keskipitkän + tekninen koulutus hallinta, jossa keskitytään yrittäjyyttä ja hallinta, joka valmistaa opiskelijoita tekemään tulevaisuuttaan. ... [+]

Se on koulu keskipitkän + tekninen koulutus hallinta, jossa keskitytään yrittäjyyttä ja hallinta, joka valmistaa opiskelijoita tekemään tulevaisuuttaan. Valintaprosessi on vuosittainen listautumisen opiskelijoille pääsyn 1. vuoden lukio.

Rakenteellisia hankkeita

Mentorointi hanke (1 vuosi): Se tarjoaa ensikosketus yritysmaailmaan, jolloin opiskelija omaksua peruskäsitteet johtaminen ja yrittäjyys. Tämä kokemus on mahdollista kautta tapaamisissa yrittäjien, tekniset tarkastukset ja tieteidenvälistä toimintaa.

Simuloitu yritys (2. vuosi): Koulutus teknologia työkalu, kansainvälisesti tunnettu harjoitteluyrityksiä tai Virtual Enterprise, jonka avulla voit yhdistää teorioita johdon käytännön liiketoimintaa simuloitu virtuaalinen markkinoilla, liittää verkkoon 7500 simuloitu Laitokset läsnä viidellä mantereella. ... [-]

Brasilia Belo Horizonte
Maaliskuu 2020
Portuguese (Brazil)
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Processo Seletivo 2016