Up With People

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Up People on maailmanlaajuinen koulutus organisaatio, jonka tavoitteena on tuoda maailman yhdessä läpi palvelun ja musiikin. Ainutlaatuinen yhdistelmä Ulkomaanmatkalla palvelu oppiminen, johtamisen kehittämiseen ja esittävän taiteen tarjoaa opiskelijoille vankan kokemuksen ja ehtona tehdä ero maailman, yksi yhteisö kerrallaan.

Vuodesta 1965 Up People on antanut nuorta ympäri maailmaa ainutlaatuisen kansainvälisen koulutuksen kokemus yksikään toinen ohjelma. Yli 22000 nuoria johtajia, 131 maat ovat matkustaneet ulkomailla Up with People ja ovat nyt osa maailmanlaajuista alumniverkoston.

Sisällytetty 501 (c) (3) voittoa tavoittelematon organisaatio, musiikki ja taide ovat aina olleet olennainen osa opiskelijan kokemus. Koska maailma on muuttunut, niin myös on ohjelmamme. Kun ensisijaisesti vaikuttavat yhteisöihin kautta musiikkituotteissa, nykyinen Up with People ohjelmassa käsitellään myös hyvin todellinen tarve nuorta ympäri maailmaa tulla maailmankansalaisia, kehittää monimuotoisuuden arvostamista ja kulttuurien sekä oppia arvo vapaaehtoistyötä kuin tapa tehdä myönteinen vaikutus maailmaan.

Nykyään meidän erillisiä yksi tai kaksi lukukauden ohjelma vie osallistujat lähes 20 yhteisöjä vähintään kahdessa eri maanosassa. Jokaisessa yhteisössä, opiskelijat viettävät 4-7 päivää elää isäntäperheet vapaaehtoistyötä paikallisten voittoa tai kansalaisjärjestöille, hoitava työpajoja, oppia alueella, ja suorittamalla 2 tunnin ammatillinen lavashow varten yhteisön jäsenille .

Jokaisessa yhteisössä vierailemme, teemme tiivistä yhteistyötä sponsoreita ja tukea saavista tehdä pysyviä myönteisiä vaikutuksia satoja vapaaehtoisten tuntia suorittamien opiskelijoille. Meidän oleskelu on lyhyt, mutta vaikutus on pitkäkestoinen. Teemme kovasti työtä tietoisuutta paikallisille voittoa ja kansalaisjärjestöjen ja innostaa yhteisön jäsenet sekaantua yhteisöissään ja "löytää heidän äänensä" tehdä positiivinen vaikutus, paikallisesti ja globaalisti.

Sijainnit

Bryssel

Osoite
Up with People Europe
Rue De Belle Vue 3-b1

1000 Bryssel, Belgia

Denver

Osoite
6800 Broadway, Suite 106

80221-2851 Denver, Colorado, Yhdysvallat

Ohjelmat